pomoc rychle přihlášení-katalizátor
pomoc rychle přihlášení-katalizátor
byl jsem na evidenče a tam mi to neprošlo mám v techničáku v poznámkách že mám katalizátor... nějakej typ..
a na evidenče mi řekly že ho tam nemám no a tak mi to neprošlo evidenčkou co ted ?
a na evidenče mi řekly že ho tam nemám no a tak mi to neprošlo evidenčkou co ted ?
Re: pomoc rychle přihlášení-katalizátor
To se divim, ze u evidencky bazirujou na katalyzatoruproktorcz píše:byl jsem na evidenče a tam mi to neprošlo mám v techničáku v poznámkách že mám katalizátor... nějakej typ..
Vyzkousej jinou STK, nebo sezen nekoho kdo ma znamyho v STK.
Anebo nainstaluj katalyzator
-==:::BMW RULEZZZ:::==-

-
Venca.
Zkusil bych tam nechat navařit nějaký katalyzátor univerzální a pak to protáhnout přes EP, emise a STK.proktorcz píše:tak kataozátor tam mám ted jsem se na to koukal s bráchou
ale v papírech mám napsáno že bychbí třícestný katalizátor jakej je to rozdíl oproti normál katalizátoru ?
Pokud to nechceš honit na STK na levačku přes někoho, tak se tomu stejně nevyhneš.
Ten pojem "třícestný" je vlastně nesprávný překlad, má to význam spíš "trojčinný", protože tam působí tři základní chemické procesy (likvidace COx, HC, NO).
-
Návštěvník
Tohle by vůbec nemělo nikoho při evidenci zajímat sakra, je tam kat je, sedí číslo motoru a kastle sedí, je to převařený nebo kradený neni, tak odchod
normálně tam jeď, řekni byl jsem v servisu, všechno je v pořádku tak nashle
To musel bejt ultrakokot ne, mě nenašli číslo ani typ motoru a páč už to bylo trapný že nevěděj kde to maj hledat, já dělal nesvéprávnýho a tak mi ho vyškrtli z TP a noproblem
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto podepisuju v plném rozsahuAnonymous píše:Tohle by vůbec nemělo nikoho při evidenci zajímat sakra, je tam kat je, sedí číslo motoru a kastle sedí, je to převařený nebo kradený neni, tak odchodnormálně tam jeď, řekni byl jsem v servisu, všechno je v pořádku tak nashle
To musel bejt ultrakokot ne, mě nenašli číslo ani typ motoru a páč už to bylo trapný že nevěděj kde to maj hledat, já dělal nesvéprávnýho a tak mi ho vyškrtli z TP a noproblem
Zkus jinou STK. Tam to musí projít.
Jinak máš asi papíry z nějakýho 86-87 a auto máš tak 84-85, bych tipoval, je to možný ? Nějaká přestavbička ? Nevíš, to je jedno.
BMW The Ultimate Driving Machine