no nedivim se ti, a s DCm souhlasim, no jinymy slovy chceme cenzuru, ale opodstatněnouFx píše:Pravidla samotny nestacej, chce to hlidaciho psa (pokud mozno takovyho, kteryho nam neuvarej v cinsky restauraci), kterej to bude promazavat... Jinak se nikam asi nedohrabem. Uz delsi dobu tu po tom volal DC a dalsi a ja porad nevidel duvod, ted uz ho vidim (a je to i tim, ze jsem kvuli tomu albertovu tematu pekne nasranej).
Narozeninova sekce
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Nevim no, ja sem mel za to , ze POKEC je o VSEM MOZNYM, kdo se chce , jako napr. DC a Hanis, bavit jen o BMW, tak k tomu ma POKEC O BMW, ne?
Nebo je nejakej jinej duvod proc sou ty pokecy oddeleny? Bude se v obou kecat o BMW?
To je to samy, jako kdyby se nekdo chtel na srazu bavit napr o politice - taky ho poslete do prdele kvuli tomu, ze v politice nehraje BMW roli nebo jak?
Joo je pravda ze se tohle forum meni a je tu vic prispevku, ale mozna
to bude treba tim ze je tu mnohem vic clenu nez bejvavalo
A pokud vim, tak ridit auto, tudiz i BMW, muze clovek od 18, takze jestli sou tady poznamky na Kindergang, tak to muze bejt max tak pro Kubina se Slavisimem
Nebo ja sem taky clenem Kindergangu? No asi podle vas jo, skoda ze sem se nenarodil o 20 let driv, nezacinal na Schade 105 a ted si tady nemoh hrat na staryho vaznyho deda Vseveda
Nechtel sem timto nikoho urazit, jen si myslim, ze tady vsichni nadavate jak je pokec o hovne, no tak chodte do Pokecu o BMW a budete spokojeny
Nebo je nejakej jinej duvod proc sou ty pokecy oddeleny? Bude se v obou kecat o BMW?
To je to samy, jako kdyby se nekdo chtel na srazu bavit napr o politice - taky ho poslete do prdele kvuli tomu, ze v politice nehraje BMW roli nebo jak?
Joo je pravda ze se tohle forum meni a je tu vic prispevku, ale mozna
A pokud vim, tak ridit auto, tudiz i BMW, muze clovek od 18, takze jestli sou tady poznamky na Kindergang, tak to muze bejt max tak pro Kubina se Slavisimem
Nebo ja sem taky clenem Kindergangu? No asi podle vas jo, skoda ze sem se nenarodil o 20 let driv, nezacinal na Schade 105 a ted si tady nemoh hrat na staryho vaznyho deda Vseveda
Nechtel sem timto nikoho urazit, jen si myslim, ze tady vsichni nadavate jak je pokec o hovne, no tak chodte do Pokecu o BMW a budete spokojeny
- Night.chimera
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Alberte kurva co je na tom nepochopitelný. Pokec je sice pokec, ale probírat na klubovejch stránkách BMW podvozek FXový holky a zakládat témata že se FX změnil mě přijde trochu slaboduchý. To samý mi nepřijde nějak super cpát do pokecu obsahy mailů který prolítnou celou ČR. Prostě to chce trochu soudnosti.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Kvuli tomu ze par clenum obcas neco ujede se tady hned zacina mluvit o zpoplatneniHanis píše:Alberte kurva co je na tom nepochopitelný. Pokec je sice pokec, ale probírat na klubovejch stránkách BMW podvozek FXový holky a zakládat témata že se FX změnil mě přijde trochu slaboduchý. To samý mi nepřijde nějak super cpát do pokecu obsahy mailů který prolítnou celou ČR. Prostě to chce trochu soudnosti.
To tema sem zalozil pro srandu, FXe vetsina z nas zna a vime ze to neni zadnej podelanej suchar, tak o co go..
Jinak k tomu tapetovani z mailu to me taky sere, ale tak to uz je kazdyho vec jestli to hodi do Joke Threadu nebo jestli mu prijde hromadnej mail tak silene uzasnej ze kvuli tomu musi zalozit vlastni tema...
