To je dobrej nazor, ale prce jen i obycenjnej kompakt, popr lehce upravenej, zaujme vic nez mazda nebo civic... jde o to, aby i to auto tak nejak lakalo, pokud vim tak na nem bude chtiti mit napsanou svoji webovou adresu atd..Fx píše:Kompakty byvaji docela levne, do 150ti sezenes celkem peknej kus a bude to rok 96 a novejsi... Mne osobne se teda kompakt nelibi, ale to je kazdeho vec. Je to takovej mix E30 a E36 v nekterych vecech, takze nejmodernejsi to taky neni. Ja nevim, ale pokud takovy auto a navic pro holku (jde i o to, jak umi ridit), tak co treba mazda 323F nebo nejakej ten Civic?Albert píše:Ten compact se mi jevi docela jako ideal, ale pripada mi ze jich moc nejezdi, mate s nim nekdo zkusenosti? Kvalita atd? V cem je povedenej v cem ne? A za kolik se cca necha sehnat?
Xrara -))) hahahah pokud do ni nedáš tak 50 tis tak je to brutální tramvajFlery píše:ono je to težký..měl by si aspon říct co to má bejt..ale třeba já teď chci Xantii na ježdění celkem velký komfortní a přitom je to exot a hlavně když funguje hydroactive tak je to super svezeníčko...a mam ten pocit že za ty kačky neni problém koupit i 2001 což je konec týhle éry..xara je dobrá ale má tlumičejinak bych asi volil E46 ale to by zase chtělo kačky navíc tak já nevim...maj i HDi
Xantii nikdy jenom se to sere!!! A vubec s citronama opatrneFlery píše:ono je to težký..měl by si aspon říct co to má bejt..ale třeba já teď chci Xantii na ježdění celkem velký komfortní a přitom je to exot a hlavně když funguje hydroactive tak je to super svezeníčko...a mam ten pocit že za ty kačky neni problém koupit i 2001 což je konec týhle éry..xara je dobrá ale má tlumičejinak bych asi volil E46 ale to by zase chtělo kačky navíc tak já nevim...maj i HDi
hlavne ze je lepsi nez kadetLuka píše:Xrara -))) hahahah pokud do ni nedáš tak 50 tis tak je to brutální tramvajFlery píše:ono je to težký..měl by si aspon říct co to má bejt..ale třeba já teď chci Xantii na ježdění celkem velký komfortní a přitom je to exot a hlavně když funguje hydroactive tak je to super svezeníčko...a mam ten pocit že za ty kačky neni problém koupit i 2001 což je konec týhle éry..xara je dobrá ale má tlumičejinak bych asi volil E46 ale to by zase chtělo kačky navíc tak já nevim...maj i HDi
Já myslim, že všechny auta jsou jen o štěstí. Znám chlapa, kterej má 7 let Kiu a je max. spokojenej. Tu já bych si třeba nepořídil ani kdyby mi ji dávali za polovinu ceny se zájezdem na hawai (jak to taky čas od času prodejci korejských značek dělaj). Ale na druhou stranu taky znám člověka, kterej je max. nasranej na BMW a na to já bych třeba nedal dopustit. Je to o předchozím majiteli a celkově o historii toho určitého vozuFlery píše:hlavne ze je lepsi nez kadetLuka píše:Xrara -))) hahahah pokud do ni nedáš tak 50 tis tak je to brutální tramvajFlery píše:ono je to težký..měl by si aspon říct co to má bejt..ale třeba já teď chci Xantii na ježdění celkem velký komfortní a přitom je to exot a hlavně když funguje hydroactive tak je to super svezeníčko...a mam ten pocit že za ty kačky neni problém koupit i 2001 což je konec týhle éry..xara je dobrá ale má tlumičejinak bych asi volil E46 ale to by zase chtělo kačky navíc tak já nevim...maj i HDi
jak nekdo preferuje jinde
podle me se to tak nesere znamej to mel 6 let a spokojenej jak zalva..dneska ma xaru..a krom kol na ni nic nemusis..podvozek je stavitelnej z vyroby
Volvo dobrej napad, az na to, ze S40/V40 (ty se vejdou do te ceny, nebo to pak uz jsou stare hranate modely, co se holce asi libit nebudou) nejsou zas tak kvalitni, aby odpovidaly beznemu standardu Volva, a co do prostornosti na tom jsou podobne jako Octavia.capodrak píše:Pokud nechce nic sportovního jen umirněy auto je dobrá volba Volvoslušny auto nic víc nic míň
Nevím nevím jako V40 sme měli prima autčko mam samí dobrý skušenosti ale bohužel muselo z domu a brácha teď má 850 2,5 s autmatemFx píše:Volvo dobrej napad, az na to, ze S40/V40 (ty se vejdou do te ceny, nebo to pak uz jsou stare hranate modely, co se holce asi libit nebudou) nejsou zas tak kvalitni, aby odpovidaly beznemu standardu Volva, a co do prostornosti na tom jsou podobne jako Octavia.capodrak píše:Pokud nechce nic sportovního jen umirněy auto je dobrá volba Volvoslušny auto nic víc nic míň