ju tyc chci takyIwan píše:ale na tyci je to naprosto luxusni tazeni..kde se da sehnat..nikde sem ji nevidel prodavat..
a chudak dopad teda![]()
to to bejvalo dost pekny auto..
Na tyči z Budějovic
Dá i bez brzd, ale když tahnoucí auto někde v zatáčce šlapne prudce na brzdu, tak se ohne...vyzkoušeno kámošem... ja na tyči pomáhám brzdit...
dneska jsem jel kousek na laně a je to hnus velebnosti...sem se nějak zhýčkal
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Ja sem na tom jel kus pres prahu, bez brzd a dokonaly, muzes se kochat krajinou..a to me tahlo auto s okem na levy strane, takze tyc byla sikmo..
a da se tim i nepojizdny auto zacouvat do garaze
a da se tim i nepojizdny auto zacouvat do garaze
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
- [CZ]Airwolf[OC]
tyc se nema co ohybat...Macek píše:Dá i bez brzd, ale když tahnoucí auto někde v zatáčce šlapne prudce na brzdu, tak se ohne...vyzkoušeno kámošem... ja na tyči pomáhám brzdit...
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
to myslis jako jak?? jasne ze se ohne..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
- [CZ]Airwolf[OC]
tyci se taha co ? motorova vozidla, ktere by se na lanu tahnout nemela, protoze to lano neustoji, nebo maji v hajzlu brzdy. timpadem brzdi se taznym vozidlem. jestli tyc neustoji pripadne prudsi zabrzdeni v nouzi, tak je dle me tyc na h****.Iwan píše:to myslis jako jak?? jasne ze se ohne..
spis by me zajimal odborny nazor na tohle nez reci typu "tyc se smi ohnout".
Ex E30 318iS
pokud budeš odbočovat, zatáčet a rychle to zašlápneš, atk se tyč může ohnout, neb tažený auto pojede rovně[CZ]Airwolf[OC] píše:tyci se taha co ? motorova vozidla, ktere by se na lanu tahnout nemela, protoze to lano neustoji, nebo maji v hajzlu brzdy. timpadem brzdi se taznym vozidlem. jestli tyc neustoji pripadne prudsi zabrzdeni v nouzi, tak je dle me tyc na h****.Iwan píše:to myslis jako jak?? jasne ze se ohne..
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- [CZ]Airwolf[OC]
Lukas: pokud vezmu v potaz zataceni na rohu, tam je mala rychlost, tam by se to ohnout nemelo. Pokud vezmu zataceni rekneme v zatacce, tak tam zataci i tazene vozidlo, cili rovne nejede...zacinam v tom mit trochu jasne, ale stejne me to prekvapuje ze se to da tak rychle snadno ohnout...muze se to ohnout treba pres naraznik, ale i tak by mi to pripadalo na tyc malo...to by spis nemel vydrzet naraznik
ale jsem v tomhle jen laik...
Ex E30 318iS
timto uprimne smekam pred mackem a to z nekolika duvodu, za prve jsem v sobotu jeste za tmy roztrlacujice motocykl dost pochyboval, ze se ukaze a fakt se ukazal, dale asi nema cenu se zde sáhodlouze rozepisovat o těch záchvatech smíchu které provázely pohled na macka za volantem mého exbroučka, už jsem absolvoval hodně úchyláren, jeden čas jsem parkoval svou čz 175 ve škodovce 1000mb takže lehce vím, o čem mluvím, mimochodem sousedi se mě na macka ptají doted, a dále že se mu ji podařilo rozchodit.. jo a macku, rád jsem Tě poznal, co nevidět jedu do České Lípy pro 528i, takže počítej s přepadem, ozvu se. SMEKÁM!!!!!
sem nepsal ze se smi ohnout..nemela by, ale treba me tahla mazda, ta ma oko na levy strane, plastak ma oko kde? takze pokud jedou auta zasebou, tak tyc byla pod uhlem dejme tomu 40stupnu a bawu nesly brzdy, takze sem musel jet s co nejvic narovnanou tyci, jinak bylo videt, jak se tyc trochu prohne do obloucku a zase vrati.. tot vse..[CZ]Airwolf[OC] píše:Iwan píše:to myslis jako jak?? jasne ze se ohne..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...