potrebuji poradit
potrebuji poradit
potrebuju koupit neco co bych dal na jeden kabel v aute na plus a kdyz by do nej zacal jit proud tak aby ho to po tak trech vterinach prerusilo.nejlepsi by bylo kdyby se ta doba po ktery by se to prerusilo dala nastavovat.myslim si ze se urcite neco takovyho prodava ale nevim to urcite a jestli jo tak jak se to nazyva a kde to koupim?co se tyce elektriky tak to sem lama.
prosim admini aby mi to hned nevymazavaly ja to potrebuju vedet jestli se neco takovyho da koupit.predem dik vlada
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
http://www.conrad.cz
snad tam neco najdes, ja bych hadal na "casove rele" ?
jinak fajnovy elektro je v lidicky u zast. tram, jeste pred tim bordelem - EPA elektro
snad tam neco najdes, ja bych hadal na "casove rele" ?
jinak fajnovy elektro je v lidicky u zast. tram, jeste pred tim bordelem - EPA elektro
ja to potrebuju do auta na el.antenu.ona je totiz v haji a vzdycky mi vyjede ven cela a vypadne vedle auta samozdrejme ze ale drzi na tom plastovym spagatu co je v ni.tak me napadlo tam dat neco podobnyho aby nevijela tolik ven.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
-
Venca.
Dělej si co chceš.vlada320 píše:ja to potrebuju do auta na el.antenu.ona je totiz v haji a vzdycky mi vyjede ven cela a vypadne vedle auta samozdrejme ze ale drzi na tom plastovym spagatu co je v ni.tak me napadlo tam dat neco podobnyho aby nevijela tolik ven.
Tohle se ale řeší koncovým spínačem, nikoli časovým.
-
Venca.
Na tý anténě je originál koncový spínač pro hlídání obou poloh.vlada320 píše:prosim a napsal by jsi mi co je to ten koncovy spinac?ted me napada to je na ty antene ne?
Pokud dojede do krajní polohy, mechanicky se přepne, odpojí napájení.
Další pohyb pak může nastat jen po připojení opačné polarity - zpětný chod.
Časový spínač se pro tohle nehodí.
-
Venca.
Kdyby tam byla jenom zarážka, tak je jasný, že motůrek pojede dál a shoří, ev. se vypálí pojistka.vlada320 píše:takze ta antena nema na konci zadnou mechanickou zarazku ale tehle spinac.no a to ze mi vyjizdi uplne ven znamena za je v haji ten spinac?
Jestli vyjíždí ven, spínač zřejmě nefunguje.
Nevím, jak je to konkrétně u tohohle, co tam máš. To bych musel vidět.
jestli jí budeš chctít vyhodit, koupim prut, mám doma funkční střeva bez antényvlada320 píše:ja to pristi tejden budu mit doma tak to rozdelam a vyfotim a poslal bych ti to a ty by jsi mi rekl co eventuelne s tim ok?ja se v tom moc nevyznam.
El. antena Hirschmann 6000U
mám jen mobil, foťák nemám, proto srry za kvalitu
ten přepínač

a celej mechanizmus přepínaní a zastavování

a celej mechanizmus

dočasný konec BMW 
takze tady mam vyfocenej ten mechanizmus myslim si ze to cerny ozubeny kolecko je na ten prerusovac aby se ta antena a urcitou chvili zastavila.tak se patm jde na tom nejak nastavit aby se zastavovala o neco driv aby nevyjizdela cela ale treba o 6cm driv?dikes sorry za velikost fotky.
dodam fotku jeste z druhy strany ale vybil se mi fotak. 
dodam fotku jeste z druhy strany ale vybil se mi fotak. Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2