Lakovna
Lakovna
přemýšlím o celolaku na moji 318ku - máte nějakou dobrou levnou lakovnu v Praze nebo okolí?
nějaké další zkušenosti, poznatky...
co byste mi doporučili?
nějaké další zkušenosti, poznatky...
co byste mi doporučili?
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Slime Slime, ty mi nasazujes brouka do hlavy
Ted mam tu 318ku ja a zacinam o laku uvazovat (vyhledove nekdy na leto, jestli budou prachy)... Ale problem je i v tom, ze mam nejakou barvu v papirech a na auto chci jinou - aby me s tim pustili pres hranice :-/
EDIT: Samozrejme bych nejradsi nekoho, kdo by to udelal slusne a za slusnou cenu v CR... Nepotrebuju to udelat v boxu, jen chci nejakou lip viditelnou barvu a jakejkoliv jednolitej lak tomu autu jenom prospeje

EDIT: Samozrejme bych nejradsi nekoho, kdo by to udelal slusne a za slusnou cenu v CR... Nepotrebuju to udelat v boxu, jen chci nejakou lip viditelnou barvu a jakejkoliv jednolitej lak tomu autu jenom prospeje

E39 535i sedan
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych to nechal až na jaro, ať se rez po zmičce pořádně vyjeví a pak bych ji zatnul tipec.
Lemy koupit nový a navařit, prahy jestli jsou chycený tak taky, co je rezavý-vyhodit, vořezat, protože to bude kvíst pod novým lakem dál a pak to budou jenom vyhozený prachy.
Lemy koupit nový a navařit, prahy jestli jsou chycený tak taky, co je rezavý-vyhodit, vořezat, protože to bude kvíst pod novým lakem dál a pak to budou jenom vyhozený prachy.
BMW The Ultimate Driving Machine