Nové radary v Praze
Nové radary v Praze
to se teda máte

Co myslí tim radarem Kolbenova Kbelská Poděbradská??? Ty ulice na sebe nenavazují a každá se křižuje někde jinde, tak fakt nevim co tim básník chtěl říci 

Naposledy upravil(a) Fikux dne 04. 05. 2006 11:57, celkem upraveno 1 x.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Trautenberg
- olda barta
Jo jo chlapi, včera když jsem se vracel z Prahy do Ml. Boule s nákupem zadních ložisek, olejů a filtrů na mazla, tak mě v Bezděčíně vyhmátli benga...výsledek...propadlá lékárna 500 kaček..chtěl bych vidět, kolik soudruhů příslušníků mám své lékarničky OK..DC píše:to aby člověk snad fakt jezdil pomalu
Těch sviní je všude jako much....
e36 323i coupe............
ale fakt! olomouc to samý...asi zase mají nějakou akci nebo coolda barta píše:Jo jo chlapi, včera když jsem se vracel z Prahy do Ml. Boule s nákupem zadních ložisek, olejů a filtrů na mazla, tak mě v Bezděčíně vyhmátli benga...výsledek...propadlá lékárna 500 kaček..chtěl bych vidět, kolik soudruhů příslušníků mám své lékarničky OK..DC píše:to aby člověk snad fakt jezdil pomalu
Těch sviní je všude jako much....

PS:já osobně se toho bojím víc a víc

to je na Poděbradský od čerňáku ten kopec dolu od konečný tram, po křižovatku s kbelskou (průmyslovou)Fikux píše:Co myslí tim radarem Kolbenova Kbelská Poděbradská??? Ty ulice na sebe nenavazují a každá se křižuje někde jinde, tak fakt nevim co tim básník chtěl říci

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
No co asi, ze na ulici Podebradska v useku mezi Kbelskou a Kolbenovou se bude merit cas, za kterej to auto projede mezi dvema mericimi body. Kdo pojede rychleji, nez prumernou rychlosti 50 km/h, zakonite musel porusit predpisy.Fikux píše:Co myslí tim radarem Kolbenova Kbelská Poděbradská??? Ty ulice na sebe nenavazují a každá se křižuje někde jinde, tak fakt nevim co tim básník chtěl říci
V zivote jsem v tom miste 50 nejel.
Jo jo tak takhle tomu už rozumimBoban píše:No co asi, ze na ulici Podebradska v useku mezi Kbelskou a Kolbenovou se bude merit cas, za kterej to auto projede mezi dvema mericimi body. Kdo pojede rychleji, nez prumernou rychlosti 50 km/h, zakonite musel porusit predpisy.Fikux píše:Co myslí tim radarem Kolbenova Kbelská Poděbradská??? Ty ulice na sebe nenavazují a každá se křižuje někde jinde, tak fakt nevim co tim básník chtěl říci
V zivote jsem v tom miste 50 nejel.

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
tohle bude u nás..
sice jen informační panel s pamětí ale ta cena
taky by mě zajímalo co na těch radarech stojí 37 mega
Reflexní informační panely budou zakoupeny celkem dva. Jeden bude nainstalován při vjezdu do města od Havlíčkova Brodu, druhý pak od Pelhřimova. Zařízení poskytne statistické údaje o počtu projíždějících automobilů a vyhodnotí i průměrnou rychlost za určité časové období. Město Humpolec za oba panely zaplatilo částku 190 tisíc korun, bude však žádat o finanční podporu z fondů Kraje Vysočina.
sice jen informační panel s pamětí ale ta cena

taky by mě zajímalo co na těch radarech stojí 37 mega
Reflexní informační panely budou zakoupeny celkem dva. Jeden bude nainstalován při vjezdu do města od Havlíčkova Brodu, druhý pak od Pelhřimova. Zařízení poskytne statistické údaje o počtu projíždějících automobilů a vyhodnotí i průměrnou rychlost za určité časové období. Město Humpolec za oba panely zaplatilo částku 190 tisíc korun, bude však žádat o finanční podporu z fondů Kraje Vysočina.
- [CZ]Airwolf[OC]
A co myslíš, že místní lidi dělají? V Bráníku u Černýho koně zpomalí pod viaduktem pro pěší na 50, kouknou se, jestli tam nestojí Fábka a pak na to šlápnou .. tim se vždycky bavim, když tam čekám na tramvaj. Jinak já tam platil 500, takže když tam teď jedu, tak z kila brzdim v místech radaru na 50 a pak zase kiloModestyna píše:Tak kluci pečlivě nastudovat mapku radarů a zpomalovat před nimaa jinak lítat
![]()

Škoda 105 M -> BMW 318 iS = smrtící kombinace