problem
Re: problem
Pošlem na něj zabijákaardo píše:Co tady delate s tim komu poslete na dobirku balik a on si ho asi nevyzvedne![]()
![]()
![]()
![]()
S tim se asi nedá nic dělat,mne se to taky stalo
318i M10
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já to dělám tak, že po podobných zkušenostech na dobírku nic neposílám. Chci peníze předem na účet, potom to pošlu jako balík. Je to pro kupujícího levnější, pro mě míň vyplňování ( nesnáším složenky ) a pokud peníze nepošle do doby, do které jsme domluvení, tak věc znova inzeruju, v případě dražeb nabízím druhému v pořadí.ardo píše:Co tady delate s tim komu poslete na dobirku balik a on si ho asi nevyzvedne![]()
![]()
![]()
![]()
Už jsem takhle poslal dost věcí a nikdo si nestěžoval. V dnešní době GSM- internet- a jánevímjakých bankingů snad pro nikoho žádný problém.
Pokud se to někomu nelíbí, ať si pro věc přijede, když nechce, nikomu to nenutím
kontaktovat ho a zeptat se, co se stalo, ze se balik vratil.. po vysvetleni uvidis ...
taky mi nekdo neco posilal a pak jsem to schytal, ze jsem si to nevyzved ... problem byl v tom, ze mi posta proste nedala vedet, ze tam nejaky balik je
poslalo se to podruhe a bylo to ok ...
petr
taky mi nekdo neco posilal a pak jsem to schytal, ze jsem si to nevyzved ... problem byl v tom, ze mi posta proste nedala vedet, ze tam nejaky balik je
poslalo se to podruhe a bylo to ok ...
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Se mi zdáš kapku hysterickej, jestli dostanu ve středu do schránky papír že mam na poště balíček a vyzvednu si to v pátek tak to nevidim jako tragickou věc, samotnýho by mně naštvalo kdyby se mi balík vrátil, ale zatim se mi to tady nestalo....s Českou poštou musíš mít kapku trpělivosti
Rozhodně nejsi první kdo mi poslal něco na dobírku a klidně se zeptej komu se něco vrátilo
Prostě když si něco dohodnu tak to dodržim 
E36 323i coupé
no nevím tohle mi nepříjde moc fer....když si něco objednám a ten někdo to už pošle a investuje do toho svoje peníze, tak koupit něco někde jinde mi příjde jako prasárna.Looser píše:jak rika ajfel..zeptat se...to se muze stat ze ti to nekdo nevyzvedne...treba to co si mu poslal sehnal nekde levnejc...zalezi jak je to dulezity..jinak bych se s tim zverejnovanim neunahloval.