potřebuju radu někdo jezdí ma muj řidičák
potřebuju radu někdo jezdí ma muj řidičák
co mám dělat přišly mi 3 pokuty a mě nikdo nechytl ani ted nejezdim s autem někdo má moje r.č. co mám dělat ?Řidičák mám pořád u sebe
-
Re: potřebuju radu někdo jezdí ma muj řidičák
Jak máme rozumět tomu, že ti přišly tři pokuty? Přišlo ti vyrozumění o tom, že přestupek byl projednán za tvé nepřítomnosti? Nebo jak?proktorcz píše:co mám dělat přišly mi 3 pokuty a mě nikdo nechytl ani ted nejezdim s autem někdo má moje r.č. co mám dělat ?Řidičák mám pořád u sebe
E39 535i sedan
přišla mi složenka 3x už před měsícem jedna a ted dvě za 14 dní nic jsem neplatil a nezaplatimFx píše:Jak máme rozumět tomu, že ti přišly tři pokuty? Přišlo ti vyrozumění o tom, že přestupek byl projednán za tvé nepřítomnosti? Nebo jak?proktorcz píše:co mám dělat přišly mi 3 pokuty a mě nikdo nechytl ani ted nejezdim s autem někdo má moje r.č. co mám dělat ?Řidičák mám pořád u sebe
To je zvláštní, být tebou, tak zajdu na policajty a poptám se, kdo konkrétně tohle řeší, a tak trochu bych reklamoval... Mě včera na Čerňáku vyfotili docela ve spěchu (90 na 50), tak jsem zvědavej, jak to budu řešitproktorcz píše:přišla mi složenka 3x už před měsícem jedna a ted dvě za 14 dní nic jsem neplatil a nezaplatimFx píše:Jak máme rozumět tomu, že ti přišly tři pokuty? Přišlo ti vyrozumění o tom, že přestupek byl projednán za tvé nepřítomnosti? Nebo jak?proktorcz píše:co mám dělat přišly mi 3 pokuty a mě nikdo nechytl ani ted nejezdim s autem někdo má moje r.č. co mám dělat ?Řidičák mám pořád u sebe

E39 535i sedan
jelikož sem pokutu nikdy nedostal tak se jenom pro ujisteni,proktorcz píše:přišla mi složenka 3x už před měsícem jedna a ted dvě za 14 dní nic jsem neplatil a nezaplatimFx píše:Jak máme rozumět tomu, že ti přišly tři pokuty? Přišlo ti vyrozumění o tom, že přestupek byl projednán za tvé nepřítomnosti? Nebo jak?proktorcz píše:co mám dělat přišly mi 3 pokuty a mě nikdo nechytl ani ted nejezdim s autem někdo má moje r.č. co mám dělat ?Řidičák mám pořád u sebe
pokud ti přiišli složenky tak jim tan někdo s tvym řidičákem muisel podepsat protokol, že přiznává přestupek.
pokud to podepsal někdo jinej tak se podle podpisu dá prokázat žes to nebyl ty
Může to být i tak, že projednají přestupek v jeho nepřítomnosti, ohledně toho by mu ale dle mě mělo přijít písemné vyrozumění, protože se proti tomu má jít v určité lhůtě odvolat...Stowpaaq píše:jelikož sem pokutu nikdy nedostal tak se jenom pro ujisteni,proktorcz píše:přišla mi složenka 3x už před měsícem jedna a ted dvě za 14 dní nic jsem neplatil a nezaplatimFx píše: Jak máme rozumět tomu, že ti přišly tři pokuty? Přišlo ti vyrozumění o tom, že přestupek byl projednán za tvé nepřítomnosti? Nebo jak?
pokud ti přiišli složenky tak jim tan někdo s tvym řidičákem muisel podepsat protokol, že přiznává přestupek.
pokud to podepsal někdo jinej tak se podle podpisu dá prokázat žes to nebyl ty
E39 535i sedan