preco? ja vzadu mam ovaly,len je treba urobit dieru do plechu...sentinel píše:chcel by som si kupit radio tak do 5000sk poradte!!!! chcel som panasonic cq-1311 je dobre? a este ake repro dat to zadneho plata, teda pod zadne sklo.chcel som ovaly aby boli aj trosku basy ale asi tam nevojdu![]()
![]()
ako sa to da vyriesit prip. foto.heeelp. nebolo by lepsie len dopredu komponentne a do kufra woofer?
dik za pochvaluAnonymous píše:ten woofer na zadnych sedackaj je supa. super napad. ja som chcel dat do kufra bednu-woofer a len vyklopit tu laktovu opierku aby bola diera do interieru ale to tvoje je lepsie,este mi povedz ako ochranis reprak ked niekto ti sedi vzadu?????
inac preco tam mas aj ten woofer aj tubu????woofer robi slabe basy??![]()
![]()
lebo vyzera dobre.
k tym ovalom, nemozes ich nafotit aj z dola???? neviem presne ako to mam vyrezat ten plech(ci pod celym ovalom alebo ako???) to plato je len lepenka vzdryi to??nebolo by dobre urobit pod ovaly nejaku ozvucnicu???napr. z MDF???
neviem co je MDF,takze neviem ci by to bolo pevnejsie.sentinel píše:sucho : cize tie ovaly hraju dobre aj ked maju pod sebou 300l vzduchu?
tie ovaly mas v origo lepenke ak som pochopil,nebolo by pevnejsie zl MDF??
tak ked ste uz dvaja pisali ze by bolo treba ozvucnicu na ten basak tak asi to zrobm ako som chcel na zacitaku len polozit do kufra bednu a otvorit ten tunel do interieru( laktova opierka) aby to bolo pocut.
Luter : NECHAPEM!!!!! naco si vyraboval tu pruzinu z kufra,nemozes to nafotit? inac zopar e23 by sa u mna na dvore naslo takze so vzperami nieje problem![]()
![]()
![]()
![]()
otazne ci budu O.K.
TESLA?? to vazne??take aj hraje? asi radsej kupim bednu alebo tubo, skor bednu
Foto bohužel nemůžu dodat protože to auto už nemám teprve mě to zase čeká. Pružiny musíš vyndat z toho důvodu že je pravděpodobné že ti nevyjde magnet od těch oválů...musíš si to vyzkoušet a proměřit... I kdyby jsi dal nějakou desku. Já to měl dělané tak že jsem měl vyřezané díry pro ovály + jsem měl ve středu woofer 12" a to vše v desce. Ale myslím si že nejlíp bys měl kdyby jsi si dozadu pořídil nějaký komponent + tubu do kufru....... U oválů není problém s objemem protože ty jsou na to dělané . Já měl ovály sony xployd 4pásmové a hrály o dost líp než ten středový woofer(který byl doporučený do ozvučnice). Díry hlavně udělej přesně at ti to repro co nejlíp pasuje a těsní ti po celém obvodu abys dosáhl co nejlepšího zvuku.....sentinel píše: Luter : NECHAPEM!!!!! naco si vyraboval tu pruzinu z kufra,nemozes to nafotit? inac zopar e23 by sa u mna na dvore naslo takze so vzperami nieje problem![]()
![]()
![]()
![]()
otazne ci budu O.K.
TESLA?? to vazne??take aj hraje? asi radsej kupim bednu alebo tubo, skor bednu
dieru v plate som nerobil ja,bola tam uz ked som ho kupil.sentinel píše:sucho : s tou dierou mas pravdu, cim si ju robil kladivom a sekacom???
inac dik za foto MDF su lisovane a lepene piliny. pouziva sa na vyrobu wooferov.s tym tunelom si ma nepochopil ja som chcel dat bednu woofer do kufra a ten tunel (resp. laktovu opierku len vyklopim) aby boli basy aj v interieri![]()
![]()
![]()
luter : hmmm dnes som tam dlho cumel a myslim ze ked dam ovaly na plate blizsie do stredu auta-teda blizsie k sebe.tak nemusim vyberat tie pruziny.
problem vidim len v tom ze diery - okruhle kt. tam uz su maju väcsi priemer ako tie ovaly.ako vytesnit tu medzeru???
hertz su fajn.sentinel píše:s tou dierou som ta nechel urazit.
repro mi odporucali herz kedze budu len na radio.
skus pridavat odkazy k jednotlivym repro aby som aspon mal sajn. co su zac
tie ovaly menis kvoli poskodenej membrane alebo myslis ze by som mal dat dozadu tiez stredobasy??????budu hrat lepsie???
hertze hraju sicke dobresentinel píše:tak napis ako to hra, som zvedavy.dnes som bol pozriet nejake repro a nasiel som blaupunkt seria transparent tsc650 komponentne 16cm zlava z 2600sk na 1800sk.nevie niekto ako a ci vobec mozem dat k noham dopredu 16cm do e30???
http://www.blaupunkt.sk/7606200045_main.asp