Připojení netu..GPRS.....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Připojení netu..GPRS.....
Vim že to možná neni sem ale chtěl sem se zeptat..nemáte někdo zkušenosti s timhle systemem..já to mam a je to strašný......
Tel : 773 622 822
Re: Připojení netu..GPRS.....
Mam to ako nudzove riesenie, a az tak strasne to nie je, akurat tie cenyFlery píše:Vim že to možná neni sem ale chtěl sem se zeptat..nemáte někdo zkušenosti s timhle systemem..já to mam a je to strašný......

Faszom a seggedbe verem te buzi 

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
nevim cena..
nevim cena je ok ale jak je tu ¨víc lidí leze to jak z chlupatý deky....
Re: nevim cena..
no s Datanonstopom to je ok, Oskar ho ale nema a tam su ceny ineFlery píše:nevim cena je ok ale jak je tu ¨víc lidí leze to jak z chlupatý deky....

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jo
jo ja mam T DEBIL takže 699 bez daně..ale jak řikam je to krutě pomalý.......te'd né te´d v poho no jo ale je 2:30 rano ale přes den....chtěl bych poradit jestli nemam něco blbě....
Re: jo
cez den ti to logicky pojde pomalsie, ludia volaju a volne kanaly su extremomFlery píše:jo ja mam T DEBIL takže 699 bez daně..ale jak řikam je to krutě pomalý.......te'd né te´d v poho no jo ale je 2:30 rano ale přes den....chtěl bych poradit jestli nemam něco blbě....

Re: jo
NO to je zas problem niekedy so servrom na ktorom je e30 hostovane... aj mne sa stava ze to ide strasne pomaly, alebo po dlhom natahovani sa stranka ani nezobrazi...s tym nic nespravisFlery píše:jo ale občas to nejde takřka vůbec prostě dam E30 a po 5 minutach je tam půl stránky to to radši vypnu...o to mi de...

