Nejstarší E30 v Klubu
Nejstarší E30 v Klubu
Tak kdo má nejstarší E30 v klubu a používá jí!!
já sem dám tu svojí E30, podle VIN je to 9/83, v papírech první registrace 85
já sem dám tu svojí E30, podle VIN je to 9/83, v papírech první registrace 85
dočasný konec BMW 
Vim, ze to co napisu jste asi slyset nechteli, ale mam znamyho, kterej ma E30 316 karbec...
R.v. ?/82... Zeptam se ho na mesic... Normalne v ni lita jaro, leto, podzim, zima...
Ps: mozna je zaregistrovanej, ale hledat se mi nechce, pac zas tak casto u netu neni a kdyz se divam na ten seznam uzivatelu... 
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
a já znám zas podobně starou E30-ku se stejnym motorem která jezdí stále na pravidelné prohlídky do au.servisu a má vyplněnou servisní knihu.Sabin píše:Vim, ze to co napisu jste asi slyset nechteli, ale mam znamyho, kterej ma E30 316 karbec...R.v. ?/82... Zeptam se ho na mesic... Normalne v ni lita jaro, leto, podzim, zima...
![]()
Ps: mozna je zaregistrovanej, ale hledat se mi nechce, pac zas tak casto u netu neni a kdyz se divam na ten seznam uzivatelu...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
to ta inspekce musí stát jako to auto, ne???Lukas-e21 píše:a já znám zas podobně starou E30-ku se stejnym motorem která jezdí stále na pravidelné prohlídky do au.servisu a má vyplněnou servisní knihu.Sabin píše:Vim, ze to co napisu jste asi slyset nechteli, ale mam znamyho, kterej ma E30 316 karbec...R.v. ?/82... Zeptam se ho na mesic... Normalne v ni lita jaro, leto, podzim, zima...
![]()
Ne-e... STOJÍ JESTE VIC...lupik píše:to ta inspekce musí stát jako to auto, ne???Lukas-e21 píše:a já znám zas podobně starou E30-ku se stejnym motorem která jezdí stále na pravidelné prohlídky do au.servisu a má vyplněnou servisní knihu.Sabin píše:Vim, ze to co napisu jste asi slyset nechteli, ale mam znamyho, kterej ma E30 316 karbec...R.v. ?/82... Zeptam se ho na mesic... Normalne v ni lita jaro, leto, podzim, zima...
![]()
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
to zas ne, oni mu účtují rozumný cenylupik píše:to ta inspekce musí stát jako to auto, ne???Lukas-e21 píše:a já znám zas podobně starou E30-ku se stejnym motorem která jezdí stále na pravidelné prohlídky do au.servisu a má vyplněnou servisní knihu.Sabin píše:Vim, ze to co napisu jste asi slyset nechteli, ale mam znamyho, kterej ma E30 316 karbec...R.v. ?/82... Zeptam se ho na mesic... Normalne v ni lita jaro, leto, podzim, zima...
![]()
MB S212 E350 BlueTec 4-matic