Tym by som si nebol tak istyInfidel píše:zajímalo by mě čím jezdí ten Fejfík (typoval bych favoša)

Tak to chápu ale to že bmw je vyrobeny z kvalitnich dilu a komponentuDAN píše:
BMW je "drahý" auto je vyrobený z drahejch, kvalitních komponentů, všechny auta jsou minimálně nadstardadně vybavený, pasivní bezpečnost na vysoký úrovni.... Ve všech pohledech BMW vždy předbíhá dobu, je průkopníkem.
Rekl bych ze ANO. Uz mam pate BMW - nejmladsi bylo pred tremi lety 525tds z roku 1993, tedy sedmilete - nejstarsi loni E30 325iX z roku 1987 a letos E30 325iX z roku 1988, tedy patnactilete. Krom zarezlych sroubu spojujicich dole dily vyfuku, ktere sly lehce rozriznout a vymenit, nikdy nebylo neco zarezle nebo zlomene nebo tak. U vsech peti napriklad vymena brzdovych desticek je zalezitost na par desitek minut, nikdy nebyly zarezle pistky v brzdicich. Povolit matice na sbernem vyfukovem potrubi byla vzdy pohoda. Nynejsi Touring z roku 1988 a s 292 tisici km na pocitadle ma skelet v super stavu s voskem v dutinach, ... a mohl bych takhle popsat celou stranu. Na tech autech je proste videt cena, resp. diky vyssi cene velke penize nastrkane do vyvoje a predvyrobnich etap, do technologii a tak.Fejfík píše:... ale to že bmw je vyrobeny z kvalitnich dilu a komponentuTo snad nemužeš myslet važně nebo joo ?
Francis píše:Rekl bych ze ANO. Uz mam pate BMW - ... a mohl bych takhle popsat celou stranu. Na tech autech je proste videt cena, resp. diky vyssi cene velke penize nastrkane do vyvoje a predvyrobnich etap, do technologii a tak.Fejfík píše:... ale to že bmw je vyrobeny z kvalitnich dilu a komponentuTo snad nemužeš myslet važně nebo joo ?
No pozor, tu myslim slo o specialnu e30-tku, ktorej stavu by som sa ani nedivilFejfík píše:DAN píše:jinak Fejfiku, Ty seš hroznej provokatér, ale dobrý, věřím, že máš BMW taky rád
Jsem rád že ne všichni to chapou jako provokaci ale měl jsem možnost dělat kamarádovu e30 a rozhodně mě to nepřesvědčilo o použiti dobrejch komponentu.Ale je hodně aut co jsou dobrý ale nevydržej.
joSlimShady píše:No pozor, tu myslim slo o specialnu e30-tku, ktorej stavu by som sa ani nedivilFejfík píše:DAN píše:jinak Fejfiku, Ty seš hroznej provokatér, ale dobrý, věřím, že máš BMW taky rád
Jsem rád že ne všichni to chapou jako provokaci ale měl jsem možnost dělat kamarádovu e30 a rozhodně mě to nepřesvědčilo o použiti dobrejch komponentu.Ale je hodně aut co jsou dobrý ale nevydržej.teda ak myslis to auto ktore ja
Naprosto souhlasimFlery píše:Sou tu lidi co nemaj ani páru o tom co je E30 a co se s ní dá zažít za srandu a odvaz jenze kdo to neměl nepochopí..že sem řídil dost ale E30 je prostě motokára na kolech.kam se serou E36 E46 a další..nic proti E28 měl sem taky ale je to už jinde neni to 3ka tim nechci říct že je špatná ale mě de hlavně o zábavu měl sem E28 a s ní moc nic ale E30 si dá říct...sou lidi který jezdí Karosou a budou hustit do lidí co maj BMW.....vůbec bych to nekomentoval..ať si koupí supru za pár melounů nejlépe oranžovou a rychlí pruhy a polepy z filmu..já se spokojim s vozem E30 jehož hodnota je pro některý lidi nevyčíslitelná........a pro mě životní styl......
Konecne fanatikDAN píše:E 28 je božíMám e30, ale na e28 nedám dopustit.
Je krásná-zas spousta lidí řekne třeba " fuj takový strašidlo, starej pekáč,... . Naštěstí můj názor na věc není zavislej na tom co říkaj "lidi".
Jestli má někdo na výběr mezi BMW E28, E30 vs Škoda Favorit/Forman a jde do Šáde, tak je to tzv. českej debil=zvl. druh blbce-myslí si jak je chytrej, nikdy mu nedojde, že je mentál.Kdo chce auto udělaný z hovna?
BMW je "drahý" auto je vyrobený z drahejch, kvalitních komponentů, všechny auta jsou minimálně nadstardadně vybavený, pasivní bezpečnost na vysoký úrovni.... Ve všech pohledech BMW vždy předbíhá dobu, je průkopníkem.
Fejfiku, Laguna Seca jsou nesmyslný keci, vytáhni z prdele cokoli, nás od naší víry neodradíš. Není totiž založená na přesvědčení, ale je to srdeční záležitost. Já třeba ani vlastně neumím vysvětlit proč mám BMW rád, tak to prostě je, buď tu láska je, nebo ne, všechno ostatní jsou jen keci.
Říká se, že láska k autu je často silnější, jak láska k ženě
Ty ses zoufalecFlery píše:Sou tu lidi co nemaj ani páru o tom co je E30 a co se s ní dá zažít za srandu a odvaz jenze kdo to neměl nepochopí..že sem řídil dost ale E30 je prostě motokára na kolech.kam se serou E36 E46 a další..nic proti E28 měl sem taky ale je to už jinde neni to 3ka tim nechci říct že je špatná ale mě de hlavně o zábavu měl sem E28 a s ní moc nic ale E30 si dá říct...sou lidi který jezdí Karosou a budou hustit do lidí co maj BMW.....vůbec bych to nekomentoval..ať si koupí supru za pár melounů nejlépe oranžovou a rychlí pruhy a polepy z filmu..já se spokojim s vozem E30 jehož hodnota je pro některý lidi nevyčíslitelná........a pro mě životní styl......
skor mal ne?Fejfík píše:Nemam jen jedno auto ale každopádně to který je z tech mejch podle mě nejlepši tak je japonec 330 HP zadni nahonallda píše:no tak fejfiku, rekni nam, co mas za vozitko?
tolik nas cpes recma, az jsem uplne precpany. tak nas uz nenapinej a ohrom nas?