1-stoji mi na dvore e32 bez motora povodne 735i, chcel by som z nej zobrat nejake veci na e30. co sa da premontovat?daju sa napr. zobrat predne kotuce prip. aj dosticky, kotuce su väcsie preto ma to laka
2-chcel by som si konecne kupit radio do auta neviem ake velke repro mozem dat dopredu k noham, meral som dieru z vonku a asi komponentne 16cm tam nenarvem
3-chcem dat sport filter a hned aj vyfuk (miesto kat. rezonator a miesto konc. tlmica nejaky sport-len neviem ako to spravim kedze moj 6valec ma dve vyfuk rury)??forum som cital ale aj tak som nepochochopil aky velky vyznam to bude mat z hladiska vykonu- zvuk sa mi po uprave bude pacit, velmi
4-ako to je s tym chiptuningom co sa da stiahnut na stranke?tiez som pozeral
forum,takze dalo by sa to urobit tak ze stiahnem program a niekto mi to nahra na nejaky chip ktory mozem zamenit za ten seriovy co mam v aute???je to len hruba teoria tak ma prosim opravte, nemam love na komplet programovatelnu RJ alebo chip v BMW Petersporte. bude sa to dat vratit(myslim povodny chip) ked ten novy nebude O.K. kolko koni to spolu s filtrom,vyfukom a chipom prinesie resp. o koko to lepsie pôjde?o kolko sa zvysi spotreba? diíiiiiiik