olej ve vodě
-
szuchar
olej ve vodě
nemáte někdo zkušenosti s tím, že se Vám v chladící kapalině ukazuje olej? Já mám 323i, olej nežere, voda nemizí, chod motoru super, prostě nevím o žádném problému, který by naznačoval na jakoukoli závadu a mám mastnou chladící kapalinu. Nevím, kde se tam může olej brát?
těsnění pod hlavou KO
nebo
hlava i s těsněnim KO
zkoukni jestli se nenachází i voda v oleji, to bývá častěji. Ale jediný místo kde může dojít k průniku jedný kapaliny do druhý je mezi blokem a hlavou, kde obojí teče prakticky vedle sebe a je oddělený jen přepážkou z těsnění(ta může být narušená)
jestli auto nevaří ani při ostřejší jízdě a ani se nemění jeho chování tak to bude asi jen to těsnění
nebo
hlava i s těsněnim KO
zkoukni jestli se nenachází i voda v oleji, to bývá častěji. Ale jediný místo kde může dojít k průniku jedný kapaliny do druhý je mezi blokem a hlavou, kde obojí teče prakticky vedle sebe a je oddělený jen přepážkou z těsnění(ta může být narušená)
jestli auto nevaří ani při ostřejší jízdě a ani se nemění jeho chování tak to bude asi jen to těsnění
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Re: olej ve vodě
Pokud nemáš vodu v oleji a nemizí ti olej, tak to asi bude jen mastná chl. kapalina, taky jsem si jednou myslel to samý a jen jsem vyměnil fridex. Některý kapaliny jsou mastný a vypadá to jako olej.szuchar píše:nemáte někdo zkušenosti s tím, že se Vám v chladící kapalině ukazuje olej? Já mám 323i, olej nežere, voda nemizí, chod motoru super, prostě nevím o žádném problému, který by naznačoval na jakoukoli závadu a mám mastnou chladící kapalinu. Nevím, kde se tam může olej brát?