Jsem nucenej upozornit na opravdu zvláštní chováni člena E3OKlubu, který vlastní červené ISo, bydlí v Humpolci a studuje v praze policejní akademii, nechtělo se mi to sem psát ale byl jsem o to požádán a vpodstatě proti tomu taky bic nemam, jen at je jasno. Na inzerát se ozval tenhle kluk, nevim nick představil se jménem Ondra ale k věci: Přijel si pro klimatizaci, vyndal si jí komplet z auta, celý to rozházel a když byla venku a zaplacená(platil sám odsebe ochotně předem) tak si to náhle rozmyslel. Důvod byl ten že prý na jeho motoru chybí jeden závit v bloku na držák(opravdu primitivní důvod ale budiž) nicméne druhý den ráno, dnes, jsem vzal do ruky chladič a zjistil že vývod z něj do klimy, ta napevno pořidělaná část na kterou se nasazuje hadice je vylomená a tudíž celej chladič nepoužitelnej, jelikož jsem to auto sám řídil a znal dlouhoun dobu tak vím že to nebyla závada stará a sama asi taky nevznikla, at již je důvod jakýkoli, volali jsme s dotazem jak to bylo a samozřejmě se o ničem neví. Je divný že se rozhodl až poté co byla celá klima venku( o držáku věděl již ve chvíli kdy měl půlku práce před sebou) a proč tedy ji vyndal?
Nechci aby se tenhle thread změnil ve vzájemné útočení na sebe na mě nebo na něj, ale sakra ten klub je vod toho aby sme se k sobě chovali korektně ne, todle udělat na vrakáči tak to skončí minimálně pěstovkou
Dále tím taky vyzívam ty kteří pro něco k nám pojedou že esli nejsou rozhodnutý že to chtěj nebo zaplatěj a pak si to roumyslej tak maj prostě pro příšte smůlu, nejsme armáda spásy