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Night.chimera
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Alberte, kdyby to bylo občas tak se nikdo srát nebude. Jde o to že z 30 příspěvků má nějakou hodnotu asi tak pět z nich. Zbytek jsou sračky a zase sračky. Chápu že je tady víc lidí než bejvalo a každej se musí projevit, ale je to pořád dokola. Zpoplatnění bylo jen jako jedno z řešení jak to omezit.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Nejrozumnejsi reseni by podle me bylo urcit jakousi hlidku, proste adminy/moderatory, kteri by hlidali uroven fora, korigovali ji a meli pravomoci tema zamknout/presunout/smazat s tim, ze by se aspon nejak definovala pravidla. Chce to ale tahnout za jeden provaz, ja jsem ted po trech letech skoncil s moderovanim na PC Tuningu a jeden z duvodu bylo to, ze jeden z adminu se neustale choval jako curak a drzel si svoje samoderzavi...
Ad Albert:
Podelanej suchar nejsem, ale rozebirat tady takovyhle sracky o moji holce (a ted nemyslim konkretne vek, ale podvozek) mi teda rozhodne neni prijemny a musim rict, ze mit po ruce nejakou zbran, tak dotycne na miste odprasknu, tohle se proste nedela a nejde ani tak o me, ale o ni. To je vazne strasne hrdinsky a povznasejici tema. Nezalozime rovnou novou sekci "podvozky starejch"? Asi ne, co? Tohle proste neni sranda. To si "drsní chlapi" mozna neuvedomi, ale jakykoliv holce to bude vadit (a i kdyby zrovna zensky dotycnyho to nevadilo, tak nema pravo tady psat takovy vyblitky)
Ad Albert:
Podelanej suchar nejsem, ale rozebirat tady takovyhle sracky o moji holce (a ted nemyslim konkretne vek, ale podvozek) mi teda rozhodne neni prijemny a musim rict, ze mit po ruce nejakou zbran, tak dotycne na miste odprasknu, tohle se proste nedela a nejde ani tak o me, ale o ni. To je vazne strasne hrdinsky a povznasejici tema. Nezalozime rovnou novou sekci "podvozky starejch"? Asi ne, co? Tohle proste neni sranda. To si "drsní chlapi" mozna neuvedomi, ale jakykoliv holce to bude vadit (a i kdyby zrovna zensky dotycnyho to nevadilo, tak nema pravo tady psat takovy vyblitky)
E39 535i sedan
- Night.chimera
- Night.chimera
Naprosto souhlasim s Fxem, hlavně s tou větou, "že bysme měli táhnout za jeden provaz" ,sakra, dyť má pravdu, tohle forum za timhle učelem snad vzniklo ne?
Já vim řeknete si, nějak 14letej smrad mě tady bude poučovat vo nezasírání fora a vo tom že bysme měli táhnout za jeden provaz, dyť von to tu v posledních dnech zasírá nejvíc a chce mě tu poučovat. O nezasírání nechci poučovat, protože ste mě poučili dost, ste dobrý počitelé, protože se mi ty vaše příspěvky rozležely v hlavě, a fakt se budu pokoušet to tu nezasírat. Ale mě strašně nadchla ta Fxova věta: táhnout za jeden provaz, proč se občes pohádáte, k čemu to je?
K ničemu, já osobně proti zpoplatnění nejsem, asi víte proč, ale pokud si to dohodnete, je to vaše věc do toho vám nemůžu mluvit, ale já bych skutčně zkusil to "táhnutí za jeden provaz" skutečně by mě mrzelo, kdybych to tu musel opustit.
Takže já bych zkusil "táhnout za jeden provaz"
Kindergang?
Já vim řeknete si, nějak 14letej smrad mě tady bude poučovat vo nezasírání fora a vo tom že bysme měli táhnout za jeden provaz, dyť von to tu v posledních dnech zasírá nejvíc a chce mě tu poučovat. O nezasírání nechci poučovat, protože ste mě poučili dost, ste dobrý počitelé, protože se mi ty vaše příspěvky rozležely v hlavě, a fakt se budu pokoušet to tu nezasírat. Ale mě strašně nadchla ta Fxova věta: táhnout za jeden provaz, proč se občes pohádáte, k čemu to je?
K ničemu, já osobně proti zpoplatnění nejsem, asi víte proč, ale pokud si to dohodnete, je to vaše věc do toho vám nemůžu mluvit, ale já bych skutčně zkusil to "táhnutí za jeden provaz" skutečně by mě mrzelo, kdybych to tu musel opustit.
Takže já bych zkusil "táhnout za jeden provaz"
Kindergang?
I´m from Kindergang
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
Hornik z uhlaku
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco