Tak jelikož mě fakt docela naštvali, musím dat sem kritiku a nedoporučit Kolibu Javorník, sídlem na Žufanova ulice, Praha 6 - Řepy.
Děda měl 80 let, sezvala se rodina a probíhala pokojná oslava.
Obsluha trochu vázla, ale v pohodě.
Věčer probíhal pěkně, cimbál hrál a tak.
Ale pak přišel majitel a začal lítat jak splašenej. Nestíhal a když jsem cca hodinu před zavíračkou chtěli u něj objednat, okřiknul nas: nemám čas, někdo mě ukradnul 6 skleniček.
Mužu říct, že jsem zíral a všichni ostatní. Obvinil bez jakehokoliv důkazu asi tři stoly, co popíjeli slivovici. Mužu říct že fak blbej pocit, děda opravdu koukal.
No vyustilo to tak že se rozeřval na všechny, zamknul hospodu a že zavola policii. To už par hostů nesneslo a tak at ji zavola. Zavolal a začlo se to řešit. Policie v pohodě, prej tam nejsou poprve a je problemovej.
No když jsem mu řekli že se na m to nelíbí a že už nikdy nepřijdem odseknul: mě to nezajímá o vás mě nejde.
Při útratě necelá, 4000 Kč, zkaženej večer par lidem atd... fakt ne profackovaní.
No pocit hroznej.
Tudíž, všechny varuju před KOLIBOU JAVORNÍK
Už mě tam nikdy neuviděj a opravdu každeho budu odrazovat od návštěvy.
Vím že ho to asi dost sra.., ale musím mít důstojnost a počítam že mě v hospodě někdy něco ukradnou.
A hlavně z nich pila celá hospoda a po té co skoro všichni odešli to začal řešit.
A cele dovršil postarší pan, když za policii přišel, že už hodinu čeká na placení a jak to vypadá.
Takže moje zkušenost a jak jsem zjistil nejsem sam
varovaní před restaurací: Koliba Javorník, Praha 6
varovaní před restaurací: Koliba Javorník, Praha 6
S BMW na věčné časy!