nové forum

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 06. 11. 2005 13:41

mno a to jeste netusite co ma pod kapotou druhej administrator tohoto fora. to uz by jste se posrali uplne. :P osobne si myslim ze je to kazdeho vec zrovna tak, jake informace se dotycny rozhodne zverejnit, at uz je admin, moderator, sponzor chodu webu..

ale opet nam unika hlavni tema - klonovani e30 webu a fora, podstata a uzitek tohoto pocinu. evidentne se nejedna jen o snahu presunuti volne zabavy odsud.

duvody?
nedostatky ve FAQ - staci doplnit zde, neni potreba zakladat hotentot ci cokoli jineho
pokrocila cenzura? - hola nutnost. zde neni zabavni server, ale technicke forum. zde by se dalo najit jakesi opodstatneni pro zalozeni cehosi, rozhodne vsak ne dalsiho bmw e30 klubu.
verim ze vsichni maji jasno a uzitecnejsi by bylo aby si kazdej misto dalsiho "hadani se o nevyhadatelnem" sel zkontrolovat zarovky popr. prelestit sve bmw. kdo bmw nema muze si prelestit treba pero

Ghost82

Příspěvek od Ghost82 » 06. 11. 2005 14:03

Mno pekně se to tu zamotalo. Nechápu proč, vždyť pokec není moderovanej ne? No ale jde mi o jedno. Ať FX přejmenuje svoje forum. To aby se nepletlo forum E30 klubu s tím jeho. Jinak je mi to šumák.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 06. 11. 2005 15:44

Blumen_071 píše:...kdo bmw nema muze si prelestit treba pero
A tohle je přesně ten důvod, proč by se to tady mělo čistit. To je tak těžký pochopit, že něčí zákony na tomto foru jsou někomu nepříjemné a nepochopitelné ?

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 06. 11. 2005 16:02

No koukal sem na to nový forum, poprvý a naposled a jsou tam ještě větší sračky než tady, takže nevidim další důvod ho navštěvovat, tady jsou aspoň občas informace a lidi který mně zajímaj :wink:
Jinak ta cenzura pokecu mně pěkně štve, myslim že je to zbytečný, protože lidi tady nespojujou jen technický informace :roll:
E36 323i coupé

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 06. 11. 2005 17:53

Pawka G. píše:No koukal sem na to nový forum, poprvý a naposled a jsou tam ještě větší sračky než tady, takže nevidim další důvod ho navštěvovat, tady jsou aspoň občas informace a lidi který mně zajímaj :wink:
Jinak ta cenzura pokecu mně pěkně štve, myslim že je to zbytečný, protože lidi tady nespojujou jen technický informace :roll:
Cenzura v pokecu je přesně proto, aby se zabránilo hromadění sraček stejných jako na novém foru. Ono to s tou cenzurou není tak zlý jek se tu pořád píše, některý myšlenkový pochody určitejch jedinců vážně nic jinýho nezasluhujou než smazat a pokud se tu chce udržet určitá úroveň tak je to nutnost.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

ondra_m
Site admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra_m » 06. 11. 2005 18:20

Koukám, že tweety mne fakt nemá rád :-)
By mne zajímalo jak by se zachoval on, když by k němu přišel zcela cizí a neznámý člověk a bez jakéhokoli pozdravu, se hned hrnul čumět pod kapotu. Někdy není špatné, si nejdřív uklidit před vlastním dvorečkem.

Nicméně auto s M20 turbo tady v čechách existuje, sám jsem se na něm podepsal. Jestli mi tweety nevěří, rád se po dohodě s majitelem (jestli mi to dovolí) u toho motoru vyfotím, abych tedy získal zpět ztracenou důveru či co je to tu naznačováno. Článek na webu, neznamená, že přesně to samý mám pod svojí kapotou, nebo jo?
Jen mi přijde trochu trapný tady někomu něco dokazovat.
Ondra ex.M-Fahrer

MT

Příspěvek od MT » 07. 11. 2005 00:33

Nebylo by nejlepsim kompromisnim resenim zalozit novou sekci tady na stavajicim foru? :idea: Neco s nazvem plky pokec, pokec o cemkoliv nebo tak neco. Myslim totiz, ze pokud dojde k rozdeleni mistni komunity na dve poloviny a rozmelni se to na dve ruzna fora, bude to dost na pikachu... :? Myslim ze tohle forum je vazne dobry a bylo by skoda ho ohrozit, co ty na to Fxi?
Kdyby se tady zalozila nova sekce a spravovali ji lidi, kterym nevadi cist i temata netykajici se primo techniky e30 (Flery, FX, lidi by se asi nasli) nedoslo by tak k rozpadu/rozmelneni mistni komunity.
BMW - uzijte si to :-)
----------------------------------------------------
ex e30 325e
ex e30 318is R.I.P.
e36 320i mit Vanos :-)

