zvláštní chování člena klubu

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
adam320

zvláštní chování člena klubu

Příspěvek od adam320 » 19. 09. 2005 20:36

Jsem nucenej upozornit na opravdu zvláštní chováni člena E3OKlubu, který vlastní červené ISo, bydlí v Humpolci a studuje v praze policejní akademii, nechtělo se mi to sem psát ale byl jsem o to požádán a vpodstatě proti tomu taky bic nemam, jen at je jasno. Na inzerát se ozval tenhle kluk, nevim nick představil se jménem Ondra ale k věci: Přijel si pro klimatizaci, vyndal si jí komplet z auta, celý to rozházel a když byla venku a zaplacená(platil sám odsebe ochotně předem) tak si to náhle rozmyslel. Důvod byl ten že prý na jeho motoru chybí jeden závit v bloku na držák(opravdu primitivní důvod ale budiž) nicméne druhý den ráno, dnes, jsem vzal do ruky chladič a zjistil že vývod z něj do klimy, ta napevno pořidělaná část na kterou se nasazuje hadice je vylomená a tudíž celej chladič nepoužitelnej, jelikož jsem to auto sám řídil a znal dlouhoun dobu tak vím že to nebyla závada stará a sama asi taky nevznikla, at již je důvod jakýkoli, volali jsme s dotazem jak to bylo a samozřejmě se o ničem neví. Je divný že se rozhodl až poté co byla celá klima venku( o držáku věděl již ve chvíli kdy měl půlku práce před sebou) a proč tedy ji vyndal? :roll:

Nechci aby se tenhle thread změnil ve vzájemné útočení na sebe na mě nebo na něj, ale sakra ten klub je vod toho aby sme se k sobě chovali korektně ne, todle udělat na vrakáči tak to skončí minimálně pěstovkou

Dále tím taky vyzívam ty kteří pro něco k nám pojedou že esli nejsou rozhodnutý že to chtěj nebo zaplatěj a pak si to roumyslej tak maj prostě pro příšte smůlu, nejsme armáda spásy
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

valmont
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valmont » 20. 09. 2005 06:42

Jen k tomu konci... Nejak jsem nepochopil jak nejste armada spasy? jako,ze proste cloveka zkasnes a nic mu pak nedas kdyz si to behem navstevy rozmysli???? To je na obcasnkyho joudu :lol: :lol:

Ale jinak s tenou souhlasim..... Kdyz tak to mel rict nebo se do toho nesr.t
Obrázek

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 20. 09. 2005 10:34

Čili mi chceš říct, že si frajer vyndaval klimu z auta, ulomil držák a pak ti řekl, ať mu vrátíš love, odjel a ty sis toho všiml až den na to?

Slavisimo

Příspěvek od Slavisimo » 20. 09. 2005 11:16

bmwm3 píše:Čili mi chceš říct, že si frajer vyndaval klimu z auta, ulomil držák a pak ti řekl, ať mu vrátíš love, odjel a ty sis toho všiml až den na to?
takhle sem to pochopil ja.
Powered by iS...

adam320

Příspěvek od adam320 » 20. 09. 2005 11:38

valmont píše:Jen k tomu konci... Nejak jsem nepochopil jak nejste armada spasy? jako,ze proste cloveka zkasnes a nic mu pak nedas kdyz si to behem navstevy rozmysli???? To je na obcasnkyho joudu :lol: :lol:

Ale jinak s tenou souhlasim..... Kdyz tak to mel rict nebo se do toho nesr.t
ne, jako že ho skasneš, on to chce pak zpět, po x hodinách a ty mu ty prachy jak kreten vrátíš a pak ještě zjistíš že to zkurvil :wink:
správně to pochopil bmwm3

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 20. 09. 2005 11:52

Já nevím no, možnál bych mu zavolal, že to zkurvil ať sežene jinej, aspoň bych to zkusil.. Ale frajer Ti asi nasere.. :-( To je chování... :evil:

proktorcz

Příspěvek od proktorcz » 20. 09. 2005 14:06

Humpolec je malé město hodně malé
v Humpolci jezdí asi 5 BMW kterí mají lidé do 30 let
a že by tu jezdilo červený ISo tak to teda nevim a když studuje
v praze policejní akademii měl by bejt starej jako já a to tu fakt neni

a pokud je tak bych se s ním rád seznámil

neměl kombíka ?

adam320

Příspěvek od adam320 » 20. 09. 2005 19:29

bmwm3 píše:Já nevím no, možnál bych mu zavolal, že to zkurvil ať sežene jinej, aspoň bych to zkusil.. Ale frajer Ti asi nasere.. :-( To je chování... :evil:
no neboj volali jsme :lol:ale to už je jedno
"život je takovej a jinej nebude"

