Pochlubte se, kdo už je bez bodů???

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
cornhollio

Příspěvek od cornhollio » 09. 07. 2006 17:52

brat si cislo odznaku , pak napsat na pokutu svoje vyjadreni že policajt se choval nevhodne a že si myslite že byl pod vlivem alkoholu a pak nebo nevim tohle je sikana naroda tak co do prdele kdy s tim neco udelame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek
live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13

cornhollio

Příspěvek od cornhollio » 09. 07. 2006 17:56

Cvrcek Martin píše:--situace je fakt špatná a dokud ti městští dementi policajti budou mít státem danou motivaci z výběru pokut, který putujou na kraj a samozřejmě z kraje do rozpočtu místního fízlsboru, tak to bude takhle furt dál až do extrému, kdy
mě zastaví, protože sem si nedal clonu proti slunci a tím sem ohrozil provoz... :evil:
clonu proti slunci ? za to taky mužou rvat ??? cože !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek
live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 09. 07. 2006 18:18

adam320 píše:taky nechápu jestli si tu pokutu nechal dát tak je to blbec, protože takhle si přesně fízlové myslej že mužou všechno. protože lidi jsou posraný něco říct když viděj sračku. každej policajt žije z mejch peněz a tak se podle toho ke me bude chovat. kdo tenhle přístup nemá je vobyčejná ovce ze kterejch tady dělali komunisti votroky a tedka to dělá sopučasnej režim. žádnej rozdíl v principu tu neni
--jasně že to de před správko-jenomže v té verzi policajta,co tam vyplňuje sou prej úplný kecy, no a v té kámošově verzi zase jeho verze--já tomu vůbec nerozumím, takže su zvědavej jak to dopadne..
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci Obrázek
Veškeré opravy vozů všech značek

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 09. 07. 2006 18:19

cornhollio píše:
Cvrcek Martin píše:--situace je fakt špatná a dokud ti městští dementi policajti budou mít státem danou motivaci z výběru pokut, který putujou na kraj a samozřejmě z kraje do rozpočtu místního fízlsboru, tak to bude takhle furt dál až do extrému, kdy
mě zastaví, protože sem si nedal clonu proti slunci a tím sem ohrozil provoz... :evil:
clonu proti slunci ? za to taky mužou rvat ??? cože !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--é to né, to sem tak plácnul..
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci Obrázek

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 09. 07. 2006 19:50

Cvrcek Martin píše:.... na 50tce mu naměřili 51,8Km/h .............. --2body a 2000,-.......
No moc tomuhle nevěřím, jestli to bylo opravdu takhle, tak není vůbec co řešit a nehádat se, prostě nesouhlasit s přestupkem což lze vyjádřit i do protokolu. Kterej sepíšete.

A jentak mimochodem když si sedneš vejš tak tachometr ukazuje míň. :) A když sedíš níž, tak ukazuje víc :)
Ondra ex.M-Fahrer

POL

Příspěvek od POL » 09. 07. 2006 21:17

ZMRDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 09. 07. 2006 22:07

Jakmile ten debílek v tom mantlu zvýší hlas tak je to jasný selhání osobnosti :lol: třeba napsat stížnost a poslat na psychotesty :lol:
E36 323i coupé

Splaš
člen E30.cz

Příspěvek od Splaš » 10. 07. 2006 01:36

Lospiratos píše::shock: to je demence to si snad delaj prdel ne :x prekroceni o 1.8 km/h a takovejdle humbuck coze tak to nechapu..
Buzerace nejvyššího stupně. Nevím co je na tom pravdy, ale před chvílí jsem četl, že i ty jejich radary mají nějakou toleranci, prý 3 km/h a trest za překročení rychlosti v této hranici je protiprávní... v takovém případě by to chtělo policajtovi oplatit stejnou mincí a chtít kalibrační protokol od radaru a s uložením pokuty nesouhlasit... No ale každej na to nervy nemá, já zrovna taky moc ne, spíš bych mu řekl co si o něm myslím a dopadl špatně :roll:

Dix

Příspěvek od Dix » 10. 07. 2006 07:29

Splaš píše:
Lospiratos píše::shock: to je demence to si snad delaj prdel ne :x prekroceni o 1.8 km/h a takovejdle humbuck coze tak to nechapu..
Buzerace nejvyššího stupně. Nevím co je na tom pravdy, ale před chvílí jsem četl, že i ty jejich radary mají nějakou toleranci, prý 3 km/h a trest za překročení rychlosti v této hranici je protiprávní...
Včera o tom mluvili v televizi, ale když se překročí o 4 km, tak už je to problém! :x
Včera jsem si cestou domů fakt užil- narazil jsem na pár kokotů kteří jeli vždycky o 10 km/h míň než byl limit a zrovna v místech kde se to zrovna nedalo předjet, a že to nebyli zrovna krátké úseky, a to už jsem hledal každou chvýlí nějaké místo pro předjetí, takže jsem kličkoval jak had,najížděl si a nadával...když jsem pak předjížděl a byl v jeho úrovni a otočil jsem se na něho tak jsem si před ním vždycky poplácal na čelo co to je za magora...většinou to byli takoví dědci co mají do rakve jen skok a pochybuju že by ještě stihly nasbírat všech 12... takže teď už se nebudu srát a kdo mi bude bránit v předjetí, tak zapnu dálkové, budu troubit a dotírat ať si klidně vylížou pr... vytvářejí víc nebezpečných situací, než kdyby jely rychle! :evil: Obrázek Obrázek
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 10. 07. 2006 08:48

Dix píše:
Splaš píše:
Buzerace nejvyššího stupně. Nevím co je na tom pravdy, ale před chvílí jsem četl, že i ty jejich radary mají nějakou toleranci, prý 3 km/h a trest za překročení rychlosti v této hranici je protiprávní...
Včera o tom mluvili v televizi, ale když se překročí o 4 km, tak už je to problém! :x
Včera jsem si cestou domů fakt užil- narazil jsem na pár kokotů kteří jeli vždycky o 10 km/h míň než byl limit a zrovna v místech kde se to zrovna nedalo předjet, a že to nebyli zrovna krátké úseky, a to už jsem hledal každou chvýlí nějaké místo pro předjetí, takže jsem kličkoval jak had,najížděl si a nadával...když jsem pak předjížděl a byl v jeho úrovni a otočil jsem se na něho tak jsem si před ním vždycky poplácal na čelo co to je za magora...většinou to byli takoví dědci co mají do rakve jen skok a pochybuju že by ještě stihly nasbírat všech 12... takže teď už se nebudu srát a kdo mi bude bránit v předjetí, tak zapnu dálkové, budu troubit a dotírat ať si klidně vylížou pr... vytvářejí víc nebezpečných situací, než kdyby jely rychle! :evil: Obrázek Obrázek
klidni se Dixi... :roll:
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Dix

Příspěvek od Dix » 10. 07. 2006 08:56

[CZ]Airwolf[OC] píše:klidni se Dixi... :roll:
...nejde
Tu trasu se svojim autem normálně jezdím i do 50 min včera jsem to jel s lagunou přez 1 a 1/2 hodiny, normálně to stihnu za hodinu +-... A v tom parnu ani klima pořádně nechladila, ani člověk nevěděl jestli má jet na 3ku, nebo tam hodit dvojku no prostě hrůza to bylo jak na nějaké exkurzi...jsem jel jak ten doktor z filmu "vesničko má středisková"...
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

xhokus

Příspěvek od xhokus » 10. 07. 2006 09:13

Tak tohle mě dostalo:
I když vesměs autobusoví řidiči zásady nového zákona chválí, denně ho ale musí porušovat. "Zákon zakazuje zastavit na autobusové zastávce. To bereme jako folklór. Naši řidiči na zastávkách zastavují, i když tím porušují zákon. Není to náš problém, je to nesmysl v tomto zákoně," připomněl kritizovanou pasáž nové normy vedoucí provozu osobní dopravy ČSAD Frýdek-Místek Dalibor Drlík.
zdroj novinky.cz
uklízím garáž...

LOPOLO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOPOLO » 10. 07. 2006 09:24

ondra_m píše: A jentak mimochodem když si sedneš vejš tak tachometr ukazuje míň. :) A když sedíš níž, tak ukazuje víc :)
To neni pravda .. napriklad ja videl na tachometru neco malo prez 260 a Lupik byl vejs a videl 270 :-)
very individual coupe E36 332i
LOPOLO AV PRODUCTION
http://www.3d.cz ( lopolo.cz, lopolo.eu)

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 10. 07. 2006 10:01

Jak už tuším řekl Splaš, do 100km/h má radar odchylku +-3km/h, tak je hloupost platit pokutu za 51,8km/h (ač tomu moc nevěřím) :roll: V UL mají všichni policajti zakázáno dávat pokuty, protože nikdo neví, jak to bude...no to je systém :?

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 10. 07. 2006 18:53

--jó já taky něvěřil a bylo to--když to tak vezmu zpětně tak z různých pohledů se to zdá jako silně přitažený za vlasy leč je to pravda..

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 10. 07. 2006 19:13

--takže nová informace ze správního řízení-počínaje tímto týdnem mají policisté povinnost nastavit toleranci radaru o 6% do plusu takže např. na 50Km/h se bude tolerovat 53km/h.Všichni, kdo dostali pokutu před tímto nařízením a splňovali přípustný limit ,ať tuto skutečnost sdělí u správního řízení a věc bude anulována... :?

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 10. 07. 2006 20:56

Cvrcek Martin píše:--takže nová informace ze správního řízení-počínaje tímto týdnem mají policisté povinnost nastavit toleranci radaru o 6% do plusu takže např. na 50Km/h se bude tolerovat 53km/h.Všichni, kdo dostali pokutu před tímto nařízením a splňovali přípustný limit ,ať tuto skutečnost sdělí u správního řízení a věc bude anulována... :?
No ty voe, to je kocourkov. :roll:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 10. 07. 2006 22:52

Cvrcek Martin píše:--takže nová informace ze správního řízení-počínaje tímto týdnem mají policisté povinnost nastavit toleranci radaru o 6% do plusu takže např. na 50Km/h se bude tolerovat 53km/h.Všichni, kdo dostali pokutu před tímto nařízením a splňovali přípustný limit ,ať tuto skutečnost sdělí u správního řízení a věc bude anulována... :?
tady je to tom članek
http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpe ... tro446_0_0

Jinak hlavně chce to klid a nenechat se zaskočit "tady podepište" a bla bla ktere maj dobře nacvičeny, horka hlava a projevy nelibosti v ŽADNEM připadě nepatři do diskusi z policajtama podle mě. Když s něčim nesouhlasim tak to řešit na mistě sepsanim a pod., nutit tě moc nemuže, prachy z peneženky taky nevytahne.. zastřelit tě taky nezastřeli. Třeba zavolat hned znamymu pravnikovi nebo policajtovi jestli tohle muže nebo nemuže a pod. aby viděl že nejseš žadna "lehka kořisť". Ukaž psu že se bojiš a kousne tě... tim nerovanavam psy s policajtama je to jen přiklad :)

Od kamarada co mi parkrat radil co a jak je toto(převzato z jineho fora):
...v zákoně je o výši pokuty, respektive o zohledněni výše velikýýýý odstavec. Mimo jiné, je tam napsáno že při výši pokuty, je třeba zohlednit: typ přestupku, osoba pachatele, okolnostmi za kterých byl přestupek spáchán, pohnutkou pachatele, motivem atd. Je tam toho mnoho. Navíc VÝŠE POKUTY JE ZÁVISLÁ NA ROZHODNUTÍ POLICISTY. A ještě v přestupkovém zákoně je napsáno přímo toto, ......pokutu lze uložit v případě že nestačí k nápravě pachatele DOMLUVA respektive NAPOMENUTÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doufam že ti kdo je v policii nebo v ni byli tohle mohou potvrdit. Proto plati - s policajtem jako s nasranym zakaznikem - když se na něj nasereš , ztratiš hlavu a zareaguješ blabě tak jseš v prdeli - u policajta dostaneš pokutu a zakaznik *ovno koupi. Jasně že jsou vyjimky co stejně vrazej pokutu nebo u zakaznika nekoupi ale zaklad žadne emoce a klidek. Držet hubu a v klidu poslouchat je občas zlaty 8)

Samozřejmě když někdo se prasi jako hovado tak nemuže očekavat že všechno co se tady probira plati pro něj :roll:

Zajimavy že dementi co valej 80-90 na vyslovene 40ce u školy a pod jsou stale přitomni, v takovych připadech mě napadaj i takova zvěrstva že by mi ani nevadilo kdyby jezdilo vic policajtu v civilnich autech zaměřenych přimo takovato kopyta 8) a ne chytat dědky v 120kach za 51,9 kmh...
Obrázek

Slid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slid » 10. 07. 2006 23:27

to je pravda, ta tolerance tu byla vždy, tak nechápu že najednou nějaký policajti začali vybýrat, přitom sami otom moc dobře ví.
BMW E36 318TDS Cosmosschwarz metallic
Obrázek

samiq
Akademik

Příspěvek od samiq » 10. 07. 2006 23:46

Slid píše:
Cvrcek Martin píše:-
... tak nechápu že najednou nějaký policajti začali vybýrat, přitom sami otom moc dobře ví.
mestaci nikoliv, pro ne je to novinka, to sebevedomi jak jim narostlo :o

Odpovědět