Kdyby jste někdo měl nápad kde to sehnat,nebo ho dokonce měl,dejte vědět.Projížděl jsem internet a nic jsem nenašel,asi je to moc velkej veterán
siemens s4
siemens s4
ahoj schánim mobil SIEMENS S4.Je to už dost starý pádlo,ale mam v autě velkou handsfree sadu a je celkem škoda to nevyužívat.(když to tam je
)
Kdyby jste někdo měl nápad kde to sehnat,nebo ho dokonce měl,dejte vědět.Projížděl jsem internet a nic jsem nenašel,asi je to moc velkej veterán

525 tds e34
rybarske.centum@quick.cz.
Re: siemens s4
A S10ka by nemohla být??? Kámoš to má někde zahrabané, kdyžtak bych se mohl poptat jestli by to nedal...pepino.k píše:ahoj schánim mobil SIEMENS S4.Je to už dost starý pádlo,ale mam v autě velkou handsfree sadu a je celkem škoda to nevyužívat.(když to tam je)
Kdyby jste někdo měl nápad kde to sehnat,nebo ho dokonce měl,dejte vědět.Projížděl jsem internet a nic jsem nenašel,asi je to moc velkej veterán![]()
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Nevim jestli by tam šlo něco jinýho.Na tom držáku co se do něj vkládá mobil je napsáno jen siemens s4,takže jinej asi ne
525 tds e34