Zmereny cas Boleslav Praha
tak jsem se dnes díval na dálnici a nultý kilometr je na úrovni CČM, tzn., že na nájezdu z Chlumecké ulice je potřeba odečíst 1,5 km ze vzdálenosti do MB.LOPOLO píše: to je 184km/hod prumerna ... tos jel porad plnej kotel a ani jednou nepribrzdil kvuli auto co predjizdelo nebo tak neco? Kazdej kdo ma palubni pocitac prece vi, jak prumerna rychlost hooodne klesne jenom pri dobrzdeni za nejakym predjizdejicim autem co jede 150 a kolik by clovek musel jet a jak dlouho aby se dostal na 184km/hod prumerne.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
to mohl bejt fajn vyletLOPOLO píše:podle zdejsich meritek neco prez pul hodinyLukas-e21 píše:2LOPOLO: za kolik dal tenkrát Robert Brno-Praha v M-ku?????,
jenom po předstvu. diky
( 15.3.2004 - 0:48:55 197km - 241.6km/hod - M5 E39 )
to znamena jet v noci plnej kotel ( v podstate porad 260+) prez vsechny pruhy s hooodne rychlym autem ...

tel. 604 200 794
StreetPro píše:to mohl bejt fajn vyletLOPOLO píše:podle zdejsich meritek neco prez pul hodinyLukas-e21 píše:2LOPOLO: za kolik dal tenkrát Robert Brno-Praha v M-ku?????,
jenom po předstvu. diky
to znamena jet v noci plnej kotel ( v podstate porad 260+) prez vsechny pruhy s hooodne rychlym autem ...

To by me zajimalo jestli by se to dalo .. i kdyz akcelerace ze zatacky by mohla vykompenzovat ztratu v zatackach ... tezko rict.pevol píše:StreetPro píše:to mohl bejt fajn vyletLOPOLO píše: podle zdejsich meritek neco prez pul hodiny
to znamena jet v noci plnej kotel ( v podstate porad 260+) prez vsechny pruhy s hooodne rychlym autem ...To bys mel co delat i na motorce..
na motorce na dálnici o proti autu nemáš v zatáčkách ztrátu skoro žádnou. Na autodromu ano, ale na dálnici ne. Jel jsem Budapešť - Litvínov na blbý šestce od Yamahy 4hodiny. Neděle o prázdninách mezi 17-21h. Přejel dva přechody a 3x tankoval. Za kolik jsem jel Brno - Praha netuším. ale tenkrát mi to přišlo celkem kousek. Pořád knedl na doraz 250-260km/h co to šlo (fakt jsem měl na spěch) . Mám ještě někde výpis z banky, kde a v kolik jsem tankoval na kartu a z toho to je lehce čitelný.LOPOLO píše:To by me zajimalo jestli by se to dalo .. i kdyz akcelerace ze zatacky by mohla vykompenzovat ztratu v zatackach ... tezko rict.pevol píše:To bys mel co delat i na motorce..
Liberec - Ml. Boleslav - Praha jsem taky párkrát jel na moto a mám dojem, že jsem to dal asi kolem 25 min, ale to už si nepamatuju přesně.
BAXON
S tou M5 to byl opravdu kalup... spolujezdec (Lukas H.) obcas rval... S motorkou by jsi mel, Baxone, vetsi problem, jednou jsem si to daval s 900ccm a ve 240 jsem mu vzdy ujizdel, o zatackach nemluvim... Ono totiz ve 270 km/hod ty zatacky na D1 jsou dost vostryAnonymous píše:na motorce na dálnici o proti autu nemáš v zatáčkách ztrátu skoro žádnou. Na autodromu ano, ale na dálnici ne. Jel jsem Budapešť - Litvínov na blbý šestce od Yamahy 4hodiny. Neděle o prázdninách mezi 17-21h. Přejel dva přechody a 3x tankoval. Za kolik jsem jel Brno - Praha netuším. ale tenkrát mi to přišlo celkem kousek. Pořád knedl na doraz 250-260km/h co to šlo (fakt jsem měl na spěch) . Mám ještě někde výpis z banky, kde a v kolik jsem tankoval na kartu a z toho to je lehce čitelný.LOPOLO píše:To by me zajimalo jestli by se to dalo .. i kdyz akcelerace ze zatacky by mohla vykompenzovat ztratu v zatackach ... tezko rict.pevol píše:To bys mel co delat i na motorce..
Liberec - Ml. Boleslav - Praha jsem taky párkrát jel na moto a mám dojem, že jsem to dal asi kolem 25 min, ale to už si nepamatuju přesně.
BAXON

