E30 pozitivních lidí?Co je to?-----DELETE!!!!!!!

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 15. 09. 2005 20:52

Nechapu, co je nesrozumitelnyho na tom, ze vzledem k tomu, ze je tu 1000 uzivatelu, tak nejde o to sem nablejt nejakou kravinu za kazdou cenu. Zabava byt musi, ale prehnat se to nemuze, protoze pak je to tu zumpa a neda se tady nic najit pro haldy kravin od lidi, kteri vubec nerozumeji tematu.
AND byl pakun, co machroval a nic nevedel. Odejit nemusel, ale nechybi nikomu.
Proste to neni Xchat, kde prispevky mizi.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 15. 09. 2005 21:33

Tak ja se tady vybleju pac mladej chlapec se boji ukazat na mne prstem:

zkus si kouknout sve prispevky a pak si zkus precist reakci napr. KuaJa. Ja beru kazdej nazor, dokonce i Luter dokaze psat nekdy rozumne, ale rekni mi, proc clovek ve tvym veku ktery promin ale o rizeni a autech uz vubec vzhledem k veku toho moc vedet nemuze (leda ze bys byl nadclovek zavodnik od plenek a to nejsi, ze ano), tak mi tedy rekni kde beres to pravo nekomu kdo tocil volantem v case kdyz ty si sel poprve do zakladni skoly urcovat co ma a co nema psat! Ma stejne pravo jako ty, akorat pak dokaze snest kdyz mu pak nekdo napise ze je debil (ze ano, pane Chimero, tys to cetl o sobe x-krat a neplaces). Zapominas na jednu vec - stale plati ze mladej je slusnej a uctive nasloucha starsim a jen kdyz ma neco opravdu k veci tak se ozve. Kolik mas prispevku v technice? Ja nasel dve od tebe, tedy soudim ze zatim jen zasiras pac kdybys toho tolik vedel tak nejvic budes mit v technice a podobne. Kdysi timhle prosel i Slavissimo, tak se laskave zklidni i ty, pokud se ti nelibi respektovat pravidla slusnosti a ucty k ostatnim, racte pane Tampo smer x-chat. Zacni delat na tom, aby si o sobe mohl rict ze ses chlap. Pokud chces reagovat, pouzij ICQ nebo SZ, nebudu dale rozebirat nerozebiratelne verejne na foru. Howgh.

dekuji.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Slavisimo

Příspěvek od Slavisimo » 15. 09. 2005 22:05

Max-Max píše:Tak ja se tady vybleju pac mladej chlapec se boji ukazat na mne prstem:

zkus si kouknout sve prispevky a pak si zkus precist reakci napr. KuaJa. Ja beru kazdej nazor, dokonce i Luter dokaze psat nekdy rozumne, ale rekni mi, proc clovek ve tvym veku ktery promin ale o rizeni a autech uz vubec vzhledem k veku toho moc vedet nemuze (leda ze bys byl nadclovek zavodnik od plenek a to nejsi, ze ano), tak mi tedy rekni kde beres to pravo nekomu kdo tocil volantem v case kdyz ty si sel poprve do zakladni skoly urcovat co ma a co nema psat! Ma stejne pravo jako ty, akorat pak dokaze snest kdyz mu pak nekdo napise ze je debil (ze ano, pane Chimero, tys to cetl o sobe x-krat a neplaces). Zapominas na jednu vec - stale plati ze mladej je slusnej a uctive nasloucha starsim a jen kdyz ma neco opravdu k veci tak se ozve. Kolik mas prispevku v technice? Ja nasel dve od tebe, tedy soudim ze zatim jen zasiras pac kdybys toho tolik vedel tak nejvic budes mit v technice a podobne. Kdysi timhle prosel i Slavissimo, tak se laskave zklidni i ty, pokud se ti nelibi respektovat pravidla slusnosti a ucty k ostatnim, racte pane Tampo smer x-chat. Zacni delat na tom, aby si o sobe mohl rict ze ses chlap. Pokud chces reagovat, pouzij ICQ nebo SZ, nebudu dale rozebirat nerozebiratelne verejne na foru. Howgh.

dekuji.
sme u toho zase :lol: jinak je tu prdel :D nic se nesmi tolik resit.
Powered by iS...

