Myslím sportovní, mám na mysli trochu vyšší třída (dražší
Nejlepší podvozek
Nejlepší podvozek
Jaký podvozek je podle Vás na E30 nejlepší ?
) ? Nepište sérii...
...

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Koně jsem viděl za cca 19 tisíc.
Jináč nejlepší ( optimální ) podvozek je M-Technik - eMkovej podvozek na M3.
To je podvozek udělanej pro BMW e30
Dělali ho na základě dlouhodobejch zkušeností - makali na něm asi nejvíc ze všech výrobců.
Vše ostatní je jenom něco co tam "pásne" a někomu buď vyhovuje, nebo ne, podvozek od M G.m.b.h. je optimální sportovní podvozek pro tudle káru a vůbec pro BMW.
Jináč nejlepší ( optimální ) podvozek je M-Technik - eMkovej podvozek na M3.
To je podvozek udělanej pro BMW e30
Dělali ho na základě dlouhodobejch zkušeností - makali na něm asi nejvíc ze všech výrobců.
Vše ostatní je jenom něco co tam "pásne" a někomu buď vyhovuje, nebo ne, podvozek od M G.m.b.h. je optimální sportovní podvozek pro tudle káru a vůbec pro BMW.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jesli máš určitou představu co od odpružení očekávat a peníze nejsou problém tak bych navštívil tuto firmu www.hpsporting.cz kde ti ušijou podvozek na míru.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
A když by udělali těch podvozků víc, byla by cena nižší?Hanis píše:Jesli máš určitou představu co od odpružení očekávat a peníze nejsou problém tak bych navštívil tuto firmu www.hpsporting.cz kde ti ušijou podvozek na míru.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
pruziny se sehnat daj - zrovna ted sou tady na foru naprodej a tlumice k nim koupis - tech variant je spousta - od Kayaby az treba po ten BilsteinFeryt píše:MTechnickej podvozek se da sehnat jen u BWM?, ne? To musi byt megapalka... 50k? F.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
vše origo M tech tzn. 4 x tlumič a 4 x pružiny vyjdou asi 30 000,- a protože Bilstein B 12 stojí 26 000,- a nebo v D 19 000,- tak je to jasný...Feryt píše:MTechnickej podvozek se da sehnat jen u BWM?, ne? To musi byt megapalka... 50k? F.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle