Totalka
fotky nafotim.Ale zatim porad nemam nato jit ven a podivat se poradne na milacka jak tam stoji uplne smutne.Kdzy jsem se vratil vecer domu tak jsem ho pohladil po znaku a dal mu dobrou noc.Ted akorat kouknu na zmuchlanej predek a mam chut bagristu nakopat pod predni chladic mojeho Bmw
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
Vím jak ti musí bejt, ja si v neděli zrušil předek (sice jen plasty, narazník světla a zamačkly ledvinky) máš to sice o mega horší ale prožívam stejny trapení jak ty. No a nejhlavnější je to že sou všichni zdraví !Angel-bmw píše:fotky nafotim.Ale zatim porad nemam nato jit ven a podivat se poradne na milacka jak tam stoji uplne smutne.Kdzy jsem se vratil vecer domu tak jsem ho pohladil po znaku a dal mu dobrou noc.Ted akorat kouknu na zmuchlanej predek a mam chut bagristu nakopat pod predni chladic mojeho Bmw
Naposledy upravil(a) Jarda318i dne 01. 08. 2005 07:49, celkem upraveno 1 x.
- Night.chimera
Podle zákona rozumně nic neznamená. povinnost řidiče, který je odbočuje doprava je podívat se do zpětného zrcátka, zda není předjížděn a poté po dání přednosti případnému protijedoucímu vozidlu odbočit. Pokud jsi nepředjížděl v místě, kde je předjíždění zakázáno, tak si mohl jet kolik jsi chtěl a není to tvá vina. Samozřejmě dostaneš pokutu za rychlost, ale vinu nese bagrista.tomik píše:takže dali vinu tobě???
kdyby jsi jel rozumně,podle zákona by za to mohl ten bagr.
Stalo se mi něco podobnýho, když jsem měl týden řidičák a frajer z džípem mi udělal to samý. Měl jsem půjčené tátovo auto (půl roku staré) a byla na něm škoda 200tisíc. Zážitek na hovno, naštěstí byl táta schovívavý a říkal, že pokud dostanu pokutu za rychlost, tak si ji zaplatím. Dopadlo to tak, že to chtěli hodit na mě, protože jsem byl mladý a on měl dlouhé prsty. Několikrát jsem se proti rozhodnutí odvolal a pak se někam ztratil spis a dopadlo to tak, že se nehoda nestala.
Je dobře, že jste to přežili a aut si můžeš za život koupit desítky, takže nesmutni a hlavu vzhůru

hasi
Samozřejmost to v žádném případě není. Záleží jenom na policajtech, jestli se tou rychlostí budou zabývat. Předloni mi protijedoucí, v levo odbočující auto nedalo přednost. Úplně jsem se mu nevyhnul, tak mi nabral bok. Bylo to ve městě a před nárazem (než jsem začal brzdit) jsem jel cca 90-100. Policajti změřili mou brzdnou dráhu (takže to museli poznat), říkal jim to i ten co do mě vrazil a přiznal jsem i já sám. Odpověď policajtů, na to, že jsem jel rychle, byla jednoznačná: Není důležité, jak rychle jsem jel. Podstatné je to, že ten kdo mi nedal přednost hrubě porušil předpisy.hasi píše:Samozřejmě dostaneš pokutu za rychlost
Jinak samozřejmě škoda každého BaWa. Ale jak bylo už několikrát napsané, hlavní je to, že se nikomu nic vážného nestalo.
- [CZ]Airwolf[OC]
Taky jsem na nej koukal, ale pripadlo mi spis ze je jen sundany predni naraznik nez ze by bylo bouchle... Videl jsem to tam v utery nekdy kolem pul jedny rano...[CZ]Airwolf[OC] píše:skoda bawka, ale hlavne ze zijete...
jinak u Hostivare u tramvajove smycky je uz nejmene pul tydne odstavene v trave stribne bawko, bourane na predek - asi lehce...nevite o tom nekdo neco ?
E39 535i sedan
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz