co to znamená?
co to znamená?
teď sem chtěl odpovědět na jedno těma a ono mi to řeklo že na to můžou odpovídat jenom moderátoři.to zachvíly nebudu moct odpovídat na žádnej příspěvek nebo co?to je diskriminace. 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: co to znamená?
Ještě že tě to aspoň do faq nepustilo, už jsi odpověděl snad ke všem ostatním tématůmvlada320 píše:teď sem chtěl odpovědět na jedno těma a ono mi to řeklo že na to můžou odpovídat jenom moderátoři.to zachvíly nebudu moct odpovídat na žádnej příspěvek nebo co?to je diskriminace.
A ne vždy zrovna k věci
Re: co to znamená?
to napsal ten správnej,jako kdyby ty si pořád držel hubu viď?Dan td píše:Ještě že tě to aspoň do faq nepustilo, už jsi odpověděl snad ke všem ostatním tématůmvlada320 píše:teď sem chtěl odpovědět na jedno těma a ono mi to řeklo že na to můžou odpovídat jenom moderátoři.to zachvíly nebudu moct odpovídat na žádnej příspěvek nebo co?to je diskriminace.![]()
A ne vždy zrovna k věci
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
-
athlon_137
sakra chceš mi řict že tohle není k věci a jestli ti vadí že to řešim zrovna v týhle sekci tak to sorry ale já už jsem to jednou řešil a nikdo mi na to neodpověděl.a jestli tady řešim blbost tak co si vzpomínám tak zatím všechny příspěvky co jsem napsal byly o bmw.tak co vám pořád vadí.taky se občas s něčím zpletu třeba odvzdušnění/odvětrání.ale mě je sedmnáct a o e30 vim už tolik že jsem ještě nepotkal kluka v mejch letech kterej by toho taky tolik věděl.a někteří z vás v mejch letech ještě ani nevěděli že nějaká e30ka existuje.takže vy by jste měly bejt rádi že tu jsou takový lidi(mladá krev jak se říká)jako já tampa atd.
a odpoledne dám do sekce pokec o bmw tz fotky tý zástrčky.doufám že mi s tím někdo helpne.a jestli vám to bude zase vadit že to tady zasírám tak fakt sorry ale já se jenom snažim pomoct kámošovi a už mě ten jeho oilservis začíná taky srát asi ho pošlu do autecu.končim
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
no tak zrovna na takovyhle machry tady cekamevlada320 píše:ale mě je sedmnáct a o e30 vim už tolik že jsem ještě nepotkal kluka v mejch letech kterej by toho taky tolik věděl.a někteří z vás v mejch letech ještě ani nevěděli že nějaká e30ka existuje.takže vy by jste měly bejt rádi že tu jsou takový lidi(mladá krev jak se říká)jako já
- ..::Brutus::..
Btw já zrovna jednoho znám...Blumen_071 píše:no tak zrovna na takovyhle machry tady cekamevlada320 píše:ale mě je sedmnáct a o e30 vim už tolik že jsem ještě nepotkal kluka v mejch letech kterej by toho taky tolik věděl.a někteří z vás v mejch letech ještě ani nevěděli že nějaká e30ka existuje.takže vy by jste měly bejt rádi že tu jsou takový lidi(mladá krev jak se říká)jako já

a