Pochlubte se, kdo už je bez bodů???
- cornhollio
brat si cislo odznaku , pak napsat na pokutu svoje vyjadreni že policajt se choval nevhodne a že si myslite že byl pod vlivem alkoholu a pak nebo nevim tohle je sikana naroda tak co do prdele kdy s tim neco udelame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13
- cornhollio
clonu proti slunci ? za to taky mužou rvat ??? cože !Cvrcek Martin píše:--situace je fakt špatná a dokud ti městští dementi policajti budou mít státem danou motivaci z výběru pokut, který putujou na kraj a samozřejmě z kraje do rozpočtu místního fízlsboru, tak to bude takhle furt dál až do extrému, kdy
mě zastaví, protože sem si nedal clonu proti slunci a tím sem ohrozil provoz...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--jasně že to de před správko-jenomže v té verzi policajta,co tam vyplňuje sou prej úplný kecy, no a v té kámošově verzi zase jeho verze--já tomu vůbec nerozumím, takže su zvědavej jak to dopadne..adam320 píše:taky nechápu jestli si tu pokutu nechal dát tak je to blbec, protože takhle si přesně fízlové myslej že mužou všechno. protože lidi jsou posraný něco říct když viděj sračku. každej policajt žije z mejch peněz a tak se podle toho ke me bude chovat. kdo tenhle přístup nemá je vobyčejná ovce ze kterejch tady dělali komunisti votroky a tedka to dělá sopučasnej režim. žádnej rozdíl v principu tu neni
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--é to né, to sem tak plácnul..cornhollio píše:clonu proti slunci ? za to taky mužou rvat ??? cože !Cvrcek Martin píše:--situace je fakt špatná a dokud ti městští dementi policajti budou mít státem danou motivaci z výběru pokut, který putujou na kraj a samozřejmě z kraje do rozpočtu místního fízlsboru, tak to bude takhle furt dál až do extrému, kdy
mě zastaví, protože sem si nedal clonu proti slunci a tím sem ohrozil provoz...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 

No moc tomuhle nevěřím, jestli to bylo opravdu takhle, tak není vůbec co řešit a nehádat se, prostě nesouhlasit s přestupkem což lze vyjádřit i do protokolu. Kterej sepíšete.Cvrcek Martin píše:.... na 50tce mu naměřili 51,8Km/h .............. --2body a 2000,-.......
A jentak mimochodem když si sedneš vejš tak tachometr ukazuje míň.

Ondra ex.M-Fahrer
Buzerace nejvyššího stupně. Nevím co je na tom pravdy, ale před chvílí jsem četl, že i ty jejich radary mají nějakou toleranci, prý 3 km/h a trest za překročení rychlosti v této hranici je protiprávní... v takovém případě by to chtělo policajtovi oplatit stejnou mincí a chtít kalibrační protokol od radaru a s uložením pokuty nesouhlasit... No ale každej na to nervy nemá, já zrovna taky moc ne, spíš bych mu řekl co si o něm myslím a dopadl špatněLospiratos píše:to je demence to si snad delaj prdel ne
prekroceni o 1.8 km/h a takovejdle humbuck coze tak to nechapu..

Včera o tom mluvili v televizi, ale když se překročí o 4 km, tak už je to problém!Splaš píše:Buzerace nejvyššího stupně. Nevím co je na tom pravdy, ale před chvílí jsem četl, že i ty jejich radary mají nějakou toleranci, prý 3 km/h a trest za překročení rychlosti v této hranici je protiprávní...Lospiratos píše:to je demence to si snad delaj prdel ne

Včera jsem si cestou domů fakt užil- narazil jsem na pár kokotů kteří jeli vždycky o 10 km/h míň než byl limit a zrovna v místech kde se to zrovna nedalo předjet, a že to nebyli zrovna krátké úseky, a to už jsem hledal každou chvýlí nějaké místo pro předjetí, takže jsem kličkoval jak had,najížděl si a nadával...když jsem pak předjížděl a byl v jeho úrovni a otočil jsem se na něho tak jsem si před ním vždycky poplácal na čelo co to je za magora...většinou to byli takoví dědci co mají do rakve jen skok a pochybuju že by ještě stihly nasbírat všech 12... takže teď už se nebudu srát a kdo mi bude bránit v předjetí, tak zapnu dálkové, budu troubit a dotírat ať si klidně vylížou pr... vytvářejí víc nebezpečných situací, než kdyby jely rychle!

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- [CZ]Airwolf[OC]
klidni se Dixi...Dix píše:Včera o tom mluvili v televizi, ale když se překročí o 4 km, tak už je to problém!Splaš píše:Buzerace nejvyššího stupně. Nevím co je na tom pravdy, ale před chvílí jsem četl, že i ty jejich radary mají nějakou toleranci, prý 3 km/h a trest za překročení rychlosti v této hranici je protiprávní...Lospiratos píše:to je demence to si snad delaj prdel ne
![]()
Včera jsem si cestou domů fakt užil- narazil jsem na pár kokotů kteří jeli vždycky o 10 km/h míň než byl limit a zrovna v místech kde se to zrovna nedalo předjet, a že to nebyli zrovna krátké úseky, a to už jsem hledal každou chvýlí nějaké místo pro předjetí, takže jsem kličkoval jak had,najížděl si a nadával...když jsem pak předjížděl a byl v jeho úrovni a otočil jsem se na něho tak jsem si před ním vždycky poplácal na čelo co to je za magora...většinou to byli takoví dědci co mají do rakve jen skok a pochybuju že by ještě stihly nasbírat všech 12... takže teď už se nebudu srát a kdo mi bude bránit v předjetí, tak zapnu dálkové, budu troubit a dotírat ať si klidně vylížou pr... vytvářejí víc nebezpečných situací, než kdyby jely rychle!![]()
![]()

Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

...nejde[CZ]Airwolf[OC] píše:klidni se Dixi...
Tu trasu se svojim autem normálně jezdím i do 50 min včera jsem to jel s lagunou přez 1 a 1/2 hodiny, normálně to stihnu za hodinu +-... A v tom parnu ani klima pořádně nechladila, ani člověk nevěděl jestli má jet na 3ku, nebo tam hodit dvojku no prostě hrůza to bylo jak na nějaké exkurzi...jsem jel jak ten doktor z filmu "vesničko má středisková"...
HOTENTOT 

Tak tohle mě dostalo:
zdroj novinky.czI když vesměs autobusoví řidiči zásady nového zákona chválí, denně ho ale musí porušovat. "Zákon zakazuje zastavit na autobusové zastávce. To bereme jako folklór. Naši řidiči na zastávkách zastavují, i když tím porušují zákon. Není to náš problém, je to nesmysl v tomto zákoně," připomněl kritizovanou pasáž nové normy vedoucí provozu osobní dopravy ČSAD Frýdek-Místek Dalibor Drlík.
uklízím garáž...
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--takže nová informace ze správního řízení-počínaje tímto týdnem mají policisté povinnost nastavit toleranci radaru o 6% do plusu takže např. na 50Km/h se bude tolerovat 53km/h.Všichni, kdo dostali pokutu před tímto nařízením a splňovali přípustný limit ,ať tuto skutečnost sdělí u správního řízení a věc bude anulována... 

No ty voe, to je kocourkov.Cvrcek Martin píše:--takže nová informace ze správního řízení-počínaje tímto týdnem mají policisté povinnost nastavit toleranci radaru o 6% do plusu takže např. na 50Km/h se bude tolerovat 53km/h.Všichni, kdo dostali pokutu před tímto nařízením a splňovali přípustný limit ,ať tuto skutečnost sdělí u správního řízení a věc bude anulována...

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

tady je to tom članekCvrcek Martin píše:--takže nová informace ze správního řízení-počínaje tímto týdnem mají policisté povinnost nastavit toleranci radaru o 6% do plusu takže např. na 50Km/h se bude tolerovat 53km/h.Všichni, kdo dostali pokutu před tímto nařízením a splňovali přípustný limit ,ať tuto skutečnost sdělí u správního řízení a věc bude anulována...
http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpe ... tro446_0_0
Jinak hlavně chce to klid a nenechat se zaskočit "tady podepište" a bla bla ktere maj dobře nacvičeny, horka hlava a projevy nelibosti v ŽADNEM připadě nepatři do diskusi z policajtama podle mě. Když s něčim nesouhlasim tak to řešit na mistě sepsanim a pod., nutit tě moc nemuže, prachy z peneženky taky nevytahne.. zastřelit tě taky nezastřeli. Třeba zavolat hned znamymu pravnikovi nebo policajtovi jestli tohle muže nebo nemuže a pod. aby viděl že nejseš žadna "lehka kořisť". Ukaž psu že se bojiš a kousne tě... tim nerovanavam psy s policajtama je to jen přiklad

Od kamarada co mi parkrat radil co a jak je toto(převzato z jineho fora):
Doufam že ti kdo je v policii nebo v ni byli tohle mohou potvrdit. Proto plati - s policajtem jako s nasranym zakaznikem - když se na něj nasereš , ztratiš hlavu a zareaguješ blabě tak jseš v prdeli - u policajta dostaneš pokutu a zakaznik *ovno koupi. Jasně že jsou vyjimky co stejně vrazej pokutu nebo u zakaznika nekoupi ale zaklad žadne emoce a klidek. Držet hubu a v klidu poslouchat je občas zlaty...v zákoně je o výši pokuty, respektive o zohledněni výše velikýýýý odstavec. Mimo jiné, je tam napsáno že při výši pokuty, je třeba zohlednit: typ přestupku, osoba pachatele, okolnostmi za kterých byl přestupek spáchán, pohnutkou pachatele, motivem atd. Je tam toho mnoho. Navíc VÝŠE POKUTY JE ZÁVISLÁ NA ROZHODNUTÍ POLICISTY. A ještě v přestupkovém zákoně je napsáno přímo toto, ......pokutu lze uložit v případě že nestačí k nápravě pachatele DOMLUVA respektive NAPOMENUTÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samozřejmě když někdo se prasi jako hovado tak nemuže očekavat že všechno co se tady probira plati pro něj

Zajimavy že dementi co valej 80-90 na vyslovene 40ce u školy a pod jsou stale přitomni, v takovych připadech mě napadaj i takova zvěrstva že by mi ani nevadilo kdyby jezdilo vic policajtu v civilnich autech zaměřenych přimo takovato kopyta

to je pravda, ta tolerance tu byla vždy, tak nechápu že najednou nějaký policajti začali vybýrat, přitom sami otom moc dobře ví.Cvrcek Martin píše:--takže nová informace ze správního řízení-počínaje tímto týdnem mají policisté povinnost nastavit toleranci radaru o 6% do plusu takže např. na 50Km/h se bude tolerovat 53km/h.Všichni, kdo dostali pokutu před tímto nařízením a splňovali přípustný limit ,ať tuto skutečnost sdělí u správního řízení a věc bude anulována...