konečně!
konečně!
konečně sem se dočkal.příští tejden vezu s tátou e30 ke známímu do čakovic aby mi udělal tu klempířinu.Fakt se těšim až to bude hotový ale otázka je kolik si za to řekne.uvidim.a chtěl sem se zeptat scháním na 320i z 88 roku spojku komplet(ložisko,přítlačák,lamela) do 3000kč maximálně do 4500kč já sem sehnal jenom za 4500kč ale budu jí potřebovat až o prázdninách takže se zatím jenom ptám dopředu
mam menší prekérku-hledám sponzora na benzín!
-
Jarda Volejník
- [CZ]Airwolf[OC]
Re: konečně!
muzes definovat tu klempirinu ?laďas píše:konečně sem se dočkal.příští tejden vezu s tátou e30 ke známímu do čakovic aby mi udělal tu klempířinu.Fakt se těšim až to bude hotový ale otázka je kolik si za to řekne.uvidim.a chtěl sem se zeptat scháním na 320i z 88 roku spojku komplet(ložisko,přítlačák,lamela) do 3000kč maximálně do 4500kč já sem sehnal jenom za 4500kč ale budu jí potřebovat až o prázdninách takže se zatím jenom ptám dopředu
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
tak ten plech pod baterkou,oba přední blatníky to velký čelo co je uprostřed vepředu(ne to spodní velký) v zádu oba lemy a tu levou kapsu co je dole.[CZ]Airwolf[OC] píše:muzes definovat tu klempirinu ?laďas píše:konečně sem se dočkal.příští tejden vezu s tátou e30 ke známímu do čakovic aby mi udělal tu klempířinu.Fakt se těšim až to bude hotový ale otázka je kolik si za to řekne.uvidim.a chtěl sem se zeptat scháním na 320i z 88 roku spojku komplet(ložisko,přítlačák,lamela) do 3000kč maximálně do 4500kč já sem sehnal jenom za 4500kč ale budu jí potřebovat až o prázdninách takže se zatím jenom ptám dopředu
mam menší prekérku-hledám sponzora na benzín!
- [CZ]Airwolf[OC]
to by me zajimalo...jedna se tedy napr. o vytazeni blatniku, srovnani promacklych plechu atd ?laďas píše:tak ten plech pod baterkou,oba přední blatníky to velký čelo co je uprostřed vepředu(ne to spodní velký) v zádu oba lemy a tu levou kapsu co je dole.[CZ]Airwolf[OC] píše:muzes definovat tu klempirinu ?laďas píše:konečně sem se dočkal.příští tejden vezu s tátou e30 ke známímu do čakovic aby mi udělal tu klempířinu.Fakt se těšim až to bude hotový ale otázka je kolik si za to řekne.uvidim.a chtěl sem se zeptat scháním na 320i z 88 roku spojku komplet(ložisko,přítlačák,lamela) do 3000kč maximálně do 4500kč já sem sehnal jenom za 4500kč ale budu jí potřebovat až o prázdninách takže se zatím jenom ptám dopředu
Ex E30 318iS
spojku komplet(ložisko,přítlačák,lamela) mam vše krom ložisla,to bude lepčí koupyt nové.Dam ti to všechno za 1500,-laďas píše:konečně sem se dočkal.příští tejden vezu s tátou e30 ke známímu do čakovic aby mi udělal tu klempířinu.Fakt se těšim až to bude hotový ale otázka je kolik si za to řekne.uvidim.a chtěl sem se zeptat scháním na 320i z 88 roku spojku komplet(ložisko,přítlačák,lamela) do 3000kč maximálně do 4500kč já sem sehnal jenom za 4500kč ale budu jí potřebovat až o prázdninách takže se zatím jenom ptám dopředu
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772