- gusto318is
JFK-respect
Tak mi v tejto súvislosti napadlo...
http://www.bmwpetersport.sk/jazdec.html
...pozrite si rok 1998

Tak mi v tejto súvislosti napadlo...
http://www.bmwpetersport.sk/jazdec.html
...pozrite si rok 1998

ex-E30 2,5i 24V Coupe Driftcar - 204 PS
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
(OO=[][]=OO)
BMW 328i E36 Touring
Bodejt by nerval vole .. ja sem to toho radeji ani nesedJFK píše: S tou M5 to byl opravdu kalup... spolujezdec (Lukas H.) obcas rval... S motorkou by jsi mel, Baxone, vetsi problem, jednou jsem si to daval s 900ccm a ve 240 jsem mu vzdy ujizdel, o zatackach nemluvim... Ono totiz ve 270 km/hod ty zatacky na D1 jsou dost vostryJinak jsem mel v planu tu trasu jet jeste jednou s vyhozenym omezovacem rychlosti a v sobotu rano a ten cas by se dal stlacit na 45-46 min... Jedine co nas brzdilo: ctyri zatacky kdy se muselo brzdit na 230, cca 8brzdeni kvuli TIR a autum az na 120-150 km/hod a jinak furt omlacenej omezovac rychlosti 265-270 km/hod., kopec nekopec...

Chlapi a to se nebojite to rvat porad az nadoraz??Ja jzdim na chatu z phy do otocina.To je 11km za Berounem.Parkrat jsem to jel v pul druhe,treti, i seste rano, proste pres noc.Jezdil jsem prevazne Peugeotem 309 1.4/75PS.Z kopce jsem zkusil co da...dostal se na 210km/h ale mel jsem strach ze umre...nebo vyskoci....od baraku k baraku to je podle kilometrovniku 68km a ja to jel jesli si dobre vzpominam tam za 39 nebo 37min...vim ze prumer byl cca125km/h nebo tak nejak..A to jsem ho trapil chudaka jako prase...To auto prece nemuze vydrzet temer max otacky takovou dobu....Rikam co si myslim, nejsem zadnej extra znalec 

BMW M10->crash-->BMW M10->kradez-->Nissan Silvia 200sx 1.8turbo:)
ph
jezdím Liberec Boleslav praha docela často.
FOCUSem 1,8 16-V-Ztec SPORT
Dovolím si říct že to rvu hodně 180 - 200
, praha se pak dá jet něco kolem 30-40 minut
pokud vemu v úvahu že Boleslav je něco k polovině tak to je 15-20minut
, to znamená že pokud by chtěl někdo ject za 10 min tak je to asi reálné, ale tak v sobotu ve 4 ráno. -) 
FOCUSem 1,8 16-V-Ztec SPORT
Dovolím si říct že to rvu hodně 180 - 200

pokud vemu v úvahu že Boleslav je něco k polovině tak to je 15-20minut

BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
kraviny a kraviny
fkt chujoviny resite, kdybyste radsi davali bacha a jezdily jAK SE MAAA
tak pazoutem bych se bal taky... To Mko ma omezovac rychlosti takze pri 260 KM/hod se zarazenym sestym kvaltem mam 5.500 ot./min...(max 7.800 ot./min), takze zadna krec pro motor...Určin píše:Chlapi a to se nebojite to rvat porad az nadoraz??Ja jzdim na chatu z phy do otocina.To je 11km za Berounem.Parkrat jsem to jel v pul druhe,treti, i seste rano, proste pres noc.Jezdil jsem prevazne Peugeotem 309 1.4/75PS.Z kopce jsem zkusil co da...dostal se na 210km/h ale mel jsem strach ze umre...nebo vyskoci....od baraku k baraku to je podle kilometrovniku 68km a ja to jel jesli si dobre vzpominam tam za 39 nebo 37min...vim ze prumer byl cca125km/h nebo tak nejak..A to jsem ho trapil chudaka jako prase...To auto prece nemuze vydrzet temer max otacky takovou dobu....Rikam co si myslim, nejsem zadnej extra znalec
<i>"Live is short drive fast"</i>