bmw x wokna
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Aha, po bližším prozkoumání na popud vašich jízlivých narážek!!!
jsem zjistil, že hardware je evidentně penis a že s kábrem funguje líp, protože to je jak se tak říká "k***olapka", takže asi tak?
No každopádně můj hardware bude fungovat jednoznačně líp než ty vaše!
(až na MPS design atd...samozřejmě)

No každopádně můj hardware bude fungovat jednoznačně líp než ty vaše!

Ten ouplně koženej. Kábro - s větry o závod.
Ty vopičáku jeden, néjni ti divný, že tu tvojí (její) "starou" zná už snad každej dochtor, zřízenec i civilkář v Praze a dokonce i okolí? Počkej až ti na svatbu dotáhne celou ČLK, jako že prej si chtěl vidět jejího bejvalýho, tak že vzala radši všechny ty vzdělanější!Dymak píše:Miris, Miris, ty být ale trubkaSnad sis tu Bábofku nekoupil proto, aby na tebe letěly baby??? Co budeš dělat v zimě? Asi posilovat pravačku...
Radši si vohol tlamu ( po 14-ti dnech ) a Magda po tobě skočí sama
Věř mi, mám to vyzkoušený...
Twůj kamarád ( asi už bejvalej ) :haro:

... legenda pokračuje: ČLK = Česká lékařská komora

Ten ouplně koženej. Kábro - s větry o závod.
:crazy: :crazy: :crazy: Já to věděl, (když mi šeptala do ouška, že sem její první, přitom e-21 začali jezdit když jí bylo pět a vešel bych se tam i s bráchou dohromady), že jí nemám věřitMiris píše:Ty vopičáku jeden, néjni ti divný, že tu tvojí (její) "starou" zná už snad každej dochtor, zřízenec i civilkář v Praze a dokonce i okolí? Počkej až ti na svatbu dotáhne celou ČLK, jako že prej si chtěl vidět jejího bejvalýho, tak že vzala radši všechny ty vzdělanější!Dymak píše:Miris, Miris, ty být ale trubkaSnad sis tu Bábofku nekoupil proto, aby na tebe letěly baby??? Co budeš dělat v zimě? Asi posilovat pravačku...
Radši si vohol tlamu ( po 14-ti dnech ) a Magda po tobě skočí sama
Věř mi, mám to vyzkoušený...
Twůj kamarád ( asi už bejvalej ) :haro:
![]()
![]()
![]()
... legenda pokračuje: ČLK = Česká lékařská komora