Autokoberce - kde?
Autokoberce - kde?
Hledám firmu, kde mi udělají koberce do E36 kupé s logem flockem, barvu koberce i obšití + materiál dle přání.
AZ Auto nereagují, Newman Tuning nereaguje a mě už ty prodřený koberce v autě docela se... Z příští výplaty bych rád nějaké pěkné koupil. Ideálka je Praha a možnost osobního jednání.
Do telefonu každej ochotnej a že večer dá vědět na mail, co a jak, a nakonec nic. Když posílám maily (což mi přijde efektivnější, protože dostanou rovnou i logo v křivkách a mohou udělat velmi přesný odhad ceny), tak nereagují pro jistotu vůbec.
Víte o nějaké firmě, která by splnila mé požadavky a nesedřela mě z kůže?
AZ Auto nereagují, Newman Tuning nereaguje a mě už ty prodřený koberce v autě docela se... Z příští výplaty bych rád nějaké pěkné koupil. Ideálka je Praha a možnost osobního jednání.
Do telefonu každej ochotnej a že večer dá vědět na mail, co a jak, a nakonec nic. Když posílám maily (což mi přijde efektivnější, protože dostanou rovnou i logo v křivkách a mohou udělat velmi přesný odhad ceny), tak nereagují pro jistotu vůbec.
Víte o nějaké firmě, která by splnila mé požadavky a nesedřela mě z kůže?
E39 535i sedan
zkus www.Autofam.cz . Jsou z Olomouce
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
jeste by nekdo mohl napsat ceny jak se pohybuji, co jsem se ted nedavno bavil osobne s Newmanem tak mi ukazoval jedny krasny cerveny koberce na E30 a cena 1500 za sadu dopredu i dozadu a v pripade objednavky jen predku cena 1000kc
PRODEJ a MONTÁŽ AUTOHIFI,
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
výhradní distribuce akustického tlumení SIKADAMP 630 pro ČR, Tónování skel pokovením i značkovými fóliemi, Professional CHIP Tuning, Alarmy, centrály, úpravy interierů, přestavby na Ethanol E85
Právě proto jsem doufal v nějakou firmu z Prahy, ale jak tak koukám, tak jsem i já možná něco objevil - www.autokoberce.com. Jen bych chtěl zjistit, jak by to bylo s tím logem, a asi si je tam objednám...Torham píše:A jaky jsou ? Mam strach je obednavat pres net aby mi nedorazily obsity kusy zatezovyho koberce ...DVORIS píše:Já dal za komplet u toho JRtuninga 690,- s nápisem E30.
Zatím díky za všechny rady, kdyby někdo věděl o něčem v Praze, byl bych rád. Kousek ode mě jsou www.tepichy.eu, ale k těm nějak nemám extra důvěru...
E39 535i sedan