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 20. 09. 2005 23:04

No jestli studuje policejní akademii, tak bych mu neprodal klimu ani prkenou, tyhle týpky mam fakt rád :roll:
E36 323i coupé

Mao

Příspěvek od Mao » 02. 10. 2005 23:17

proktorcz píše:Humpolec je malé město hodně malé
v Humpolci jezdí asi 5 BMW kterí mají lidé do 30 let
a že by tu jezdilo červený ISo tak to teda nevim a když studuje
v praze policejní akademii měl by bejt starej jako já a to tu fakt neni

a pokud je tak bych se s ním rád seznámil

neměl kombíka ?
Kombíka má Balda a tohle fakt nejni jeho styl 8)
member of zewl crew

Martin_BMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_BMW » 04. 10. 2005 20:24

Takovejm nepatri BMW do ruky. Zaslouzil by vykastrovat uplne stejnym zpusobem, jako podelal ten chladic. Na vrakaci by to bylo opravdu nejmin na pest, ale tam by mu nikdo penize nevratil.

Řezňa
člen E30.cz

Re: zvláštní chování člena klubu

Příspěvek od Řezňa » 05. 10. 2005 19:33

adam320 píše:Jsem nucenej upozornit na opravdu zvláštní chováni člena E3OKlubu, který vlastní červené ISo, bydlí v Humpolci a studuje v praze policejní akademii, nechtělo se mi to sem psát ale byl jsem o to požádán a vpodstatě proti tomu taky bic nemam, jen at je jasno. Na inzerát se ozval tenhle kluk, nevim nick představil se jménem Ondra ale k věci: Přijel si pro klimatizaci, vyndal si jí komplet z auta, celý to rozházel a když byla venku a zaplacená(platil sám odsebe ochotně předem) tak si to náhle rozmyslel. Důvod byl ten že prý na jeho motoru chybí jeden závit v bloku na držák(opravdu primitivní důvod ale budiž) nicméne druhý den ráno, dnes, jsem vzal do ruky chladič a zjistil že vývod z něj do klimy, ta napevno pořidělaná část na kterou se nasazuje hadice je vylomená a tudíž celej chladič nepoužitelnej, jelikož jsem to auto sám řídil a znal dlouhoun dobu tak vím že to nebyla závada stará a sama asi taky nevznikla, at již je důvod jakýkoli, volali jsme s dotazem jak to bylo a samozřejmě se o ničem neví. Je divný že se rozhodl až poté co byla celá klima venku( o držáku věděl již ve chvíli kdy měl půlku práce před sebou) a proč tedy ji vyndal? :roll:

Nechci aby se tenhle thread změnil ve vzájemné útočení na sebe na mě nebo na něj, ale sakra ten klub je vod toho aby sme se k sobě chovali korektně ne, todle udělat na vrakáči tak to skončí minimálně pěstovkou

Dále tím taky vyzívam ty kteří pro něco k nám pojedou že esli nejsou rozhodnutý že to chtěj nebo zaplatěj a pak si to roumyslej tak maj prostě pro příšte smůlu, nejsme armáda spásy
....takový šmejdy bych nakop do vajec a nasral do huby...a to že je na policejní akademii jen potvrzuje jeho zmrdí myšlení...jestli ho někdo znáte prosím vyřiďte mu že je posranej šméčkař..nechápu..pár takovejch znám..nechápu to..no tak to prostě urval,posral to,to ale neznamená že to zas vrátí jakoby nic a ať si s tím dotyčnej prodávající dělá co chce..snad by bylo lepší vymyslet náký normálnější řešení ne kurňa?!!!! ..nedá se nic dělat ..kreténi,šmejdi,šméčkaři a podobná havěť byli,jsou a budou..ale tohle vše píšu taky proto že si to dotyčnej budoucí paroubkův policista třeba přečte..všem přeju ať je podobný zmrdství nepotká..čus..
...pro Adama320: ..je to urvaný tak že to nejde svařit zpět?..vozim dost často podobný záležitosti(teda né uplne urvaný)do jednoho servisu s chladičema od klimošek i na vodu..a když už je to fakt v píči tak to pak vezu ještě do jedný firmy kde svařujou hliník..teda zázraky neuměj ale dost toho zachránit uměj..tak to uměj určitě i jinde než jen u nás v okolí..

