Castecne tvoje argumenty beru, ale stejne se s nima nestotoznuju.. Mozna ze Schade je dobra na nauceni, ale v tom smyslu aby si do ni clovek sed nekde na polni ceste a naucil se zachazet se spojkou, plynem atd.. Proste ja zacinal na mym soucasnym aute (jak uz jsem psal 525i) a nepripada mi, ze bych udelal neco spatne ve smyslu ze nemam porad ruce od vazeliny a musim se bat bocniho vitru.. Zkratka kdybych se nekdy vyboural a mel z toho nejaky nasledky, tak si radsi budu do smrti vycitat ze sem treba jel jak hovado a nezvlad to, nez to, ze sem jel ve stary Schade ktera je na tom s bezpecnostni vsichni vime jakVůně benzínu píše:Musíš brát v úvahu,že já byl rok po obdržení řidičáku pilot a myslel jsem si,že jsem nejlepšíAlbert píše:Presne tak, souhlasFx píše: No ja nevim, podle me to neni o konich ani maximalce či dokonce bokách, ale o tom, co má dotyčnej v palici![]()
Ja teda taky patrim (jak tam pisou) do ty kategorie "ridicu" 18-22 a sem rad ze prvni auto je 525i, myslim ze kdybych se ucil na Schade tak je mnohem vetsi sance se poslat pod kytky, nez kvuli tomu ze to ma "neuveritelnejch 150 koni"takže mně by ty koně bez řidičských zkušeností a s horkou krví v těle...No nevim...
Tohle je moje zkušenost Alberte já se Škodovkou začínal...
Jde o to,že stará Škodovka je takový křáp,že se s ní naučíš...Jízda je s tím těžšší...
--na sněhu to prostě nebrzdí
--věčně ruce od vazelíny
--boční vítr je horor
--plave jak hovado
--aqvaplaining je taky až moc znát
--na mokrý silnici taky moc nezatáčí
--musíš obsluhovat motor častěji než je zdrávo
--hlídat furt teplotu(v zácpě ve vedru)
--když to pošleš do driftu tak to rovnáš ještě pět minut
Prostě je to škola ve,který i tělem ne jen podle tachometru poznáš kolik jedeš.
Mladík se zabil při ďábelské jízdě městem
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i