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nekolik mych zakazniku ma DataNonstop od Errortelu, docela to bezi i pres den, tady u nas na venkove.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
nevim...
Mě se to docela často kouše a to tak že pak musim vypnout a zapnout mobil..nevim tel je novej a kabel je oigo...chtěl sem aby to fungovalo..a někdy závidim těm co maj Telecom...a oni řikaj jen to je normální to zlepšíme...
- mpsdesign
- Kontaktovat uživatele:
Tak, jak tak sleduji tak máte problém s GPRS. Takže 1. záleží na mobilu. x+y slotů. Zatím nejrychlejší je 4+2 např Siemens S55 a je to třída 10. T-Mobile má vetěší předpoklad na rychlost jelikož používá kódování a určté komprese. Co jsem četl a zaslech je to velmi vlivněno sílou signálu atd. atd. takže v podstatě to není tak učiné jak by se zdálo, nehledě na to, že fakt to nemají vychytaný. Mám DATA NONSTOP od Dubna. Jezdím často mimo Prahu nejvíce na Liberecko. Mám tady půlku signálu a běhá to bez problémů a po zakoupení S55 je to fakt rychlé. Test připojení na internetu ukázal, že moje připojení je rychlejší než modem 56 a pomalejší než ISDN takže spokojenost. Teď testuji aplikaci Cproxy a je to ješte rychleší. Pokud máte nějaký problém jsem ochoten vám ho pomoci vyřešit. Samozřejmě stále hovor má přadnost před datama takže na Silvestra to bude hrůza
Cabrio
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ale..
nevim proč ale obšas dost často se to zasekne prostě přestane tahat nic nesvítí a tak nepomůže ani obnovit nic..odpojim to a už nepřipojim musim vypnout a zapnout mobil..mam S MC 60..rychlost kdz to jede je fajn ale to zaseknutí pak všechno znova...stoki to za h....
Mam taky gprs. Nejdriv jsem pouzival pegose, taky se kousal. Oni to jejich kodovani desne vychvalujou, ale myslim, ze je to na pytel a komprese obrazku se mi jevi jako z nouze cnost. Po tom, co vyprsela akce "bez omezeni dat" jsem presel k eurotelu a je to znatelnej rozdil. Rychlost je opravdu mezi analog. modemem a isdn.
Pracuju na vsi, kde je to se signalem vselijake, tak jsem jeste prikoupil autoantenu kterou mam na okne a maka to v poho. Na vsi to ma vyhodu, ze je mala koncentrace mobilnich telefonu a tak je pro gprs vic mista nez ve meste. Gprs ma opravdu posledni preferenci. Hovory, sms a teprve co zbyde je pro gprs.
Mobil mam ME45, by nejlevnejsi.
Pracuju na vsi, kde je to se signalem vselijake, tak jsem jeste prikoupil autoantenu kterou mam na okne a maka to v poho. Na vsi to ma vyhodu, ze je mala koncentrace mobilnich telefonu a tak je pro gprs vic mista nez ve meste. Gprs ma opravdu posledni preferenci. Hovory, sms a teprve co zbyde je pro gprs.
Mobil mam ME45, by nejlevnejsi.
- michal.capri
- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivam Eurotel Data Nonstop od dubna.
Rychlost mi prijde na mobil docela uchazejici.
Problemy mam se stabilitou spojeni.
Nekdy mi vypadnou nektere sluzby, treba funguje ICQ ale nic jineho.
Kdyz stahuju nejake vetsi soubory nebo maily normalne me to odpoji.
Nekdy mi to prijde jako pripojeni od telecomu.
Pripojuji se na vsi kousek na jih od Prahy.
Pouzivam N6310i FW5.10, WIN XP PRO spojeno pres MSI Bluetooth.
Signal ukazuje mobil polovinu stupnice.
Ale vzhledem k tomu ze telecom mi slibuje linku uz cca 5 let tak si nestezuju
Mimoto mam notebook takze kde je eurotel tam je forum
Rychlost mi prijde na mobil docela uchazejici.
Problemy mam se stabilitou spojeni.
Nekdy mi vypadnou nektere sluzby, treba funguje ICQ ale nic jineho.
Kdyz stahuju nejake vetsi soubory nebo maily normalne me to odpoji.
Nekdy mi to prijde jako pripojeni od telecomu.
Pripojuji se na vsi kousek na jih od Prahy.
Pouzivam N6310i FW5.10, WIN XP PRO spojeno pres MSI Bluetooth.
Signal ukazuje mobil polovinu stupnice.
Ale vzhledem k tomu ze telecom mi slibuje linku uz cca 5 let tak si nestezuju

Mimoto mam notebook takze kde je eurotel tam je forum

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Nevim
Nevim už sem řikal vše de ale občas přestane jít a pokračuje třeba za minuty někdy 5 a někdy napíše ve finále stránku nelze zobrazit..už sem to skoušel na 2 PC a na 3 telefonech stejný....mam zasraej..T-Debil..eurotel prej frčí gut ale ten t-sráč né a né..uvidíme zítra maj pustit upgrade do sítě..já bydlim přímo v centru PM
Ono taky hodně záleží na telefonu. Mám Eurotel a používal jesm (a po pár dnech znovu používám) Siemens M50. Má 4+1 a chodí to perfektně (tak mezi modemem a ISDN). V neděli jsem si koupil Smartphone (taky má 4+1) a je skoro o polovinu pomalejší než Siemens, je to nestabilní.... prostě se to chová ja k popisuje Flery T-debil - přeruší se to, někdy se to nenačte vůbec, ....
S tím blbým Smartphonem mám problém i s Wapem - na některé stránky se vůbec nedostanu a se Siemensem bez problémů.
Tak mám teď debilní "debil" - nechce ho někdo
Ještě věřim, že je jen chyba kusu a chci to zajít na prodejnu vyzkoušety s jiným kusem.
S tím blbým Smartphonem mám problém i s Wapem - na některé stránky se vůbec nedostanu a se Siemensem bez problémů.
Tak mám teď debilní "debil" - nechce ho někdo