no ale dneska v pul sedmy rano... to jsem zatacel uz i vocima. luxusni klouzacka!
pojdte jezdit

co tu machrujesBlumen_071 píše:poradne si zajezdit. me to vcera nejak chytlo tak jsme si dali brezanskou rallye![]()
no ale dneska v pul sedmy rano... to jsem zatacel uz i vocima. luxusni klouzacka!
pojdte jezdit![]()
Na parkáči asi ne.DAN píše:Stejně to byla z prdele klika a jsem za to vděčnej. Dopadlo to nejlíp jak mohlo, lepší by teda bylo, kdybych to vyrovnal, ale ...mužu bejt rád, že jsem rád. Ale fakt jsem to nečekal. Ten úsek jsem jel snad 1000x znám ho jak svý únorový slipy. Ve 120 se toho moc dělat nedá, není moc času a není to zas tak malá rychlost. Na parkovišti se to nasimulovat nedá.
Chtělo by to fakt nějakou dobrou instruktáž. Kolik by asi stálo nalákat na nějakej sraz schopnýho instruktora?
Tenhle usek znam dost dobre sem z Prahy 9 a na prosek jezdim za mladou uz tak tri roky minimalne 2x tydne, namrzla je celkem zakerna tahle zatacka. Zase powerslide ve 120DAN píše:Já včera dobře zakravil. Jel jsem z Čerňáku na Prosek. V tom krásným stoupání to vždycky roštuju. Jel jsem tak 120km/h ( jednou jsem jel 150km/h-v pohodě) a v tý zatáčičce sem ti to utrhlo. Možná nějaká olejová skvrnka, námrazička+mokro+ne moc bobrý zimní gumy. Docela dobrej zážitek. Snažil jsem se to nejdřív zachránit jen sundáním nohy z plynu a volantem, ale nešlo to. Hlavně to furt jelo. Trošku jsem začal "tancovat", už to vypadalo, že to zachráním a najednou to šlo do prdele, před hodinama a výletem ze silnice mě zachránilly svodidla, křísnul jsem do nich "levým předkem", pak už jsem šlapnul na brzdy. Zastavil a popojel kousek dál omrknout škody. Naštěstí jsem všem trošku ujel, tak to do mě nikdo nenapálil ještě ze zadu a nikomu se nic nestalo.
Na autě škoda tak za 10 litrů.
Mě to dost překvapilo, jel jsem sice docela rychle, myslím, že mi v tu chvíli prohrábli kola při akceleraci, ale kdybych jel podle předpisů tak se to nestalo.