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 07. 11. 2005 00:56

člověk tady chvíli nejni a už se dějou takovýdle věci

můj názor: geniální myšlenka na nezávislý free pokec lidiček co se znaj tak nějak odsud, ale zbytečná duplicita věcí, který se daj řešit i tady - třeba prodej a technika E30 - to aby pak člověk hledal půlku věcí tady, půlku tam...
Naposledy upravil(a) DC dne 07. 11. 2005 00:58, celkem upraveno 1 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Fx

Příspěvek od Fx » 07. 11. 2005 00:57

MT píše:Nebylo by nejlepsim kompromisnim resenim zalozit novou sekci tady na stavajicim foru? :idea: Neco s nazvem plky pokec, pokec o cemkoliv nebo tak neco. Myslim totiz, ze pokud dojde k rozdeleni mistni komunity na dve poloviny a rozmelni se to na dve ruzna fora, bude to dost na pikachu... :? Myslim ze tohle forum je vazne dobry a bylo by skoda ho ohrozit, co ty na to Fxi?
Kdyby se tady zalozila nova sekce a spravovali ji lidi, kterym nevadi cist i temata netykajici se primo techniky e30 (Flery, FX, lidi by se asi nasli) nedoslo by tak k rozpadu/rozmelneni mistni komunity.
Nejlepsi by to bylo, ale takova sekce tu uz v podstate je - jen jaksi neplni svoji funkci. Ja nejsem pro to, aby se technika, servis a podobny veci OKOLO E30 resily na hotentotu. Tam bych rad videl dotazy tykajici se jinych aut, kdyz tady je teda psano, ze jde o E30.

Idealni stav by podle me byl mit tady pokec, kterej by automaticky mazal temata starsi nez napr. 7 dni. Tim by se tu sracky nehromadily a zaroven by se lidi vybili. Mam pocit, ze jsem to uz navrhoval kdysi. Jedno velky uskali ale je traffic :-/ Kdo ví, jak by to s ním zahýbalo.

Jinak jsem ve spouste veci stejnyho nazoru jako ty a v podstate nekterych veci i jako dalsi vcetne Ondry a Blumena.

Uz jsem jednou napsal, co mi tu vadi, a ted pridavam dalsi vec - vzhledem k tomu, ze tu dochazi k restriktivnim opatrenim, ktera NEJSOU OD VECI a nikdy jsem netvrdil, ze jsou, by bylo záhodno nějak přesněji definovat pravidla mazání a zamykání příspěvků. Protože v některých případech se fakt nedivím lidem jako např. Tampa, že nezaloží vlastní téma "E30 snů" ze "strachu", že bude někdo v roli moderátora přehnaně aktivní a smaže mu to.
DC píše:prodej a technika - to aby pak člověk hledal půlku věcí tady, půlku tam...
Já bych byl nejradši, kdyby něco takovýho nemuselo vznikat vůbec, každopádně se ztotožňuju s tvým názorem, že technika a bazar by měly zůstat tady. Jak už jsem řekl, techniku jsem tam dal jen proto, protože např. moje auto se E30 netýká ani trochu, Maxovo zimní, Slimovo nebo Geroxovo celoroční jakbysmet.

To by tu ale musela existovat vůle domluvit se a něco konstruktivně řešit a ne hned všechno napadat (netýká se zrovna tebe)...
E39 535i sedan

maguli

Příspěvek od maguli » 07. 11. 2005 09:37

Ale v tom připadě, FXi, to nove forum se nemuže ani nahodou jmenovat BMWE30klub. Taky ne vždy souhlasim s nazorem moderatoru(nikdy se nenajdou dva lidi co by vevšem se shodly) ale jsem přesvědčen že všechno co se tyka E30 by mělo zustat tady, VČETNĚ NAZVU
chromak 318i M10
Obrázek

adam320

Příspěvek od adam320 » 07. 11. 2005 09:47

No ale má to i svojí výhodu, Ti kteří se chtějí hlásit k E30 tak budou mít na tričku to a druzí BMW E3O, pak se bezpečně poznáme a výrobce jenom dožehlí název automobilky před stávající nápis, horší to bude v případě že se místní člen zaregistruje v novém foru pod jiným nickem :lol:

a nebo půl trika E30.CZ a půl BMW.E30.CZ :lol:

