podložky poradte
podložky poradte
hledam nejakou firmu ktera vyraby podlozky pod kola.potrebuju nejaky kterejm se da verit ze jsou z dobreho materialu atd.a za rozumnou cenu,mela by to bejt roztec 4*100 a tloustka 1cm.jednou jsem tady narazil na odkaz jedny firmy co je prodavala za 390kc nevite ktera to byla.dík
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Podlozky doporucuju duralove, co nejvice odlehcene odvrtanim, ocelove totiz dost vyznamne zvysuji neodpruzene hmoty a trochu i moment setrvacnosti kola.
Problem trochu je s vystredenim kola, protoze osazeni na naboji ma delku asi 9 az 10 mm, kazdy disk ma navic na vnitrni hrane stredici diry srazeni, casto i 4 mm x 45 stupnu. Z toho vyplyva, ze udelat podlozku, aby bylo mozne kolo vystredit (jinak to nema cenu), je mozne bez strediciho osazeni asi do tloustky 5 mm, se stredicim osazenim zase asi tak od 12 mm vys (bezne 15 mm).
Jine je to u disku, ktere maji prumer stredici diry vetsi nez 57,1 mm (e30), teda napriklad z Renaulta - 60 mm, pak jdou udelat podlozky libovolne tluste.
Problem trochu je s vystredenim kola, protoze osazeni na naboji ma delku asi 9 az 10 mm, kazdy disk ma navic na vnitrni hrane stredici diry srazeni, casto i 4 mm x 45 stupnu. Z toho vyplyva, ze udelat podlozku, aby bylo mozne kolo vystredit (jinak to nema cenu), je mozne bez strediciho osazeni asi do tloustky 5 mm, se stredicim osazenim zase asi tak od 12 mm vys (bezne 15 mm).
Jine je to u disku, ktere maji prumer stredici diry vetsi nez 57,1 mm (e30), teda napriklad z Renaulta - 60 mm, pak jdou udelat podlozky libovolne tluste.
a