Čenda

Příspěvek od Čenda » 05. 10. 2005 21:00

U toho vyndavani jsem byl taky a pokud si dobre pamatujes, tak ten chladic byl vyndanej jako druhej a pak se vyndaval zbytek, vyndalo se uplne vse az sme se dostali ke kompresoru a zjistili jsme, ze je ten drzak uplne jinej. on si to rozmyslel az potom!!!!! Pokud ja vim tak nerikal nic o tom ze by neco urval, a jestli se neco urvalo, tak ne vedome. Kdovi jestli to nebylo urvany, kdyz v ty klimce uz nebylo medium. Jestli ti to tak moc vadi, tak mi ten chladic privez a ja ti ho vymenim, ja si to zaletuju. ten kamos je hodne dobrej kamos a tohle co ty tady popisujes by aspon priznal.

adam320

Příspěvek od adam320 » 05. 10. 2005 22:22

Čenda píše:U toho vyndavani jsem byl taky a pokud si dobre pamatujes, tak ten chladic byl vyndanej jako druhej a pak se vyndaval zbytek, vyndalo se uplne vse az sme se dostali ke kompresoru a zjistili jsme, ze je ten drzak uplne jinej. on si to rozmyslel az potom!!!!! Pokud ja vim tak nerikal nic o tom ze by neco urval, a jestli se neco urvalo, tak ne vedome. Kdovi jestli to nebylo urvany, kdyz v ty klimce uz nebylo medium. Jestli ti to tak moc vadi, tak mi ten chladic privez a ja ti ho vymenim, ja si to zaletuju. ten kamos je hodne dobrej kamos a tohle co ty tady popisujes by aspon priznal.
hele ja to sem napsal protoze me poprosil ondra a jestli to slo chladicem napred nebo pozadu je mi celkem fuk, nechci aby to vyznelo zle ale at je duvod jakejkoli a chyba se stala vedome ci nikoli, jednani je to slusne receno k hovnu
kazdopadne se s tebou ani nemam v planu poustet do valecnejch sporu, je to koneckoncu mezi tvym kamosem a ondrou takze tot vse :wink:

jinak myslim ze to muze moderator klidne zamknout, veskery dalsi diskuze jsou totiz neefektivni a nebo mohou probehnout telefonicky ci sz mezi majitelem auta a kupcem nekupcem

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 06. 10. 2005 11:12

adam320 píše:hele ja to sem napsal protoze me poprosil ondra a jestli to slo chladicem napred nebo pozadu je mi celkem fuk, nechci aby to vyznelo zle ale at je duvod jakejkoli a chyba se stala vedome ci nikoli, jednani je to slusne receno k hovnu
kazdopadne se s tebou ani nemam v planu poustet do valecnejch sporu, je to koneckoncu mezi tvym kamosem a ondrou takze tot vse :wink:
Aha, tak ondra tě požádal.
Dycky, když slyším o tom ... tak si vzpomenu jak mě vochcal s tím diferákem.

Tak ten má nejvíc co upozorňovat na nějaké podivné chování kohokoli.
Ten jo :twisted: .

Jsme tady seskupení andílků co se maj navzájem rádi a v žádným případě si nedělaj levárny. Tak tomu jsem nevěřil od svého narození, ale stejně jsem si několikrát naběhl :oops: - no co, chybama se člověk učí.

pozn.: ondra nemá nic společnýho s Ondrou_m - to sou dva uplně jiný člověkové
BMW The Ultimate Driving Machine

Albert

Příspěvek od Albert » 06. 10. 2005 11:27

No a o jakyho Ondru teda jde (nick) :?: :roll:
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

proktorcz

Příspěvek od proktorcz » 06. 10. 2005 12:13

adame asi si nepamatuješ značku co ?Stačil by jen kousek

Čenda

Příspěvek od Čenda » 06. 10. 2005 12:26

proktorcz píše:adame asi si nepamatuješ značku co ?Stačil by jen kousek
a k cemu ti to bude??? to fakt nechapu :lol:
k tomuto prispevku se uz taky vyjadrovat nebudu 8)

proktorcz

Příspěvek od proktorcz » 06. 10. 2005 13:13

Čenda píše:
proktorcz píše:adame asi si nepamatuješ značku co ?Stačil by jen kousek
a k cemu ti to bude??? to fakt nechapu :lol:
k tomuto prispevku se uz taky vyjadrovat nebudu 8)

jen bych chtěl vědět kdo to je.......
no spíš se ujistit že to je on....
co je na tom divnýho ?

Záchvat

Příspěvek od Záchvat » 06. 10. 2005 13:22

Hledat :arrow: autora :arrow: bingo :?:

Ale nevím .........
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520

Odpovědět