Myslím že jsem ti svoje už řekl, zrovna od tebe ta chvála na moje y teda sedí, ale potrefená husa se vždycky ozve, no vidíš! Jsi se v mým příspěvku hned poznal, viď? ChytreY chlapec. Myslím, že to čemu se u mně posmíváš, není tak trapné, jak ty tvoje hrubky, podobné tomu, co spáchal ACAB. ACABE nic ve zlým! Mimochodem slovo úroveň se píše s dlouhým u panáčku!adam320 píše:Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé YNORMANN píše:Normálně jsem sprostey jak dlaždič,Pawka G. píše:Kripl přece ví že se krypl nepíše, nebo nawopak...jo, Normeneee, nevěděl sem že učitělé češtiny a bravurní linquisti jezděj E30ouhlavně v garáži, např. když se něco nedaří, ale když něco někam píši, snažím se, aby to mělo určitou úroveň. A když tu čtu různé výlevy některých postpubertálních
zakomplexovaných takyčlenů tohoto fora, s 10 hrubými chybami v jedné krátké větě, tak bych blil. Sám nerad mluvím spisovně, ale úroveň některých je fakt hrozná, ale zase holt znají "cizý" slova,to jim nelze upřít.
No a teď už víš, že nás češtináře a jazykozpytce LZE potkat i v E30!To má teprve úroveň
ACAB - ten, který nepochopil ...
Re: Tschecische Sprache
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
No nic proti, ale kup si větší monitor, já tam rozhodně kroužek nevidimNORMANN píše:Myslím že jsem ti svoje už řekl, zrovna od tebe ta chvála na moje y teda sedí, ale potrefená husa se vždycky ozve, no vidíš! Jsi se v mým příspěvku hned poznal, viď? ChytreY chlapec. Myslím, že to čemu se u mně posmíváš, není tak trapné, jak ty tvoje hrubky, podobné tomu, co spáchal ACAB. ACABE nic ve zlým! Mimochodem slovo úroveň se píše s dlouhým u panáčku!adam320 píše:Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé YNORMANN píše: Normálně jsem sprostey jak dlaždič,hlavně v garáži, např. když se něco nedaří, ale když něco někam píši, snažím se, aby to mělo určitou úroveň. A když tu čtu různé výlevy některých postpubertálních
zakomplexovaných takyčlenů tohoto fora, s 10 hrubými chybami v jedné krátké větě, tak bych blil. Sám nerad mluvím spisovně, ale úroveň některých je fakt hrozná, ale zase holt znají "cizý" slova,to jim nelze upřít.
No a teď už víš, že nás češtináře a jazykozpytce LZE potkat i v E30!To má teprve úroveň
E36 323i coupé
NORMANN píše:Myslím že jsem ti svoje už řekl, zrovna od tebe ta chvála na moje y teda sedí, ale potrefená husa se vždycky ozve, no vidíš! Jsi se v mým příspěvku hned poznal, viď? ChytreY chlapec. Myslím, že to čemu se u mně posmíváš, není tak trapné, jak ty tvoje hrubky, podobné tomu, co spáchal ACAB. ACABE nic ve zlým! Mimochodem slovo úroveň se píše s dlouhým u panáčku!adam320 píše:Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé YNORMANN píše: Normálně jsem sprostey jak dlaždič,hlavně v garáži, např. když se něco nedaří, ale když něco někam píši, snažím se, aby to mělo určitou úroveň. A když tu čtu různé výlevy některých postpubertálních
s dlouhym jo? a čo to tam je plosimtebe
já Ti ale žádný sz neposílámNORMANN píše:o5 jseš to ty kdo tady sere ty svoje mindrákoviny a různý píčoviny, jako je looool apod. , o5 se o mně otíráš? Moje stanovisko k tvým SZ psaným mně, se nemění. Naopak můj názor na tebe se mění, jsi ještě větší magor, než jsem si myslel, ale to je tvůj problém! Tvoje sračky okamžitě vymazávám aniž bych to četl, ty ubožáku.
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
No vidíš, tak ú máš opravený a co? S takovou to určitě někam dotáhneš! To nemění nic na věci, že jsi se poznal v mým příspěvku, jako jeden z těch, o kterých jsem psal, že když chtějí do někoho šťourat, ať se nejdříve naučí psát. Hned jsi se chytil (potref. husa). Tak nevím proč to zamlouváš takovými nesmysly o mém "y"adam320 píše:NORMANN píše:adam320 píše: Mno nejlepší je používat na konci slov zásadně trvdé YTo má teprve úroveň
BMW Freude am Fahren mit E38