Holt rychleji přemejšlim než píšu nom2 píše:Já se s tebou opravdu nechci chápat, ...
=
Já s tebou opravdu nechci chrápat???
Krádež
Tweety píše:Lukáši, možná sis to vzal moc na sebe. On kromě věty aby si držel hubu když nemáš co říct neřekl opravdu nic špatného.
To co jsi označil červeně podle mě myslel tak, že se nebude podepisovat proto, aby mu někdo, kdo třeba má s nějakou tou krádeží co dělat nerozbil hubu nebo auto, nemyslíš ?
Já se s tebou opravdu nechci hádat, ale zkus to přečíst znovu a uvidíš sám, že proti tvé osobě nebylo řečeno skoro vůbec nic![]()
A anonymitu trochu chápu, bydlet dejme tomu v Praze a na forum mít několik fotek mýho auto (a např. i s RZ), tak bych se taky pod pokus odhalování čorek nepodepsal, nezlob se na mě
No nic, mysli si svý. Ale obvinit člana fora že nabiaiz kradene auto, a neumět se podepsat??? Hm nevim.
Moh to řešit SZ, a pokud by to opravdu nakonec byla čorka, tak to moh napsat veřejně, takhle zbytečně prudí, a bojí se podepsat.
Jinak ja už kjončim se všema komnbetářema k tomuto tematu, pokud jen anonym frajer napiše mi SZ, a pokud chce někdo další reagovat jen na mě, tak opět SZ, ICQ......
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
-
Návštěvník
Booobika píše:nejde o koho se navažel, kazdej to bere jinak, ale nesnašim anonymy kteří pomlouvaji, a nemaj na to podepsat se.Max-Max píše:Boobiko, ja si stejne myslim ze se nenavazel do tebe.
ale pak se podespat mohl, kdyz se to vysvetlilo, to jo.
A z IP pujde 100%zjistit kdo to byl.
nikoho jsem nepomluvil, nikoho jsem neobvinil, nikde tu nic takovýho neni
zajímalo by mě proč zrovna ty nutně potřebuješ vědět kdo jsem, k čemu to bude, já to řeknu k čemu tak čti ty inteligente, ted se do tebe teprv kurevsky navážim:
jsou dvě možnosti
1. někdo potřebuje vědět kdo se po tom autě shání a má mě po ruce, nemůžu s tím nic dělat. ty lidi navštěvují tohle forum. mam strach, do auta jsem narval tolik peněz a hlavně času kolik se tobě asi ani nezdá, rozhodně o něj nechci přijít. jsem slušnej člověk a živim se poctivou prací
2. máš s tím něco společnýho
Tak z těhle dvou možností vyber tu správnou a ještě ti řeknu něco:
Měl jsem radost z toho jak se každej zdržel zbytečnejch keců a nepřidával zbytečný příspěvky, považoval jsem to za vývoj fora kupředu...konečně zafungoval jeden thread tak jak měl ale radost netrvala dlouho, než jsi odpověděl přečetlo si téma asi 250 lidí a nikdo neměl potřebu se vyjádřit ale musí přijít velkej lukáš organizátor co se cejtí strašně důležitej a opět projevit svoje zapřený já
at již jsem to udělal jakkoli(vhodnost mohu posoudit jen já) tak vidim jednu věc pro mě důležitou....jsem rovnej
To je poslední co k tomu řikám, už sem nenapíšu nic