Hezkej ftípek

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Michal e34

Hezkej ftípek

Příspěvek od Michal e34 » 09. 04. 2005 12:48

Na sraze tuningu stoji BMW vedle Trabanta a majitel Trabanta se chlubi: Mam tu el. stahovani oken, central, MP3-radio... A majitel BMW ho uklidnuje: To mam taky a co ma bejt? Na to ten s Trabantem Pak tu mam klimatizaci, navigaci GPS... A ten druhej: No a co, jako? A ten s Trabantem pokracuje: A tady mam postel... Co? postel? Tak tu ja nemam... Po roce se na sraziku postavi to BMW opet vedle Trabanta, majitel vystoupi a zacne u Trabanta klepat na okno. Majitel stahne okno a ten s Bavorakem mu rika: Se pod podivat, uz mam taky postel... A lepsi! A na to ten s Trabikem: Hm... A kvuli takove blbosti me tahas z vany, jo?
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28

Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....

adam320

Re: Hezkej ftípek

Příspěvek od adam320 » 09. 04. 2005 12:54

Michal e34 píše:Na sraze tuningu stoji BMW vedle Trabanta a majitel Trabanta se chlubi: Mam tu el. stahovani oken, central, MP3-radio... A majitel BMW ho uklidnuje: To mam taky a co ma bejt? Na to ten s Trabantem Pak tu mam klimatizaci, navigaci GPS... A ten druhej: No a co, jako? A ten s Trabantem pokracuje: A tady mam postel... Co? postel? Tak tu ja nemam... Po roce se na sraziku postavi to BMW opet vedle Trabanta, majitel vystoupi a zacne u Trabanta klepat na okno. Majitel stahne okno a ten s Bavorakem mu rika: Se pod podivat, uz mam taky postel... A lepsi! A na to ten s Trabikem: Hm... A kvuli takove blbosti me tahas z vany, jo?
jo hezkej :D

Michal e34

Příspěvek od Michal e34 » 09. 04. 2005 12:55

Já sem to sem prostě musel dát.Dost mě to pobavilo
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28

Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 09. 04. 2005 13:52

jo dobý to jsem kdysi slyšel a pobavil mě i teď
Život je jen náhoda .....