Kdo dneska prihlasil E30ku s platnou TUV?
good, ta jde sfalšoval lehce.Tweety píše:Tak kupní smlouvu místo malého TPLukas-e21 píše:počkej, ja mam jen velkej německej TP........ to nestačí???
jinak vcera sem koukal do svyho nemeckyho technicaku a v kolonce 34 mam neco načmáráno rukou....(bohužel nečitelně- pro mě...

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
To nevadí, kamarád to tak měl taky....asi tenkrát ještě neměli psací strojeLukas-e21 píše:good, ta jde sfalšoval lehce.Tweety píše:Tak kupní smlouvu místo malého TPLukas-e21 píše:počkej, ja mam jen velkej německej TP........ to nestačí???
jinak vcera sem koukal do svyho nemeckyho technicaku a v kolonce 34 mam neco načmáráno rukou....(bohužel nečitelně- pro mě...)

Já jsem teď viděl techničák Probe II, kde nebyla druhá strana vyplněná vůbec, byl to duplikát za zničenej a vše z druhý strany bylo naflákaný v poznámkách, a to včetně ABE.voTon píše:mam problem kdyz sem od nemce dostal strej nemeckej technicak a pak jeste novou verzi...pricemz tam homologace je v tom starym uvedeba a v novym je abe i to dalsi policko proskrtly?
Pokud je uvedena v puvodnim technicaku, tak bys problem mit nemel, protoze to auto typovy schvaleni ma. Pokud uz mas auto i ty papiry doma, neni nic jednodussiho nez si s tim dojit na STK a zeptat se jich

Jak vidno, i skopci v papírech maj často bordel
E39 535i sedan