http://www.e30-2.de/fotost/f00031/f00031.htm
S tím autem to musí neskutečně cvičit

Flery píše:no sice sem to autíčko už viděl ale jen jednu fotku tak dík už vim jak vypadá zevnitř a zezadu..jo řikal sem to musí bejt mazec...
A bude to ještě dlouho trvat...dokud to tady necháme volně rozkrádat a lidi nebudou brát SLUŠNÝ prachy. Jinak bude ho...o a ne 325i Turbo etc.Flery píše:jo proti německu sme žabaři bohuřel...ale my nemáme to euro...
to bych ani nerekl...stacilo by jsen presunout finance z jedne polozky do druhe....se nedivte kdyz clovek vyplazne 20 ze naky elektrony a dalsich 10 za naky "husty" gumy...a pak karu pichne do garaze na zimu...a place ze nejsou prachy na turbo a tak...Ace píše:A bude to ještě dlouho trvat...dokud to tady necháme volně rozkrádat a lidi nebudou brát SLUŠNÝ prachy. Jinak bude ho...o a ne 325i Turbo etc.Flery píše:jo proti německu sme žabaři bohuřel...ale my nemáme to euro...
Tys to myslel celou dobu na mně? Jo narval jsem dost, ale radši to nepočítámGeRoX píše:e-e....
...si jen spocitej kolik si do toho auta narval penez...de facto zbytecne...
nemyslel na tebe...ale ty jsi se ozval...Ace píše:Tys to myslel celou dobu na mně? Jo narval jsem dost, ale radši to nepočítámGeRoX píše:e-e....
...si jen spocitej kolik si do toho auta narval penez...de facto zbytecne...Ale bylo to postupně a s velkejma problémama. Holt někdo neřeší co já řeším
A hustý gumy a disky? Rozhodně ne za dvacku
![]()
Hele 9x16 Azev A stojí v Renocaru 9400,- a v rajchu to máš za 195ojro, pak si spočti kolik stojí žrádlo, kolik vyděláš a hned můžeš mít doma německej tuning origoš Rieger, široký, hustý kola etc.... Je to tak. Ale to nebudem řešit, stejně to nezměníme.