Každopádně již teď se na novém foru v daných sekcích množí zduplikované thready odsud se stejnejma příspěvkama a inzerátama což fakt nevnímam jako efektivní
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Zdeny324

Příspěvek od Zdeny324 » 07. 11. 2005 10:40

Z počátku se mi taky práce moderátorů nelíbila pak sem si ale uvědomil že reakce na každé téma sou poněkud zbytečné teď mlčím čtu objevuju zjišťuju a s nikým nemám problém si myslím sem tam něco napíšu ale dobře si to rozmyslím protože neskutečné ZASÍRÁNÍ fóra některými členy mě fakt točí tak ať si frčej jinam když jim to udělá dobře na duši myslím ale že mnohem lepší by pro ně bylo kdyby konečně dospěli zamysleli se a uvědomili si pár věcí... proto mě nové fórum připadá spíše jako snaha pár zoufalců o to dokázat si že to tady nepotřebujou že oni mají pravdu prostě pozvednout svoje ego nad nás všechny podle mě je to ale spíš přesně naopak...
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 07. 11. 2005 10:48

ondra_m píše: Jen mi přijde trochu trapný tady někomu něco dokazovat.
Tohle z tvych ust zni prinejmensim hodne zvlastne...nemyslis?
Obrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 07. 11. 2005 16:43

Problém toho, když zde bude opravdu pokec - duševní průjem je ten, že to každému vyjede při filtru Označit nové příspěvky. Dřív to byla jedna stránka, pak dvě a teď to jsou tak čtyři denně. Čili každý se tím prokousat, ať chce nebo ne. Což třeba pro mě s ne právě nejrychlejším připojením je poněkud obtěžující :roll:

Ať je někde fórum " Duševní průjem " a tady jen odkaz. I když sem vleze někdo novej, tak se asi nestačí divit, jaká je to tu parta debílků a stejně se nic nedozví o báwech - a logicky je znechucený a už sem nepřijde :evil:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 07. 11. 2005 16:43

Ondro, posílám ti SZ neboť chci řešit něco co nechceš aby se tu vyskytovalo.

Co se týká moderátorů, jejich práce mi zde nikdy nevadila. Jen bych jí vylepšil tím, že když mají tu možnost mazat příspěvky (a co si budeme vyprávět, někteří si v tom libují, nebo to alespoň dávají najevo), tak by tomu "generátoru sraček" jak to tu někdo nazval mohli napsat SZ s důvodem smazání jeho příspěvku

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 07. 11. 2005 16:59

ondra_m píše:Koukám, že tweety mne fakt nemá rád :-)
By mne zajímalo jak by se zachoval on, když by k němu přišel zcela cizí a neznámý člověk a bez jakéhokoli pozdravu, se hned hrnul čumět pod kapotu. Někdy není špatné, si nejdřív uklidit před vlastním dvorečkem.

Nicméně auto s M20 turbo tady v čechách existuje, sám jsem se na něm podepsal. Jestli mi tweety nevěří, rád se po dohodě s majitelem (jestli mi to dovolí) u toho motoru vyfotím, abych tedy získal zpět ztracenou důveru či co je to tu naznačováno. Článek na webu, neznamená, že přesně to samý mám pod svojí kapotou, nebo jo?
Jen mi přijde trochu trapný tady někomu něco dokazovat.
Ondro nic proti tobě vážně nemám a rád bych te v tý Sosnový oslovil,ale mel si tam kolem sebe početnou společnost, takže jsem se nechtěl vměšovat do cizích rozhovorů.

A pokud jde o mne tak v Hradci na tuningu, když mi svítily v noci svody po gumování, tak jsem měl otevřenou kapotu, dokud tam koukali lidé a na tobě bylo vyloženě vidět, že jsi z toho radost neměl.A věř že nejsem sám kdo si téhle věci všimnul.

Fx

Příspěvek od Fx » 07. 11. 2005 18:31

Dan td píše:Problém toho, když zde bude opravdu pokec - duševní průjem je ten, že to každému vyjede při filtru Označit nové příspěvky. Dřív to byla jedna stránka, pak dvě a teď to jsou tak čtyři denně. Čili každý se tím prokousat, ať chce nebo ne. Což třeba pro mě s ne právě nejrychlejším připojením je poněkud obtěžující :roll:

Ať je někde fórum " Duševní průjem " a tady jen odkaz. I když sem vleze někdo novej, tak se asi nestačí divit, jaká je to tu parta debílků a stejně se nic nedozví o báwech - a logicky je znechucený a už sem nepřijde :evil:
Stačí lézt na fórum přes tenhle odkaz:
viewforum.php?f=4&mark=topics
a témata z pokecu budou automaticky přečtená... Poněkud neelegantní řešení, ale funguje.

