Smyky na Strahove
Smyky na Strahove
Vcera jsem byl na parkovišti u stadionu trochu si zablbnout. Pod vrstvou cca 10cm sněhu byla pekna ledovice takze se tam sesla pekna radka aut. Mimo jine prijeli nejaky typci s zavodakem 4x4 na plataku a nijak to nesetrili. Blbli tam i benga - mestsky i statni. Proste docela bozi. Akorat me teda zklamalo bawo - i s novyma gumama a samosvorem se v hlubsim snehu nechyta, akorat to furt hrabe a stoji to na miste. Nic moc. Jezdilo to lip na zpatecku a to i presto ze na zpatecku samosvor nefunguje. Kamosova Fobie ve snehu jela bez problemu, docela jsem se stydel. Ale zase zvuk 2,7 s vybranym vyfukem, otocky na miste a jizda bokem - tim si bawo trochu splhlo. Jo nekomu tam asi vylitl kus strateru pac na nej borec v tom snehu vlitnul a pichnul gumu. Jinak v poho, az jsem se divil, ze tam nikdo nesrazil.
jo tam jsme byli s kamosema 24.12. vecer jeste za prvniho snehu
s mym bavem se samosvorem a dobrejma
letnima pneumatikama jsem si to perfektne uzil 
jiz zpominane toceni na miste, powerslidy, otocky, zataceni pri pridani plynu apod.
no proste perfektni odreagovani
s mym bavem se samosvorem a dobrejma

jiz zpominane toceni na miste, powerslidy, otocky, zataceni pri pridani plynu apod.

no proste perfektni odreagovani
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Melisek^076
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
nooo
noo já se pochlubim že v Plzni teda je letiště u hangárů takový opuštěný byl sem tam ráno jeden den s transporterem a hukot jako svina a pak se scirrocem a dal sem mo co proto parchantovi ale s bmw je to masakr rozject pak ručku a pak hned plnej skuste ale dost místa okolo sebe jinak proč ti to jede líp dozadu je jednoduchý je to v tu chvíly trochu jako předohrab tak se rychlejš na rozjezd musíš to víc rozject a pak mu nandat pak to je ono...já trénoval mezi kuželama na sněhu a ledu s bmw raději né ale s předohrabem je to skoro jak na asfaltu když ho máš zmáklí .BMW bych tam neku.vil ale já se s zadohrabem vyblb až až....tak 70 a ručka......neskoušejte..
Tel : 773 622 822