diesel-kdo na co jezdi
diesel-kdo na co jezdi
zajimalo by me kdo mate diesela,na co jezdite?jestli na naftu nebo jakej rostlinny olej apod. dost lidi uz na naftu nejezdi.ja teda jezdim jen na naftu. 

Naposledy upravil(a) TOMASEK dne 05. 01. 2007 21:18, celkem upraveno 1 x.
jednou jsem viděl jak se předemnou zaparkoval nějaky taxikař s čoudicim rachtajicim Ritmem či co, vyndal trychtiř s hadičkou strčil to do nadrže, vyndal zlateou lahvičku s průhlednym olejem a... nalil to do nadrže
pak dalši.. dalši... celkem asi 6-8 lahvi
to jsem ještě nikdy neviděl tak jsem čuměl jak puk 

Míšánek píše:Fakt?? Já bych tomu oleji nevěřil ani omylem...TOMASEK píše:taky se me tomu nechtelo verit,jeden chlapek jezdi s 3 roky starou octavkou na fritak,uz nalital pres 100 tis. km a pry v poho..![]()
to ja taky ne,jen cistokrevnou naftu,nic jinyho bych tam nenalil,ale jsou takovy lidi,ta octavka jezdi porad ale tomu motoru bych uz moc neveril.

Chlapi, zkuste se aspoň kouknout na to forum na dieselpower.cz
To Arman: Pravdu máš jen napůl.
- Na olej jezdím skutečně kvůli finančním záležitostem. Koneckonců jsem si právě kvůli tomu koupil nafťáka. Jinak bych ho vůbec nechtěl a jezdil bych dál na benál. Benzíňáky jsou nejlepší

- Moje auto je myslím si v dost dobrém stavu a určitě se hodlám bránit. Starám se o něj! To že se snažím jezdit za co nejlevněji neznamená, že jsem socka či co, která se snaží odrbat kde co. Velice jsem to celé promýšlel a myslím si, že to, že v důsledku ušetřím není nerozumné.
ps: Pokud jsou dodrženy všechny zásady provozu na olej, nic se na autě neničí ani nekazí. Kdo ví, kde se poučit, je již poučen

ps2: Olej je ještě levnější než LPG. Přestavba na olej svépomocí cca 6tis kč - levnější než přestavba na plyn. cena oleje (paliva) - stejná jako plyn. spotřeba: stejná jako s naftou, tudíž méně než lpg v benzíňáku.
Výsledek: Je to lepší jak plyn.