Vice na http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006052801
Podporte nebo alespon ctete!
Diky
Protestní akce proti zakonu 411 a 80
Protestní akce proti zakonu 411 a 80
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Vono to sice změní lautr hovno, ale co.
Lidi se můžou třeba uremcat - to nikoho z lidí u moci nezajimá. Hlavně, že maj svý jistý. Ještě rychle přijít s nějakejma zakázakama - jako např min. Němec s ABA -- ÚAMK,..... vydělat na královskejch úplatcích a pak ať příjde třeba potopa.
Klidně si značku obrátím, aspoň naseru benga. Voni na autě určitě nějakej nedostatek aspoň za litr najdou.
Nejvíc mě sere, že kamiony budou jezdit furt, pořád neřád.
To přece není možný, jak to může někdo nějak zdůvodnit - umožnit průjezd kamionům nepřetržitě ? Ten čurák úplatnej, kterej s tím přišel, by se měl dávno topit bez hlavy ve Vltavě. A jeho deblní hlava by měla bejt napíchnutá před úřadem vlády na nějakou haluzku vedle ostatních hydrocefaloidních hlav. Asi Šimonovský nebo jak se to kryplhovado menuje. Lidovec jeden, pámbíčkář zkurvenej.
Klidně si značku obrátím, aspoň naseru benga. Voni na autě určitě nějakej nedostatek aspoň za litr najdou.
To přece není možný, jak to může někdo nějak zdůvodnit - umožnit průjezd kamionům nepřetržitě ? Ten čurák úplatnej, kterej s tím přišel, by se měl dávno topit bez hlavy ve Vltavě. A jeho deblní hlava by měla bejt napíchnutá před úřadem vlády na nějakou haluzku vedle ostatních hydrocefaloidních hlav. Asi Šimonovský nebo jak se to kryplhovado menuje. Lidovec jeden, pámbíčkář zkurvenej.
BMW The Ultimate Driving Machine
Já bych silnice dláždil místo kočičích hlav hlavama poslaneckejma a ministerskejma, ať si ty kamiony vyžerou.DAN píše:Vono to sice změní lautr hovno, ale co.Lidi se můžou třeba uremcat - to nikoho z lidí u moci nezajimá. Hlavně, že maj svý jistý. Ještě rychle přijít s nějakejma zakázakama - jako např min. Němec s ABA -- ÚAMK,..... vydělat na královskejch úplatcích a pak ať příjde třeba potopa.
Ten protest se mi na jednu stranu líbí, na druhou stranu ta otočená RZ je fakt "geniální" nápad, tady podle mě dfens přestřelil.
E39 535i sedan
Jsem zvědavej jak to bude vypadat, já prostě nedokážu jezdit padesátkou, neříkám že potřebuju po Paraze lítat dvě kila, ale pohodlná cestovní rychlost je trošku jinde
Podle mě stejně na silnicích zůstanou lidi, co tam nemaj vůbec co dělat
To že řidič doddržuje tyhle debilní zákony neznamená, že je to dobrej řidič
Podle mě stejně na silnicích zůstanou lidi, co tam nemaj vůbec co dělat
To s tebou musim naprosto souhlasit, jsou kreteni kteri zdrzuji plynuli provoz, nebo jezdi poprostredku a co ja vim kde jake sracky delaji - no ale jedou 50 a maj kozene rukavicky . Takovej blbecek ze me teda nebude , budu jezdit tak jak jezdim .Reno... píše::