Já neříkám, že tu chci sračky, ale pokud má diskuse hlavu a patu, tak by měla být možnost, aby tu byla, a to nejen pokud se týká vyloženě E30 nebo aut obecně. Neříkám, že to za současné situace možné není, ale chtělo by to stanovit jasná pravidla, protože jinak tu jedno takové téma zůstane a druhé ne s nějakým pochybným odůvodněním, pokud to vůbec odůvodněno bude. Případně teda pokec mít na hotentotu a čistou techniku, bazar a podobný věci tady. Nebo se pokusit o modifikaci fóra tak, aby bylo možné určit, zda chci do nových příspěvků započítat i ty z pokecu.

Jako jednoduchý příklad lze uvést pkotovo téma o utilitě k přemístění cache na jiný disk. Nevidím důvod, proč by se tady nemohl zeptat, motá se tu spousta lidí a někteří i od počítačů. Po vyřešení je možno téma zamknout (ideální je, když má uživatel možnost editovat první příspšvěk a dopsat tam např. Vyřešeno - lock), aby se tam nehromadily nové příspěvky o ničem a téma může být zapomenuto. Místo toho ale téma okamžitě zmizí, což se mi zdá trochu přehnaný, když jiná tu s klidem zůstávají.
E39 535i sedan

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 07. 11. 2005 18:47

Fx píše:Jako jednoduchý příklad lze uvést pkotovo téma o utilitě k přemístění cache na jiný disk. Nevidím důvod, proč by se tady nemohl zeptat, motá se tu spousta lidí a někteří i od počítačů.
Jako jednoduchý příklad ti položím otázku: Proč řešit na E30 fóru věci kolem počítačů? To se snad kurva dá jinde nevím proč z toho tady chceš dělat disneyland nebo zabavnej park pro puberťáky. Je asi milion různejch možností jak se na internetu dostat k takovým informacím tak proč to chceš řešit zrovna tady. Já sem lezu kvůli tomu že mě tychle auta bavěj rád bych se tu něco dozvěděl, popovídal si s lidma co se okolo točí a ne číst jak Fxovi dneska 3krát spadnul windows. Podle mě je to celý záminka k tomu aby se tu dalo beztrestně blábolit, mlet nesmysly a celý to tady o E30 poslat doprdele.

Fx

Příspěvek od Fx » 07. 11. 2005 18:55

Hanis píše:Jako jednoduchý příklad ti položím otázku: Proč řešit na E30 fóru věci kolem počítačů? To se snad kurva dá jinde nevím proč z toho tady chceš dělat disneyland nebo zabavnej park pro puberťáky. Je asi milion různejch možností jak se na internetu dostat k takovým informacím tak proč to chceš řešit zrovna tady. Já sem lezu kvůli tomu že mě tychle auta bavěj rád bych se tu něco dozvěděl, popovídal si s lidma co se okolo točí a ne číst jak Fxovi dneska 3krát spadnul windows. Podle mě je to celý záminka k tomu aby se tu dalo beztrestně blábolit, mlet nesmysly a celý to tady o E30 poslat doprdele.
V tom pripade ale urcete jednoznacne pravidla, protoze pokud tu je pokec a k tomu pokec o BMW, tak mi neni jasny, co se teda v pokecu ma resit.
E39 535i sedan

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 07. 11. 2005 19:27

Jaký pravidla, jseš snad rozumnej člověk tak snad pochopíš že pravidla se tu prostě nedodržují a je to zase jen o lidech. Bazar má stanovený pravidla zrovna jako technika a určitě by ses divil co se tam dá zamést špíny. Můžeš to tu desetkrát někomu vysvětlovat a prostě to bude za chvíly to samý. Proč si myslíš že je pokec zase moderovanej ač nebýval, protože smrdící žumpa která se z toho stala se prostě nedala akceptovat.
Nerozumím ti v jedný věci, když tě tyhle věci tak moc trápí proč neuděláš tyhle sekce na tvém novém foru, proč uděláš kopii E30 včetně techniky a ne třeba diskuzní forum o čem všichni chcete. Klidně si pak k tobě přijdu pobrečet že nám zase na chatě nevyvezli popelnici a že je lotos větší zima než vloni nebo že mě zase bolej záda. Takovejhle pokec tu chceš mít? Na fóru o E30?

Odpovědět