tampa
Teenager

Příspěvek od tampa » 16. 09. 2005 06:05

Max-Max píše:Tak ja se tady vybleju pac mladej chlapec se boji ukazat na mne prstem:

dekuji.
Dobře jenže ty tu píšeš že já vo autech vim hovno vo řízení taky.Přece bych nebyl na tomhle foru kdybych neuměl nic ani jezdit.Na svůj věk mam v autě najeto celkem dost kilometru a to v různejch autech kromě BMW proto se do techniky neseru.Já vim co sem přispíval a vim jak sem to myslel ale ty máš asi problem to pochopit.Já sem nikoho neurážel.Já sem bránil škodu.Jestli se ti moje příspěvky nelíbjej Tak je nečti!
TO Slavisimo:Prosimtě pouč mě jak se mam chovat aby to tady panu Max-Maxovi nelezlo na nervy. :) THX

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 16. 09. 2005 06:18

2 Tampa: Doporučil bych ti chovat k Maxovi trochu víc úcty, protože to je hooodně rozumný člověk a navíc zná.. Pak se totiž nemůžeš divit, že tě někdo pošle do prdele!
Nechci, aby to vypadalo jako rektální speleologie vůči moderátorovi, ale ono to tak prostě je! :wink:

Misa

Příspěvek od Misa » 16. 09. 2005 07:22

tampa píše:Na svůj věk mam v autě najeto celkem dost kilometru a to v různejch autech kromě BMW proto se do techniky neseru.
Povídej to mě zajímá, kolik je "celkem dost" a hlavně kde prosímtě jezdíš v patnácti :? :lol:
E87 120dA & G07 4.0dx

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 16. 09. 2005 07:42

tampa píše:

dekuji.
Dobře jenže ty tu píšeš že já vo autech vim hovno vo řízení taky.Přece bych nebyl na tomhle foru kdybych neuměl nic ani jezdit.Na svůj věk mam v autě najeto celkem dost kilometru a to v různejch autech kromě BMW proto se do techniky neseru.Já vim co sem přispíval a vim jak sem to myslel ale ty máš asi problem to pochopit.Já sem nikoho neurážel.Já sem bránil škodu.Jestli se ti moje příspěvky nelíbjej Tak je nečti!
TO Slavisimo:Prosimtě pouč mě jak se mam chovat aby to tady panu Max-Maxovi nelezlo na nervy. :) THX
Max-Max je pohodovej člověk je vidět, že jsi se s ním nikdy nesetkal...

Já jsem tady brouzdal taky ještě dřív než jsem měl papíry a E30 a taky se někdy staly věci co se mi zde nelíbily, prostě to neřeš a překousni to!

starter

Příspěvek od starter » 16. 09. 2005 07:49

Misa píše:
tampa píše:Na svůj věk mam v autě najeto celkem dost kilometru a to v různejch autech kromě BMW proto se do techniky neseru.
Povídej to mě zajímá, kolik je "celkem dost" a hlavně kde prosímtě jezdíš v patnácti :? :lol:
autíčkem po posteli :twisted:
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 16. 09. 2005 07:53

starter píše:
Misa píše:
autíčkem po posteli :twisted:
Notak kluci :roll:

Zdeny324

Příspěvek od Zdeny324 » 16. 09. 2005 08:31

To tampa: Myslim že to až moc hrotíš a není to úplně vono... :roll:
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?

Akmall

Příspěvek od Akmall » 16. 09. 2005 09:02

To je zase tema ze jsem se do toho vubec dival 8)

Dane je te miluju :lol: :twisted:
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe

E39 530D Touring

adam320

Příspěvek od adam320 » 16. 09. 2005 09:59

mě to taj přijde jak školní družina, ale aspoň je sranda ne :lol: :lol: :lol:
Hele Tampo, ber to tak že nemůžeš zářit za kkaždou cenu a ukrutně se zapojit do dění v každym threadu prázdnou větou, časem Ti to dojde, ikdyž třeba já si nemyslim že nemůžeš mít najeto hodně ve všem možnym i Ti to třeba věřim že jezdíš s rodičema na chatu a na chatě do krámu a tak jako jsem to měl já i spousta dalších, jen to neni nic zázračnýho. Časem pochopíš že je lepší mnohdy jen číst a číst a číst a klidně si myslet svý ikdyž tvuj názor je na tu věc negativní, tak jsme se tomu tady museli naučit všichni, i já. Bohužel z tvejch příspěvků a reakcí je ten věk a nevyzrálost strašně cejtit a proto se nemůžeš divit že Tě pak někdo kdo by moh bejt vklidu tvuj otec pošle do háje. A ještě něco ti řeknu:Věnuj se svému já a svý duši(na nic nenarážim) a starej se o to aby z tebe rostl zdravej slušnej člověk, pak si v klidu sedneš k netu a skoukneš forum ale nezasekni se taj na tom, já k tomu taky směřoval a jsem rád že jsem našel hafo dalších bezva zdrojů a stejnak česem přijdeš na to že i ty opravdoví mozci se na tyhle stránky nikdy nepodívaj a co taj my řešíme by jim bylo k smíchu. Fakt doufej že cílem tvýho života se nestane auto nebo podobnej kus železa, to je totiž k hovnu
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 16. 09. 2005 10:56

Tak já to taky zkusím..
V patnácti jezdit může, prostě na chatě, kde mu kámoš, nebo táta půjčujou auta, s tím problém nemám..
To, že reaguje přehnaně je tím, že je mladej a bojí se, že ho starší usurpujou..
Je třeba si uvědomit, že Max je o dost starší a rozumnější, stejně tak jako spousta ostatních členů našeho fóra a prostě jako mladší je třeba je respektovat, byť i někdy sklopit uši, to je můj názor.

