MT píše:Nebylo by nejlepsim kompromisnim resenim zalozit novou sekci tady na stavajicim foru?

Neco s nazvem plky pokec, pokec o cemkoliv nebo tak neco. Myslim totiz, ze pokud dojde k rozdeleni mistni komunity na dve poloviny a rozmelni se to na dve ruzna fora, bude to dost na pikachu...

Myslim ze tohle forum je vazne dobry a bylo by skoda ho ohrozit, co ty na to Fxi?
Kdyby se tady zalozila nova sekce a spravovali ji lidi, kterym nevadi cist i temata netykajici se primo techniky e30 (Flery, FX, lidi by se asi nasli) nedoslo by tak k rozpadu/rozmelneni mistni komunity.
Nejlepsi by to bylo, ale takova sekce tu uz v podstate je - jen jaksi neplni svoji funkci. Ja nejsem pro to, aby se technika, servis a podobny veci OKOLO E30 resily na hotentotu. Tam bych rad videl dotazy tykajici se jinych aut, kdyz tady je teda psano, ze jde o E30.
Idealni stav by
podle me byl mit tady pokec, kterej by automaticky mazal temata starsi nez napr. 7 dni. Tim by se tu sracky nehromadily a zaroven by se lidi vybili. Mam pocit, ze jsem to uz navrhoval kdysi. Jedno velky uskali ale je traffic :-/ Kdo ví, jak by to s ním zahýbalo.
Jinak jsem ve spouste veci stejnyho nazoru jako ty a v podstate nekterych veci i jako dalsi vcetne Ondry a Blumena.
Uz jsem jednou napsal, co mi tu vadi, a ted pridavam dalsi vec - vzhledem k tomu, ze tu dochazi k restriktivnim opatrenim, ktera NEJSOU OD VECI a nikdy jsem netvrdil, ze jsou, by bylo záhodno nějak přesněji definovat pravidla mazání a zamykání příspěvků. Protože v některých případech se fakt nedivím lidem jako např. Tampa, že nezaloží vlastní téma "E30 snů" ze "strachu", že bude někdo v roli moderátora přehnaně aktivní a smaže mu to.
DC píše:prodej a technika - to aby pak člověk hledal půlku věcí tady, půlku tam...
Já bych byl nejradši, kdyby něco takovýho nemuselo vznikat vůbec, každopádně se ztotožňuju s tvým názorem, že technika a bazar by měly zůstat tady. Jak už jsem řekl, techniku jsem tam dal jen proto, protože např. moje auto se E30 netýká ani trochu, Maxovo zimní, Slimovo nebo Geroxovo celoroční jakbysmet.
To by tu ale musela existovat vůle domluvit se a něco konstruktivně řešit a ne hned všechno napadat (netýká se zrovna tebe)...