A zase nehoda
A zase nehoda
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Ja to tam znam.Rano tu jezdily sanitky a hasici a kamarad kdyz jel do prace tak rikal ze to bylo na krizovatce.Ale je pravda ze ty auta se mohli srazit klidne o kus dal a tam dolitly.Pokud to bylo na krizovatce tak je to jasny.Vetsina bouracek tam vznikne kdyz jeden jede na oranzovo-cervenou a jeste prida aby to stihl a druhy se rozjede hned jak blika oranzova(a zelena) nebo dojizdi a nechce se mu brzdit kdyz vidi ze uz bude zelena.Stret je potom takrka nevyhnutelny by se dalo rict.Hlavne jsou to rovinky takze to tam klidne kilo masti.Uz jsem tam par nehod videl a muzu rict ze 9 z 10 jsou totalky.Ale oni to asi vysvetli a ukazi vecer ve zpravach.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
dohajzluPivson píše:Podle mě hrozná věc
To hle je pro silný žaludky:
http://i.idnes.cz/06/014/maxi/MR10bb71_PHA_ne.JPG

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Jinak podle mapky to na tu křižovatku nevypadá ... vypadá to jako nahoře v tom zúžení že to bylo ... jezdim tam taky každej den do práce i z práce ... hrůza

Naposledy upravil(a) Fikux dne 31. 01. 2006 16:38, celkem upraveno 1 x.
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Jo uz jsem to omrkl.Je to trochu jinde nez jsem myslel.Tohle je na hlavni zacatek dalnice kde se ted neco buduje a je tam zuzeni svedeny do protismeru.Vypada to ze bawo jelo rychleji(je tam 50ka) a jede se takovy esicko tak asi dostal smyk jak nekdo psal a jsou tak jen kuzeli takze se dostal do protismeru a trefil toho tranzita
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- [CZ]Airwolf[OC]
No slyšel jsem už dvě verze ... jedna verze je, že je to pouze rekontrukce toho přemostění a z druhý vlny jsem zase slyšel, že tam mají být váhy na kamiony, který budou projíždějící soupravy vážit (za jízdy) při přetížení fotit a bude se to posílat do správního řízení ... má to být na několika místech v okolí Prahy[CZ]Airwolf[OC] píše:bracha mi dopoledne vystraseny volal zda to nejsem ja...preci jen tamtudy v tu dobu jezdim. tezko rict co se tam buduje, kazdopadne kopou primo u toho mostu.
no smula...

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
-
doprdelePivson píše:Podle mě hrozná věc
To hle je pro silný žaludky:
http://i.idnes.cz/06/014/maxi/MR10bb71_PHA_ne.JPG

dočasný konec BMW 

-
Tohle je z tý debaty pod článkem jen něco nebaví mně číst ten bordel.Jen si říkám jak moc jsou ty lidi co v tom diskutujou uťáplý.
-Auto, kterému bouchne nádrž, je šunt a nemá jezdit po silnici.
-Nesmírná tragedie já je znal byli tam v tom autě kamarádi Franta Škrtadlo,Jindra Zápalka a Ivanka Benzínová.Proč to asi chytlo???
-Já je taky znal byli to: Tvůj táta, tvoje máma, a tvoje sestra!!!Ale že by byli hořlavý to teda nevim!!

-Auto, kterému bouchne nádrž, je šunt a nemá jezdit po silnici.
-Nesmírná tragedie já je znal byli tam v tom autě kamarádi Franta Škrtadlo,Jindra Zápalka a Ivanka Benzínová.Proč to asi chytlo???
-Já je taky znal byli to: Tvůj táta, tvoje máma, a tvoje sestra!!!Ale že by byli hořlavý to teda nevim!!