jak na to ???
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jak na to ???
docele by se mi zamlouvalo vytvořit internetovou stránku www.E28.cz zatim tam nic neni a je dost lidí který to auto maj jen by mě to zajímalo jak je to složitý a co to obnáší.nejsem nejlepší zrovna co se týče netu.ale nebylo by to špatný víte o tom někdo něco?????
Tel : 773 622 822
mno něco bych o tom snad věděl...
vlastně se tim v podstatě živim (teda snažim se
)
server mám vlastní, stránky umim taky dělat. Průser je čas, páč mam poslední dobou ňák moc práce, tak buď by stránky udělal někdo, kdo umí php+mysql, nebo já, ale času mam fakt dost málo....
Plac na servru by byl, ale mam nějakej ten přenosovej limit a dyž ho přelezu, doplácim to, takže dyby tam byly třeba dost velký videa a hodně se stahovalo, bylo by to naprt.
Jinak je potřeba zaregistrovat doménu na http://www.nic.cz a chělo by to ještě tenhle rok, páč to od novýho roku bude dražší (momentálně 800,-).
Kdyžtak písni na mejla, nebo můžem dát někdy někde spicha a hodit řeč, dybys měl zájem. Tak asi tak.
vlastně se tim v podstatě živim (teda snažim se

server mám vlastní, stránky umim taky dělat. Průser je čas, páč mam poslední dobou ňák moc práce, tak buď by stránky udělal někdo, kdo umí php+mysql, nebo já, ale času mam fakt dost málo....
Plac na servru by byl, ale mam nějakej ten přenosovej limit a dyž ho přelezu, doplácim to, takže dyby tam byly třeba dost velký videa a hodně se stahovalo, bylo by to naprt.
Jinak je potřeba zaregistrovat doménu na http://www.nic.cz a chělo by to ještě tenhle rok, páč to od novýho roku bude dražší (momentálně 800,-).
Kdyžtak písni na mejla, nebo můžem dát někdy někde spicha a hodit řeč, dybys měl zájem. Tak asi tak.
-------------------------------------------------------
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
*** Bayerische Motoren Werke rulezzz ***
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
já teda nemam e28 má to kamarád a já bych něco takovýho taky bral teda pracuju na tom.jen mě zajímalo jestli třeba někdo by nechtěl do toho jít né že já budu dělat strákny.ale jen jako nápad.je to tu sice E30 ale je tu spoustu lidí jako já co nemá E30.stojí to za zamyšlení
Tel : 773 622 822