dotaz povinné ručení
-
dotaz povinné ručení
Zdravim všechny,mám dotaz,včera jsem si přivezl nové BMW(nemyslim úplně nové)prostě jeté.Ale chci se zeptat,jestli s ním mohu jezdit,když nemám povinný ručení.Mám klasicky jen smlouvu o koupi a čekám až to předešlý majitel odhlásí a pošle mi TP.Tak se chci zeptat když mě zastavěj cajti,jestli mi daj pokutu nebo ne,protože stejně mi nikdo povinný nesjedná v neděli a hlavně dřív jak nebudu mít velký TP tak taky ne:( jak to vidíte vy?Mám ho zaparkovat do garáže a čekat až mi příjde TP? To se mi zrovna moc nechce :/ Díky za všechny rady
kdyby ti ho ukradli a rozsekali tak je to v pytli, jinak jsem to řešil před par tydny tady přečti si to viewtopic.php?t=32619
ja jsem jezdil hned na sve vlastni riziko(jezdil jsem fakt super opatrně) měl jsem v autě ruzne paky aby mi ho neukradli když jsem ho někde musel nechat, profik se s tim poradi ale černocha to odradi
jinak gratulace a hoď ňake fotky
ja jsem jezdil hned na sve vlastni riziko(jezdil jsem fakt super opatrně) měl jsem v autě ruzne paky aby mi ho neukradli když jsem ho někde musel nechat, profik se s tim poradi ale černocha to odradi

jinak gratulace a hoď ňake fotky

Re: dotaz povinné ručení
pokuta až 20 000 od asociace pojistitelů že jezdíš bez pojištění, dále pokuta že to nemáš pojištěný a jinak každej dobrej pojišťovák ti to sjedná.. a pokud ne.. di k lepší pojišťovně..pegasys255 píše:mi nikdo povinný nesjedná v neděli a hlavně dřív jak nebudu mít velký TP tak taky ne:( jak to vidíte vy?M
dočasný konec BMW