KuaJa píše:vyhl. i zákony jsou ve znění pozdějších předpisů - to sem tam napsal.
Jinak si ale dokazu predstavit ten vyklad, ze kdyz mas nekde viditelne v aute dany majak, tak by mel byt umisten podle ty vyhlasky, jestlize ho mas nekde hozenej a je videt za sklem ap., tak mas smulu. Vyhlaska upravuje i pouziti majaku, ktery nejsou trvale pripevneny k vozidlu, ale treba magnetem nebo prisavkou-takze z toho by se dalo vyvodit i dalsi.
Myslim, ze neni takovej problem poznat,ze majak je urcenej pro zapojeni do auta a ze ho tam vezu,abych si tim nejak pomohl nebo, ze ho jen prevazim do opravy

Taky v aute nevozim

Když má většina policistů problém poznat 6válců od čtyřech?

Jinak ve mě se kdysi cosi zlomilo a neplatím nic. Jediné co zaplatím je, když mě budou mít vyfoceného v autě zepředu, tak rychlost. Pásy si teď už dávám, ale i když jsem je neměl, šlo to na přestupkové, vyhrožovali soudem a to je tak všechno, nedostali nic.
Zlomilo se to ve mě v době, kdy se změnil v květnu zákon ve kterém se mluvilo o lapačích nečistot, že už být nemusí, pokud karoserie, nebo nastavba karoserie splňuje atd...A v srpnu mi vzal policista OTP za to, že nemám "zástěrky". Snažil jsem se mu argumentovat zněním zákona, přivezl jsem mu i technika z STK, ale on ne, že o takovém zákonu neví. A tak jsem 14 dní jezdil bez OTP a pak mi náčelník dopravky vrátil OTP s tím, že se ta novela k nim nedostala. Tak jsem mu jen řekl, že když tomu dotyčnému to tvrdím, tak si to má zjistit. Tenkrát musel ten podpraporčík od dopravky odejít.