olej ve vodě

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
szuchar

olej ve vodě

Příspěvek od szuchar » 25. 01. 2006 11:30

nemáte někdo zkušenosti s tím, že se Vám v chladící kapalině ukazuje olej? Já mám 323i, olej nežere, voda nemizí, chod motoru super, prostě nevím o žádném problému, který by naznačoval na jakoukoli závadu a mám mastnou chladící kapalinu. Nevím, kde se tam může olej brát?

adam320

Příspěvek od adam320 » 25. 01. 2006 11:45

těsnění pod hlavou KO
nebo
hlava i s těsněnim KO

zkoukni jestli se nenachází i voda v oleji, to bývá častěji. Ale jediný místo kde může dojít k průniku jedný kapaliny do druhý je mezi blokem a hlavou, kde obojí teče prakticky vedle sebe a je oddělený jen přepážkou z těsnění(ta může být narušená)

jestli auto nevaří ani při ostřejší jízdě a ani se nemění jeho chování tak to bude asi jen to těsnění
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Gates

Re: olej ve vodě

Příspěvek od Gates » 25. 01. 2006 18:20

szuchar píše:nemáte někdo zkušenosti s tím, že se Vám v chladící kapalině ukazuje olej? Já mám 323i, olej nežere, voda nemizí, chod motoru super, prostě nevím o žádném problému, který by naznačoval na jakoukoli závadu a mám mastnou chladící kapalinu. Nevím, kde se tam může olej brát?
Pokud nemáš vodu v oleji a nemizí ti olej, tak to asi bude jen mastná chl. kapalina, taky jsem si jednou myslel to samý a jen jsem vyměnil fridex. Některý kapaliny jsou mastný a vypadá to jako olej.

Odpovědět