ebay jen v němčině?
- scandinavian
- scandinavian
zeptej se Leni....ta myslím věděla jak na to...já používám překladač...scandinavian píše:jako já tušim, že my.ebay. bude s doménou .esp .co.uk apodobně, jde mi o to jestli my.ebay.de je i v angličtině, pže ten odkaz nevidim nikde a nerad používám němčinu
Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
- scandinavian
kdo je leni?:)))))))))) jako německy jakžtakž umim, ale angl lepší....Newmik píše:zeptej se Leni....ta myslím věděla jak na to...já používám překladač...scandinavian píše:jako já tušim, že my.ebay. bude s doménou .esp .co.uk apodobně, jde mi o to jestli my.ebay.de je i v angličtině, pže ten odkaz nevidim nikde a nerad používám němčinu
chjo, no asi dojde na překladač taky
zéwlovat :rock:
Leni je příjemná slečna s E36 Cabriem...písni jí vzkaz....nick Leniscandinavian píše:kdo je leni?:)))))))))) jako německy jakžtakž umim, ale angl lepší....Newmik píše:zeptej se Leni....ta myslím věděla jak na to...já používám překladač...scandinavian píše:jako já tušim, že my.ebay. bude s doménou .esp .co.uk apodobně, jde mi o to jestli my.ebay.de je i v angličtině, pže ten odkaz nevidim nikde a nerad používám němčinu
chjo, no asi dojde na překladač taky
Life is too short to drive ugly cars...
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
1990 318iS M42 LPG
ex 1987 325iC M20
- scandinavian
Newmik píše:Leni je příjemná slečna s E36 Cabriem...písni jí vzkaz....nick Leniscandinavian píše:kdo je leni?:)))))))))) jako německy jakžtakž umim, ale angl lepší....Newmik píše: zeptej se Leni....ta myslím věděla jak na to...já používám překladač...
chjo, no asi dojde na překladač taky![]()
my.ebay.com, my.ebay.co.uk jsou v aj.scandinavian píše:my.ebay.de
Ale, to co si uschováš se ti vždy objeví v originále stejně, nezáleží kde jseš. Pouze 'Item Specifics' či 'Artikelmerkmale' se daj přeložit.
View Item Specifics in original language ... View Item Specifics in local language
Artikelmerkmale in Originalsprache anzeigen ... Artikelmerkmale in Landessprache anzeigen.
Koukam ze se tady o me mluvi
Jestli te to jeste zajima, tak je to tak, ze se muzes prihlasit na jakejkoliv Ebay a pouzivat svuj profil... Ja pouzivam ebay.com, pripada mi to v anglictine prehlednejsi, hlavne pak ta platba a tak. Ale jestli chces drazit neco z Nemecka, tak popis ty veci bude stejne v nemcine...
Jestli te to jeste zajima, tak je to tak, ze se muzes prihlasit na jakejkoliv Ebay a pouzivat svuj profil... Ja pouzivam ebay.com, pripada mi to v anglictine prehlednejsi, hlavne pak ta platba a tak. Ale jestli chces drazit neco z Nemecka, tak popis ty veci bude stejne v nemcine...
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
- scandinavian
děkuji jemnostslečnoLeni píše:Koukam ze se tady o me mluvi![]()