Mam dotaz na kvalitu pneumatik na naši nový octavii budou Good year Eagle NCT 5.Čet sem že to neni špatná pneumatika ale kdo ví?Nemá někdo zkušenosti z rychlostí opotřebení ze stability na silnici suchý i mokrý?Dneska sem si totiž všiml že u Adámka už stojí a má tyhle pneumatiky.Neni to z toho důvodu že bych je chtěl hned měnit ale zajimá mě jak dobrý pneumatiky na to montujouz výroby.THX
Rozměr snad 195/65 R15
Pneumatiky
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Pneumatiky
dobry gumy. Ja je mam ve 205/50 16, tichy, spolehlivy, opotrebeni ze zacatku temer nic pak to uz jde rychleji. Jinak pokud se uz budou tvarit ze jsou sjety, bacha na aquaplaning, to uz moc nedrzi. Ale jak rikam, good guma. Standard na novych oktavkach, jsou tam od nova.tampa píše:Mam dotaz na kvalitu pneumatik na naši nový octavii budou Good year Eagle NCT 5.Čet sem že to neni špatná pneumatika ale kdo ví?Nemá někdo zkušenosti z rychlostí opotřebení ze stability na silnici suchý i mokrý?Dneska sem si totiž všiml že u Adámka už stojí a má tyhle pneumatiky.Neni to z toho důvodu že bych je chtěl hned měnit ale zajimá mě jak dobrý pneumatiky na to montujouz výroby.THX
Rozměr snad 195/65 R15
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Re: Pneumatiky
Dik.Přesně tohle sem chtěl slyšetMax-Max píše:dobry gumy. Ja je mam ve 205/50 16, tichy, spolehlivy, opotrebeni ze zacatku temer nic pak to uz jde rychleji. Jinak pokud se uz budou tvarit ze jsou sjety, bacha na aquaplaning, to uz moc nedrzi. Ale jak rikam, good guma. Standard na novych oktavkach, jsou tam od nova.tampa píše:Mam dotaz na kvalitu pneumatik na naši nový octavii budou Good year Eagle NCT 5.Čet sem že to neni špatná pneumatika ale kdo ví?Nemá někdo zkušenosti z rychlostí opotřebení ze stability na silnici suchý i mokrý?Dneska sem si totiž všiml že u Adámka už stojí a má tyhle pneumatiky.Neni to z toho důvodu že bych je chtěl hned měnit ale zajimá mě jak dobrý pneumatiky na to montujouz výroby.THX
Rozměr snad 195/65 R15