Tak jsem dneska nejaky mamce zachranil Sharana :-)
Tak jsem dneska nejaky mamce zachranil Sharana :-)
Jsem nemocnej, tak jsem nesel do skoly. Kdyz jsem si pred chvili sel do lekarny pro nejaky prasky, u prechodu jsem uzrel skoro novy VW Sharan v TDI, uz od pohledu plna palba, i kdyz automat - a v zamku u dveri trcel klic . Tak jsem zavolal poldy. Po oznameni, ze tam hned budou, jsem cekal asi pul hodky - pro jistotu, aby to nekdo neukradl nebo minimalne nevykradl. Poldove to obehli, zamkli, vzali klice, sepsali se mnou nejakej doklad a odfrceli. No a kdyz jsem se vracel z lekarny, uz tam stala mamca s kocarkem a s nestastnym vyrazem ve tvari se koukala do ztracena (proste vyraz typu "Co mi za to manzel asi provede?"). Tak jsem se zeptal, jestli to je jeji auto... Ona odpovedela, ze jo, tak jsem ji rekl, ze klicky ma u policajtu... Byla docela dojata, holcina. Rikam si, jak to musi bejt na palici, hlidat maly decko - ani se nedivim, ze tam ty klice zapomnela, i kdyz tusim, ze se tu strhne diskuse nad tim, jak to mohla udelat...
No nic, proste jsem se musel pochvalit, jsem zkratka pasak
No nic, proste jsem se musel pochvalit, jsem zkratka pasak
E39 535i sedan
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak jsem dneska nejaky mamce zachranil Sharana :-)
Beuz diakritiky je to dvojsmyslne: Jsi paŠÁk nebo pasÁk?Fx píše:No nic, proste jsem se musel pochvalit, jsem zkratka pasak

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Já taky cca před měsícem zachranil poklice z nejakyho forda.
Tak si vecer v sedum prijedu pred hospodu a parkuju. Naproti pres ulici koukam jak nejakej zhulenej expert obesel auto a sundal poklice. V poklidu si odchzi, tak za nim startuju.
No prej co ty poklice: to je auto strejdy! Tak mu zavolame: proc by se mu volalo! Jediny jak zjistit pravdu jsem rekl- To je moje auto! nacez me je podal a utek. Skoda ze jsem mu hnedka jednu nenatah. Ale spon poklice zachraneny, zavolal jsem poldy at je predaj.
No taky mam jeden dobrej skutek
Tak si vecer v sedum prijedu pred hospodu a parkuju. Naproti pres ulici koukam jak nejakej zhulenej expert obesel auto a sundal poklice. V poklidu si odchzi, tak za nim startuju.
No prej co ty poklice: to je auto strejdy! Tak mu zavolame: proc by se mu volalo! Jediny jak zjistit pravdu jsem rekl- To je moje auto! nacez me je podal a utek. Skoda ze jsem mu hnedka jednu nenatah. Ale spon poklice zachraneny, zavolal jsem poldy at je predaj.
No taky mam jeden dobrej skutek
S BMW na věčné časy!
Kéž by těch lidí jako vy, který viděj někoho čórovat a zabráněj mu v tom bylo víc.
Máte u mě malé bezvýznamné +
Kámoš přišel ráno ke svý Octávii RS s těma pěknejma 17´kama kolama a kolem auta se mu válely šrouby od kol. Každý kolo drželo už jen na jednom šroubu a pod autem byly 2 hevery. Ani bezpečnostní šrouby jim nevadily. Nevim co je vyplašilo (pochybuju že alarm) ale měl štěstí.
Máte u mě malé bezvýznamné +

Kámoš přišel ráno ke svý Octávii RS s těma pěknejma 17´kama kolama a kolem auta se mu válely šrouby od kol. Každý kolo drželo už jen na jednom šroubu a pod autem byly 2 hevery. Ani bezpečnostní šrouby jim nevadily. Nevim co je vyplašilo (pochybuju že alarm) ale měl štěstí.
Ty lidi jsou dneska fakt pakáž. Je to asi týden, co jsem honil a bohužel nedohnal červenej Mercedes, kterej projel na červenou, naboural úplně novýho passata a ujel...
Myslel jsem si, že to za křižovatkou odstaví, ale pak přišel kickdown a než jsem si uvědomil, že by bylo záhodno jet za ním, byl celkem daleko a pomalu rozhodně nejel... Já jel asi 170 a stejně se mi vzdaloval... Prase, bylo to v Praze...
Myslel jsem si, že to za křižovatkou odstaví, ale pak přišel kickdown a než jsem si uvědomil, že by bylo záhodno jet za ním, byl celkem daleko a pomalu rozhodně nejel... Já jel asi 170 a stejně se mi vzdaloval... Prase, bylo to v Praze...
E39 535i sedan
zloději fuj
teda ja hraju takhle na akcich, moderuju a delam u kamarada za barem.Dalo se cekat ze se mne nekdo do auta nekdy podiva a tak jsem ani nebyl moc prekvapenej kdyz jsem dohral jednu party dojdu k auto, sedam do nej a ani ho nemusi odemykat nastartuju a chci dat panel do radia a ono nikde -(((((((((((((((((((( nesnasim lidi co vykradaj auta, ja na to radio setril cely prazdniny a pak nejakej swinak zasranej /omlouvam se zata slowa ale citim to tak/ ktery mu to radio bez panelu a dalkoveho ovladani vemu v bazaci za par stovek, prijde a ukradne si ho....
Do oci mne vyhrknou slzy ale na druhou stranu mohl mne ukras i cele auto a nebo rozbit onkno, dokonce vzadu na sedadlech jsem mnel desky za 5000,- a toho si ani nevsiml,byl tam i cinskej ryzovej klobouk a ten mne prozmnenu jenom roztrhal po celem aute.
Kluci prodaval jsem tazny z meho mazlika ale verte mne ze uz ho neprodam, jakmile zjistim kdo to udelal privazu ho na provaz za tazne a budu ho lincovat pres cely Liberec. -(
Do oci mne vyhrknou slzy ale na druhou stranu mohl mne ukras i cele auto a nebo rozbit onkno, dokonce vzadu na sedadlech jsem mnel desky za 5000,- a toho si ani nevsiml,byl tam i cinskej ryzovej klobouk a ten mne prozmnenu jenom roztrhal po celem aute.
Kluci prodaval jsem tazny z meho mazlika ale verte mne ze uz ho neprodam, jakmile zjistim kdo to udelal privazu ho na provaz za tazne a budu ho lincovat pres cely Liberec. -(
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jo
já jednou du nažranej z hospody a vidim že se nějaký 2 blbové rejpou v autě asi ve 2 ráno..a jak viděli že někdo de uličkou..zdrhli..sem zavolal poldy že sem něco viděl at to vočíhnou ale zavolal sem z budky a šel dom eště by mě odvezli na záchytku
ale asi gut druhej den tam auto stálo.. 

Tel : 773 622 822