Škola --> práce
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Škola --> práce
V červnu maturuju na průmyslovce se zaměřením na silniční dopravu. Na vysokou nejdu, a pokud mi nevýjde flek u dálniční (nesmějte se, podle mě to je celkem slušná, hlavně státem placená práce), tak vůbec netušim, co dál. Koukal jsem na pracovní místa na internetu a našel jsem úplný houbeles.
Tenhle stručnej životopis píšu pro to, že se chci zeptat, jak vy jste to řešili, když jste vylezli ze střední ? Jak jste si hledali práci ? Začíná se mi to blížit a začínám z toho mít vítr, chci někde dělat.
Tenhle stručnej životopis píšu pro to, že se chci zeptat, jak vy jste to řešili, když jste vylezli ze střední ? Jak jste si hledali práci ? Začíná se mi to blížit a začínám z toho mít vítr, chci někde dělat.
-
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
No ja po stredni i sel normalne do soukromy firmy i kdyz chci jit k policajtum...Ale ted maj bohuzel stop stav aspon u nas a do prahy se mi jit nechce
a k hasicum (profikum) to ted taky nejde chybi mi 20 000 Km orazenych ze sem nalital s navesem takze na tom delam.Nic jinyho delat nemuzes proste se nekde chytnout hlavne at je prace 

320I pak 325I touring->KOCAREK...a snad 318.... -- Kočárek už mám a k tomu e36 320 i MUEHEHE ----- Škoda Octavia TDI a když jedu pořád tam něco píská 

Já už o práci musím taky uvažovat, ikdyž jsem si podal přihlášku na nástavbu(tam určitě uspěju, ale člověk nikdy neví), jinak půjdu makat na rok k tatikovi>> alarmy,pc sítě,kamery,... a příští rok bych zase skusil nástavbu. Potom jít někde makat k soukromníkovi, a potom na nějakej čas do zahraničí (na valuty
), a potom se usadit a založit rodinu (možná
)

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Podobně jsem si to taky takhle představoval, ale realita mi ukázala jak to opravdu jeDix píše:Já už o práci musím taky uvažovat, ikdyž jsem si podal přihlášku na nástavbu(tam určitě uspěju, ale člověk nikdy neví), jinak půjdu makat na rok k tatikovi>> alarmy,pc sítě,kamery,... a příští rok bych zase skusil nástavbu. Potom jít někde makat k soukromníkovi, a potom na nějakej čas do zahraničí (na valuty), a potom se usadit a založit rodinu (možná
)

A jak to teda jeTweety píše:Podobně jsem si to taky takhle představoval, ale realita mi ukázala jak to opravdu jeDix píše:Já už o práci musím taky uvažovat, ikdyž jsem si podal přihlášku na nástavbu(tam určitě uspěju, ale člověk nikdy neví), jinak půjdu makat na rok k tatikovi>> alarmy,pc sítě,kamery,... a příští rok bych zase skusil nástavbu. Potom jít někde makat k soukromníkovi, a potom na nějakej čas do zahraničí (na valuty), a potom se usadit a založit rodinu (možná
)

HOTENTOT 

no ja udelal maturu pak sem byl na pracaku a sem tam akorad delal nejaky ksefty s PC abych se uzivil a postupne se dival po praci a nikde nic provolal sem majlant atd .. pak sem si dal na www pracaku inzerat ze hledam praci a co sem zac
tak pulroku sem delal nejaky zakazky nacerno
no a pak najendou zazvonil telefon ze kdesi cosi cetli o me ze hledam praci a jestli jeste ji hledam, no proste nekde vystrachali za pulroku muj inzerat jedna firma a ja nastoupil ze dne na den a dotedka sem tam
) proste spis haluzove 

E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nevyučil jsem se. Ani ještě pořádně nedostudoval, ale pokud to výjde, tak v červnu budu mít maturitu na Střední průmyslové škole se zaměřením na provoz a údržbu silničních vozidelDix píše:A jak to teda jeTweety píše:Podobně jsem si to taky takhle představoval, ale realita mi ukázala jak to opravdu jeDix píše:Já už o práci musím taky uvažovat, ikdyž jsem si podal přihlášku na nástavbu(tam určitě uspěju, ale člověk nikdy neví), jinak půjdu makat na rok k tatikovi>> alarmy,pc sítě,kamery,... a příští rok bych zase skusil nástavbu. Potom jít někde makat k soukromníkovi, a potom na nějakej čas do zahraničí (na valuty), a potom se usadit a založit rodinu (možná
)
...Čím ses vyučil?