Kdyz na ni ted mam napsany soucasny cislo, ale treba za 3 mesice uz na aute budou jiny
Kupovat novou kvuli tomu prece nebudu..
P.S. Jinak rady at se na to vyseru ze to policajti stejne nekontrolujou mi sem pls nepiste
ja mam pocit ze kdyz ji prineses na postu tak ti daj novou ale nevim jestli je to pravda nekde sem to cetl.Albert píše:Tak sem dnes kooonecne odzimoval Bramboru, takze sem zase pojizdnej v BMW, ale narazil sem na problem - chystam si za nejakou dobu vymenit stary SPZ za novy, ale jak to bude s dalnicni znamkou?
Kdyz na ni ted mam napsany soucasny cislo, ale treba za 3 mesice uz na aute budou jiny![]()
Kupovat novou kvuli tomu prece nebudu..![]()
P.S. Jinak rady at se na to vyseru ze to policajti stejne nekontrolujou mi sem pls nepiste
richtig, ale musis mit i ten kontrolni utrzekSlavisimo píše:ja mam pocit ze kdyz ji prineses na postu tak ti daj novou ale nevim jestli je to pravda nekde sem to cetl.
Mě třeba kontrolovali a dal jsem jim kupon od úplně jinýho auta (měl jsem ho náhodou s sebou), pak jsem jim ukázal už se stejnou SPZ, ale byl to kupon na 10ti denní a na autě jsem měl roční. No a frajeři by mi uznali oba.Ivo píše:jo mě zastavily a známku mi prohlížely tak na to zapoměňte že je nekontrolujou