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 16. 09. 2005 11:54

Adam320:mym cilem v zivote je auto je na tom neco spatneho??rozhodne me nepodvede a kdyz me zklame muzu nadavat sam sobe ze seru na udrzbu ja mam teda svoje auto radsi nez lidi kolem me(krome matinky to je samozrejmy kdybych mel matince zachranit zivot tim ze prodam mergla brecel bych,ale udelal to)proste potrebuju auto k zivotu kdyz neridim dva dny jsem z toho na prasky a aspon sedim v aute a posloucham muziku

PS:potrebuju cislo na ondru ze servisu na lihovaru prosim posli SZ
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 16. 09. 2005 12:25

Chimero, já si nemůžu pomoct, ty na té fotce vypadáš jak Izer! :twisted: :twisted:

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 16. 09. 2005 12:47

Asmodeus147 píše:Chimero, já si nemůžu pomoct, ty na té fotce vypadáš jak Izer! :twisted: :twisted:
tak to mas oci z kašparovy kravy :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Dejk55

Příspěvek od Dejk55 » 16. 09. 2005 12:52

Tampa: Za chvili zjistiš že ty lidi jsou fakt v pohodě, ja jsem si dřiv taky myslel že už něco o autech vim, a po hodině tady jsem zjistil že nevim nic. Kluci tady s fora mi vždycky pomohli a něco aj naučili i když se někdy ptal na uplnou kravinu. Co jsem potřeboval vědět vždycky jsem se dozvěděl přesně jen díky tady tomu foru. Věk neřešim i mladší něco můžou vědět!
Jinak díky těm co mi odpovidaji že se mnou měli trpělivost. :wink:

laďas

Příspěvek od laďas » 16. 09. 2005 13:42

ja nevim proč to řešíte.já jsem poznal osobně z fora jenom dva lidi a připadali mi v pohodě.prostě dokud vás všechny nepoznám na nějakym sraze příští rok(po září to už budu mít bávo v laku a řidičák)tak si o vás nebudu dělat nějaký úsudky.myslim že posuzovat člověka podle toho co píše na netu je pěkná blbost!jinak příští rok se na vás už těšim a vy se těšte na mě :twisted: (a hlavně na mýho bavíska) :D a doufám že budute všichni pohodový jako ti dva co jsem poznal.věřim tomu že jo.
mam menší prekérku-hledám sponzora na benzín!

adam320

Příspěvek od adam320 » 16. 09. 2005 17:21

Night.chimera píše:Adam320:mym cilem v zivote je auto je na tom neco spatneho??rozhodne me nepodvede a kdyz me zklame muzu nadavat sam sobe ze seru na udrzbu ja mam teda svoje auto radsi nez lidi kolem me(krome matinky to je samozrejmy kdybych mel matince zachranit zivot tim ze prodam mergla brecel bych,ale udelal to)proste potrebuju auto k zivotu kdyz neridim dva dny jsem z toho na prasky a aspon sedim v aute a posloucham muziku...
No to jseš na tom bídně, jinak esli potřebuješ něco spravit tak ondra je neschopen, tak počitej že to budu dělat já a to bude slušná daň páč já tedka dělal něco na jedný 190tce, to neni motor to je mraveniště...ke všemu je tam přístup jak k penězum :lol: :lol: Hele neber to špatně jen tak rejpu ať se tu nenudíme
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Tampa-nepřihlášen

Příspěvek od Tampa-nepřihlášen » 16. 09. 2005 18:58

Tak sem si to tu vyslech dejme MÍR mě to nebaví.Já se budu chovat slušně.A rád bych aby Max-Max přečet i jiný moje příspěvky.Max-Maxi já tě respektuju beru tvoje slova vážně.Omlouvám se všem co sem svym chovánim urazil ale mě to moc vytočil vo těch škodárnách.Tak se ještě jednou omlouvám.A doufám že to berete.Moc se stidim ale asi dobře výte co se mnou dělá puberta :oops: :oops:

Zamčeno