Odtah vraku
Odtah vraku
Mám pár dotazů
Kam policajti tahají vraky aut zbořených ve středočeském kraji (Říčany - dříve Praha - východ)? Zaslechl jsem od policajtů, když jsme to řešili, něco o Brandýse - je to správně?
Kolik stojí jejich odtah (jaké jsou sazby?) a kolik chtějí za den uskladnění vraku?
Případně - víte o nějaké odtahovce za rozumnou cenu, která umí odvézt nepojízdnou totálku (čelňák se stromem, následně strom na střeše)?
Díky za informace.
Kam policajti tahají vraky aut zbořených ve středočeském kraji (Říčany - dříve Praha - východ)? Zaslechl jsem od policajtů, když jsme to řešili, něco o Brandýse - je to správně?
Kolik stojí jejich odtah (jaké jsou sazby?) a kolik chtějí za den uskladnění vraku?
Případně - víte o nějaké odtahovce za rozumnou cenu, která umí odvézt nepojízdnou totálku (čelňák se stromem, následně strom na střeše)?
Díky za informace.
E39 535i sedan
Když to stojí na záchytnym parkovišti/vrakovišti policie, těžko tam polezu s flexou přes plot, navíc papíry z toho vraku mají nějakou cenu, některé díly půjdou určitě použít a když už tam to auto je, tak je jasný, že je v evidenci policie a tím pádem je totální blbost řešit sundavání značek a řezání vinu.Albert píše:No mozna se mejlim, ale vrak jako takovej = shodis spz a vin, takze pak uz bych nejaky placeni nekomu za odtah neresil..
E39 535i sedan
Re: Odtah vraku
Záleží co myslíš rozumnou cenou. Vezl jsem auto z Motola do Uhříněvsi a řekl si o litr bez dokladu. Ráno jsem zavolal a v poledne jsme jeli. Můžu Ti poslat číslo a zkus se s nima dohodnout, pokud by to bylo pár km tak by jsi je možná ukecal i na míň. Jezděj i pro nějakou firmu v Uhříněvsi, takže by to neměli až tak daleko.Fx píše:Případně - víte o nějaké odtahovce za rozumnou cenu, která umí odvézt nepojízdnou totálku (čelňák se stromem, následně strom na střeše)?
Díky za informace.
momentálně bez.......
Re: Odtah vraku
To bys byl hodnejmizuh píše:Můžu Ti poslat číslo
To je možný, já o tom zatím vím celkem prd, teď se řešila hlavně zdravotní stránka řidiče.De o odtah který policie osloví každej má místo kam to vozí
E39 535i sedan
I jestli je to velka kase, tak jestli aspon jedna naprava jede, tak se to da jeste normalne tahnout za osobakem na takovym specialnim jednonapravovym vozejcku. Tahl jsem takhle auto po celnaku.. vyheverovali sme to, zbytky predni napravy
sme polozili na "brejle"toho vozicku, jeste radsi par uvazu a jeli sme s tim 20 km kopec nekopec uplne super. Pujceni za 150,- na cely den.
Zkus se zeptat po tomhle.
Jestli to jde soupnout na vozejk tak pohoda. Je na něm rupálek 
Musíš ale mít auto za který to napojíš
http://www.pujcovna-privesu.cz/
S BMW na věčné časy!
Pivson píše:Jestli to jde soupnout na vozejk tak pohoda. Je na něm rupálek
Díky, kluci, já se na to zajedu podívat, protože zatím mám jen popis, jak to vypadá, a to od ženský, takže z toho vím celkem houby, jestli je aspoň jedna náprava OK. Pak to budu řešit dál, takže zatím díky...KuaJa píše:I jestli je to velka kase, tak jestli aspon jedna naprava jede, tak se to da jeste normalne tahnout za osobakem na takovym specialnim jednonapravovym vozejcku. Tahl jsem takhle auto po celnaku.. vyheverovali sme to, zbytky predni napravy Smile sme polozili na "brejle"toho vozicku, jeste radsi par uvazu a jeli sme s tim 20 km kopec nekopec uplne super. Pujceni za 150,- na cely den.
E39 535i sedan
a