připojte se taky!!!

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 09. 04. 2005 09:55

Fx píše:To mas jako s Nemcema - jak muze mit narod, jehoz defakto minula (predminula) generace vyvolala svetovou valku, takovouhle pozici? Nicim to neni, proste nespojovat mlady se starejma a bude jakz takz klid. Ale potkat Grebenicka, tak bych mu asi plivl do ksichtu i bez toho, abych vedel, cim byl jeho otec.
Mýmu strejdovi, kterému je teď něco přes devadesát trhali v Terezíně nehty na nohou - a teď se sem jezděj o víkendu nažrat šmejdi. Z toho je mi taky pěkně nevolno. Ale prej jsou teď v pěkný ekonomický krizi :)

Angel-bmw

Příspěvek od Angel-bmw » 09. 04. 2005 10:15

Tweety píše:
Fx píše:To mas jako s Nemcema - jak muze mit narod, jehoz defakto minula (predminula) generace vyvolala svetovou valku, takovouhle pozici? Nicim to neni, proste nespojovat mlady se starejma a bude jakz takz klid. Ale potkat Grebenicka, tak bych mu asi plivl do ksichtu i bez toho, abych vedel, cim byl jeho otec.
Mýmu strejdovi, kterému je teď něco přes devadesát trhali v Terezíně nehty na nohou - a teď se sem jezděj o víkendu nažrat šmejdi. Z toho je mi taky pěkně nevolno. Ale prej jsou teď v pěkný ekonomický krizi :)
Jo to je smutne ale stejny nebo jeste vetsi prasata byli Rusaci.Jenze o tom se uz tolik nemluvi.Staci si jen precist odbornou literaruru a zjistits ze
Terezin oproti tomu co delali Rusaci byl mnohem lepsi nez se dostat do ruky Rusum.Soucasne nemce povazuji za tvrde pracujici narod a rusaky za povaleze co chlastaj litry vodky.
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi

RobertV

Příspěvek od RobertV » 09. 04. 2005 10:18

co si budem namlouvat,němci byly,jsou a budou fašouni,to se v nich udrží,samo ne všichni ale furt si to budou předávat,tak jako u nás komunismus,90 procent voličů jsou důchodci,protože se za komančů měly líp(údajně) mě hlavně sere co si ten přiblblej mašinfíra gross dovolil s těma komoušema,netrpělo se jen za fašounů,komoušové jsou stejný a já se ztotožnuju s výrokem,že by to měla být nelegální strana!takže se podepisujte..i když se obávám že to bude k ničemu,ale muže to lidem ukázat co je špatně!!!

Odpovědět